Şimdi Ara

Ankara hangi Liseye girebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene lise tercihlerim var.

TEOG puanım: 476
    Yüzdelik dilimim: 1,81

Lise listem:
    Ankara Atatürk Anadolu Lisesi (0,68)
    Gazi Anadolu Lisesi (0,99)
    Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi (1,22)
    Dr. Binnaz-Rıdvan Ege Anadolu Lisesi (1,58)
    Betül Can Anadolu Lisesi (2,39)
    Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi (2,59)
    Nermin-Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi (3,13)

Sizce hangisine girebilirim? Öğretmenleri nasıldır? Öğrencileri nasıldır? Serseri öğrenci bakımından en temizi hangisidir? Aranızda bu okullarda okuyan var mı?

Cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmanço -- 12 Temmuz 2014; 20:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nmçal
  • Up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanın çok güzel tebrik ederim kardeşim.Benim pek bilgim yok konu hakkında ama serseri tipler kolay kolay senin aldığın puanı alamazlar zaten Belki bir sınıfta 1-2 tane olabilir onun dışında problem olmaz diye düşünüyorum.
  • Up.
  • Kırmanço kullanıcısına yanıt
    sen gel bana gel bana odaklan kardeşim ben 11 sınıfmı seninle yüzdelik dilimimz aynıymış bende 1.8 dim hötala girdim hötal nasıl bir yerk valla sana söylemesi gelersine ben sana destek olurum okulda rahat olursun ha zaten bizim okulda serseri çocuk olayı sıfır kesinlikle kavga mavga hiç bişey göremezsin okul bu sene bize emenat zaten benim gruba gelirsen rahatsın diyorum ha hocalar zorlamaz sınavalrı zordur ama hocalar sözlüyü bol bol verir bi de sınavdan nile düşük aldın sözlünü düşük vercem diyen yok öğrenciyle çok ilgilenmezler okul turnuvalarımız var bak bu güzel bi durum hem ulaşım olarak çok rahat bi okul nerde oturuyorsun meclisin hemen yukarsında yürüyerek kızılaya 40 dakka falan en fazla betülcanın lyeri kötü
  • Kırmanço kullanıcısına yanıt
    önünden geçende iki ayrı otobüs var servis kullanmam diyosan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.