Şimdi Ara

Ankara hakkındaki fevkalade düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ankara'da öğrenciyim ve bir kaç gözlemde bulundum. Öncelikle Antalya'dan geldim bunu da belirtiyim.

1- Profiterolleriniz iğrenç. Bir çok cafe'de yedim ve bazısı pastalı yapıyor bazısı düz yapıyor ama genelde iğrenç oluyor.

2- Portakal sularınız sidik gibi.

3- Sokak satıcılarında bir paket kestane 10 lira. Yuh ama! 3-4 liraya alırsın Antalya'da.

4- Travesti kartı var her yerde. Onlar ayrı bir iğrençlik. Belediye yok mu anlamıyorum ki?

5- İnsanlarınız genelde iğrenç.

6- Şehirde doğru düzgün bir ev yok öğrenciler için. Bahçe katlarında çiyan tehlikesi var. Evler zaten eski, b*k götürüyor. Üstüne pahalı bu saçma sapan evler. Turkuaz'a taşınmayı düşünüyorum.

7- Ulaşım iğrenç ve pahalı. Ego kartları kağıt israfı. Bir kart sistemini yıl olmuş 2014 yeni yapıyorlar.

8- Her yer tepe. Yürümek zor.

İyi olarak Ankara'nın şusu güzelmiş diyebileceğim hiçbir şey yok maalesef.

• Ya sev ya terket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la cölün ortasından ne bekliyosunki

not : fazla vurmayın

• Yav he he

• Bence en güzeli, 'Ankaranın taşları' şarkısı

• Turkuazda okuyorum.Gayet guzel yer bence kisin universitelilerle harika otesi yokuslardan kayiyoruz cankaya universitesinde degilsen cok zor olur ulasim ona gore karar ver

• ha şunu bileydin be dostum antalya ve istanbul gibisi var mı ya özellikle ataşehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • on lira mı cidden kestane?yuh o neymiş öyle..
  • Yokuş , tepe istemiyorsan Konya'ya gel.
  • öğrenci için ev yok dediğin yer tam olarak neresi acaba? bir çok öğrenci arkadaşım var ve evleri gayet geniş, ferah ve çokda eski değil.
    kestaneye 10 lira veriyorsan senin enayiliğin.
    Ankara'da ki ulaşımı hangi büyük şehiri örnek alarak iğrenç görüyorsunuz? kartlı sisteme geçilmemiş olmasını bende yadırgıyorum.
    portakal sularına bile laf etmişsin, ulan arkadaşım o portakallar Ankara'da mı yetişiyor? ne adamsın ya
    travesti kartlarını atanlarında onları atanları tespit edemiyenlerinde
  • İ.Melih Gökçek'ten bahsetmiş mi okumadım eğer bahsetmemişse eksik diyip geri verin

• ee kaç yıl daha ankaradasın onu söyle sen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

İ.Melih Gökçek'ten bahsetmiş mi okumadım eğer bahsetmemişse eksik diyip geri verin

• 15 senedir Ankara da oturuyorum mekan soyle seni dövmeye geliyorum

• Ankara'da deniz yok la :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Kestaneci adam seni ayaküstü .......Ulusda İskitlerde gezersen görürsün travesti kartlarını arz-talepKaç yıl Ankarada kaldım hiç görmedim..600 liraya güvenlikli saunalı hamamlı spor salonlu.. evde kalıyorum kalacak yer yokmuş..Sabah-akşam 18 kilometreyi Eryaman-Söğütözü tek bir kez kırmızı ışıkta durmadan 15-20 dk arasında gidiyorum ulaşım iğrençmiş git bi İstanbula falan bak önce..
  • ankaraçi bu şehri seven ankaralıdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

on lira mı cidden kestane?yuh o neymiş öyle..

Yok hocam bu kekonun tipe bakıp itelemiş kestaneci...2 gün önce aldım 2.5 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Kestaneci adam seni ayaküstü .......Ulusda İskitlerde gezersen görürsün travesti kartlarını arz-talepKaç yıl Ankarada kaldım hiç görmedim..600 liraya güvenlikli saunalı hamamlı spor salonlu.. evde kalıyorum kalacak yer yokmuş..Sabah-akşam 18 kilometreyi Eryaman-Söğütözü tek bir kez kırmızı ışıkta durmadan 15-20 dk arasında gidiyorum ulaşım iğrençmiş git bi İstanbula falan bak önce..

Özel arabanla gidersen öyle,otobüsle git bakim her sabah eryamandan söğütözüne 1 saatte gidiyorum.
  •  Ankara hakkındaki fevkalade düşüncelerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.