Şimdi Ara

Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ridianod Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
69
Favori
51.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba mat pek yapmıyoruz her ultra parlak isteniyor.

Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası
    Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyasıınstagram
    Emr Garage on Instagram: "Tesla Model Y Profesyonel Myway PPF TP-U Kaplama; 🔸%100 Poliüretan 🔸Ultra Parlak 🔸180 Mikron 🔸Dayanıklı 🔸Kendini yenileme özelliği 🔸7 Yıl Garanti #ankarappf #ankarappfkaplama #ankaranoyakoruma #ankarapastacila #ppfkaplama #renault #megane4 #boyakoruma ————————— #emrgarage olarak fark yaratıyoruz, EmrGarage aracınıza değer verir, değerine değer katar. Takipte kalın."
    https://www.instagram.com/reel/C9xEb0etC8E

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juniper ön 2 cam için amateras ve kaput için ppf yaptırmak istiyorum. Fiyat alabilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Djargon2 D kullanıcısına yanıt

Merhaba ön 2 kapı amateras ceramic 2500, kaput ppf 6000, 2 çamurluk ppf tpu 4000 olarak toplamda 12500 liradır efendim

• Sitenizden multimedya sistemi alsak montaj ücreti extra ne kadar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 29 Temmuz 2025; 22:52:14 >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt

Sitemizde tüm ürünlerde geçerli 500 lira indirim kodu alabilirsiniz girişte. Montaj ücreti 1000 liradır efendim

• izmirde yeriniz yada burada yapabilecek tanıdığınız var mıdır?

• madmax50 kullanıcısına yanıt

Aracımın ön camına Air 80 tarzı film çektirmek istiyorum. Ameteras'ta buna uygun film var mı? Varsa hangi özelliktedir, fiyatı nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 30 Temmuz 2025; 13:5:18 >
  • burakkoz B kullanıcısına yanıt

Maalesef yok efendim.

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Amasters ceramic air80 mevcut. 20 yıl garantilidir. %99.9 UV koruma ve %80 ısı reddi mevcuttur. 4000 liradır. 0312 251 2251 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O kadar para verdik llumar IRX'e aynı özellikler uv koruması, ısı reddi, garanti süresi vs. bunda da var. Fiyatlar bedava sayılır llumar'a kıyasla. Bir tek cam tavana film yaptırmadım yolum Ankara'ya düşerse size yaptırayım. air80 fiyatı 4000 tl midir cam tavan için de? @madmax50

• metalika M kullanıcısına yanıt

Cam tavan boyutu büyükse 5000 liradır. Gelince de eski ve yeni film ölçümlerinizi cam üzerinde yapıp amateras kalitesini deneyimleyebilirsiniz.

• Merhaba tekrardan film yaptırdıktan sonra klima çalıştırabiliyor muyuz? Ön cama yapmış olduğunuz cam filmi görüş netliğine engel oluyor mu şeffaf olanın ısı reddi ne kadardır?

• Klima sorun olmaz. Air80 ısı reddi %79 ve görüş kaybı olmaz şeffaf film bunlar

• @madmax50 Yeni aldığım corolla hb aracıma ön 3 parça (kaput ve çamurluklar), farlar ve tavana ppf yaptırmak istiyorum. Stek markanın muadili kalitesinde hangisini önerirsiniz ve ne kadar tutar? Bir de farların çok keskin, sivri hatları var onlar için kaplama yapmak ne kadar doğru. Sıkıntı çıkarır mı?

• tengri teng tengri T kullanıcısına yanıt

Merhaba myway ppf tpu 190 micron malzemeyle

Kaput ve 2 çamurluk 10.000 liradır.

Farlar ve tavan 9000 liradır.

Farları kesinlikle tavsiye ederim her yıl bir ton güneşten sararmamasi ve taş izleri olmaması için ilk yapılması gereken yerler.

0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim

• Merhaba,
    Siyah bir araç için tavsiyeniz ne olur?
    Şu an aracın üzerinde ön cam hariç film var ama ısı reddi çok düşük sanırım. Araç 2018 model filmlerin sökümü de verdiğiniz ücrete dahil midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt

Merhaba amateras ceramic air80 tavsiye ederim. Eski film sökümü ücretli filmin durumuna göre 500-3000 lira arası değişiyor. Filmin durumuna ustamız bakmalı.

• Merhaba,

Ben 2 yil once arabama ppf yaptirmisti.Fakat acikcasi yapildiktan cok kisa bir sure sonra 2-3 ay kalkmaya basladi.Istanbuldan geldigim icin acikcasi geri getirme ihtimalide olmadigi icin cokta yapacak birsey yoktu.23 unde ankaraya gelecegim kirmiziya aldigim noktada firmanizdan ppf var bu kisma tekrar ppf yaptirsam ucret ne istersiniz ?
    Cam filminde garanti var fakat bu ppf te yoktu sanirim cam filminde sifir sorun ama bu ppf den cidden memnun kalmadim :(

Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Merhaba ppf inceleyelim uygun fiyata değişim yaparız. Ustamız baksın film veya işçilik kaynaklı bir sorunsa garantiden değişim yapılır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.