@madmax50 hocam merhabalar. Mercedes Vito için ön cam ve şoför+yolcu sağ sol cam(karartma istemiyorum. Ön cam gibi olsun istiyorum.) için en saydam ve en iyi ısı reddine sahip film yaptırmak istediğimiz zaman ücret ne oluyor? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 26 Ağustos 2025; 14:41:31 > |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (28. sayfa)

-
-
Merhaba amateras ceramic air80 tavsiye ederim. Film şeffaf. Ön görüş camı ve 2 ön kapı camı toplamda 7000 liradır..
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustam merhaba Tekrar. Parlak ppf e döndük sonunda. Juniper için fiyat alabilir miyim? Bir de kameraları söktürmeden yaptırmak istiyorum. Sadece cam çıtalarını sökseniz sıkıntı olur mu?
-
Merhaba.Bayon için ön sürucu ve yolcu cam filmi icin fiyat alabilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba tesla komple kaplama 190 mikron myway tpu ppf 55.000 liraya uygulama yapıyoruz. Kameralar sökülmüyor
Merhaba amateras ceramic 2 ön kapı için 2500 liradır efendim
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz
Merhaba megane sedan için 5 cam için cam filmi fiyatı alabilir miyim
merhabalar, honda civic 2021 model araç için kaputtaki kaplamanın çıkarılması ve yeni kaplama yapılması fiyatı ne olur.
Merhaba amateras ceramic 5 cam 6000 liradır efendim
Merhaba myway ppf tpu 7000 liradır. Söküm ücreti yapılacak temizleme işçiliğine göre 500-1500 lira arasında değişiyor. Ustamızin görmesi gerekli efendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X