Ön cam amateras ceramic air 4000, diğer camlar amateras ceramic 6000 liradır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (25. sayfa)

-
-
Merhaba 2021 Skoda Octavia için amateras Air ceramic için fiyat alıp taksit sayısını öğrenebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 4000 liradir. 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz efendim
merhaba, ilk mesajdaki ve verilen fiyatlara göre kafam karıştı, mesaj ile verdiğiniz fiyatlar daha mı uygun
golf 2024 araç için ön cam+diğer camlar dahil air 80 serisi fiyat ne kadar
-
On iki cam nekadar çizilmez ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ilk mesaj fiyatları günceldir. Bazı arkadaşlar 4 cam istediği için düşük fiyat yazdım. Ön cam amateras air80 4000, diğer 5 cam amaters air80 12000 liradır.
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim.
-
Global cam filmi ön 2 cam 1750 liradır. Bu arada çizilmez cam filmi yoktur. Tüm filmler çizilir içeriden.
-
çok pardon yine tam anlayamadım, listede ameteras ön cam 4 bin, bu tamam, 5 cam 6 bin görünüyor, toplam 10 bin değil mi, sizin mesajınızda 16 bin anlıyorum:)
-
Amateras karışıyor. Şimdi amateras air80 şeffaf film ısı korumalı bunu ön görüş camında kullanıyoruz. Amateras Ceramic film %50 %35 ve %20 ışık geçirgenligine sahip normal film. Normalde öne air80 diğer camlara ceramic kullanıyoruz. Bazen kullanıcılar tüm cam şeffaf olsun istiyor. Air80 fiyatı yüksek sadece ön cam 4000
Ön cama air80 şeffaf film 4000
Diger 5 cam amateras ceramic 6000 olarak 10.000 liradır. Ceramic filmi istedğiniz koyulukta zevkinize göre seçebilirsiniz.
Merhaba, amateras yan 4 cam için fiyat alabilir miyim
Merhaba amateras ceramic 4 kapı cam 5000 liradır
Mevcut takılı cam filmimin ne kadar ısı reddi olduğunu ölçebiliyor musunuz? Eğer düşük ise daha yüksek ısı reddi olan model ile değiştirmek istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölçülmez maalesef cama uygun değil
-
cam filmine taksit şansımız var mı?
3 taksit yapıyoruz efendim
Merhaba ön 2 cam için araç togg t10x. Fiyat ne olur.Arkalar karartmalı kötü durduğu için yaptıracağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba global 2000, amateras ceramic 2500 liradır 2 ön kapı cam
Teşekkür gün içinde boşluk var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün yok maalesef ilerleyen günler için 0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X