Şimdi Ara

Ankara Ev Tadilatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Ankara özelinde işini düzgün kaliteli yapan bir firma yada şahsa ihtiyacım var.
    Tüm evin tadilatı yapılacak, tavsiye verebilecek kimse var mı?



  • Merhaba kardeşim babam ankarada tadilat işleriyle uğraşıyor bayada iyi ustadır boya, badana, tadilat, tamirat, mantolama, banyo, mutfak yani aklına ne geliyorsa tadilatla alakalı her işi yapabiliyor kendine ait profesyonel çalışanlarıda var birlikte yapıyorlar zaten. Çok uygun fiyata anlaşılır. Başkaları kaç diyorsa denilen fiyattan daha ucuza halleder babam eğer hala tadilat yaptırmadıysanız ben görüşüp söyleyim babama.
  • Hocam merhaba; bende tadilat yaptıracağım komple evi ve Ankara’da oturuyorum. Siz yaptırdınız mı? Memnun kaldıysanız beni yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler...
  • Arkadaşlar 39 yılı aşkın piyasada iş yapmaktayız ve ankaranın en iyi dekorasyon firması olarak müşterilerimize memnuniyetini üst planda tutarak işlerini teslim etmekteyiz. ücretsiz keşif ile teklif vermekteyiz. Kaliteli iş ve işçiliğimiz ile sizlerin işlerinizi TAM zamanında TAM da istediğiniz gibi teslim etmekteyiz.
    Detaylı Bilgi :www.tamdekor.com - 0312 514 89 89
  • DESENLİ BAHÇE DUVARI KONUSUNDA
    Bahçe duvarı modelleri ve desenleri

    Arsanızın, sitenizin, bağ evinizin, fabrikanızın, sınırlarını belirmek için kullanılan bahçe duvarları bir seferde hem desenli ve beton duvar olarak size teslim ediyoruz. Çevrenizin görüntüsünü bozmadan profesyonel ekiplerimiz ile firmamız hizmet vermektedir.

    Bahçe duvarı dışarıdan gelecek zararları örnek vermek gerekirse istemediğiniz sokak hayvanlarını ve istenmeyen kişileri mülkünüzden uzak tutarak hem can hem mal güvenliği de sağlamaktadır. Dışarıdan bahçenize gelecek doğal afetlerden engeller yağmur suyunu engelleyerek evinizin çevresinin korumuş olursunuz. Beton bahçe duvarını dekorasyon amaçlı da kullanılan aynı zaman bahçe duvarları çeşit açısından fazladır ama günümüzde taş deseni ve tuğla deseni daha fazla tercih edilmektedir. İstenilen model yükseklik uzunlukta bahçe duvarı hizmeti veren Ankara bahçe duvarı firmamız siz müşterilerimize özel baskı logo ile duvarda çıkarta biliyoruz hemen bize ulaşıp bilgi ve keşif için randevu alabilirsiniz.

    Bahçe duvarı modelleri ve desenleri nelerdir?

    Bahçe duvarı modelleri arasında en fazla taş desen , tuğla deseni , dalga deseni, veya klasik olan düz beton bahçe duvarı tercih edilmektedir. Estetik görünüm ve bahçenize estetik katar ve mülkünüzü değer katar Ankara bahçe duvarı firmamız siz müşterilerimize özel baskı logo ile duvarda çıkarta biliyoruz hemen bize ulaşıp bilgi ve keşif için randevu alabilirsiniz.

    Taş desenli bahçe duvarı;

    Doğal taş desenli beton bahçe duvarı elimizde bulunan belli ölçülerde çelik kalıpla hizmet vermekteyiz. Sıradan düz bahçe duvarı ile aynı maliyetle desenli bahçe duvarı yapmaktayız. Sonradan üzerine taş kaplama kullanılarak elde edilen taş kaplama bahçe duvarı oldukça maliyetli ve bir o kadarda usta sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

    Tuğla desenli beton bahçe duvarı;

    Tuğla desenli bahçe duvarı ile çevrenize renk ve estetik katarsınız ayrıca mülkünüze değer katar sitemiz üzerinden incelerek detaylı resimleri görebilirsiniz ayrıca iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

    Desenli beton bahçe duvarı fiyatları

    Bahçe duvarı fiyatlarında kullanılan beton, demir, kalıp işçiliği çok önemlidir buda fiyata yansımaktadır. Beton bahçe duvarı için tercih edilen malzemenin kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar sağlam olur ayrıca desenli ve dekoratif görünümü daha net elde edilir bahçe duvarı fiyatını öğrenmek için bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.https://ankarabahceduvari.net/bahce-duvari-modelleri/
  • evim yapı dekor bu konuda iyidir.
  • Bana lazım...temiz ve zamanında iş yapan...tavsiye var mı güncel...ankara için
  • tnmc T kullanıcısına yanıt
    Ben de Ankara’da komple tadilat için güvenilir firma arayışındayım, burada yazan arkadaşlar tavsiyeleri varsa yönlendirebilir mi? Teşekkürler.
  • Ankara ve Bodrum'da tadilat, mimari, iç mimari, yalıtım ve inşaat işleri için Lotus Conmstruction olarak hizmet vermekteyiz.

    Mimarımızı arayıp ücretsiz keşif hizmeti veya bilgi de alabilirsiniz.Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
    https://lotusconstruction.co/
    https://www.instagram.com/lotus.const/

    05542345939



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhend88 -- 4 Ağustos 2022; 20:53:57 >
  • pasificici P kullanıcısına yanıt
    merhabalar, tam dekor olarak firmamızdan memnun olmayan yoktur Ankarada dekorasyon alanında en iyisi olduğumuzu idda etmekteyiz.. Bir teklif isteyiniz, kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik garantisi ile yapılmaktadır.
    www.tamdekor.com buradan bakabilirsin.
    0312 514 89 89 ücretsiz keşif hattımızdan ekip çağırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnmc -- 10 Ağustos 2020; 17:39:51 >
  • Merhaba adım halis doğan batıkent ilkyerleşimde oturuyorum benim yan komşum ev tadilatı için evi boşalttı

    Dolce Mutfak adında bir firma geldi önce 1 hafta öncesinden apartman yöneticisi ile durumu paylaştı giriş ve daire kapısına duyuru ve uyarılarını belediye izin belgesini astı Halit bey diye bir arkadaş ilgilendi yarabbim böyle düzgün titiz dürüst kibar insanlar varmış hala adam çok nazik ve inanılmaz kültürlü ve donanımlı tecrübeliydi bizim evde bir kaç.sorun vardı ücretsiz yaptılar günü gününe programlarında duvara ne yazdılarsa şaşmadılar işçilik ve malzemeleri 1. Sınıf ustaları çok tecrübeli işlerinin ehliydiler ve inanılmaz bir ast üst disiplini vardı ustalara ne sorsak biz bilmeyiz halit beyin numarasından arayın yardımcı olur dediler ilk başta kızdım ama haklılar

    Evi birkaç gün önce bitirip temizleyip teslim ettiler komşum havalara uçuyor hergün temizliklerini yaptılar kimseyi mağdur etmediler bende bakarken bu formu gördüm ve umarım yardımcı olmuşumdur ancak kesinlikle işini doğru yapan insanlar var

    Belki yardımcı olur firmanın web adresini buldum paylaşıyorum herkese esenlikler dilerim umarım faydası olur

    Dolce mutfak dekorasyon

    www.dolcemutfak.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halisdogan -- 8 Mayıs 2021; 22:44:54 >
  • sineklik ihtiyacınız var ise size www.sinekoff.com öneririm. adamlar ankara içi ücretsiz montaj yapıyor. online olarakta alabiliyorsunuz. didime gönderdiler. buralarda sineklik çok pahalı

  • yavuzerkan Y kullanıcısına yanıt
    Sineklik online alınca farklı çıkabiliyor tül gibi olanlar var çabuk sökülür açılır plastik naylon olmalı ve pis koku varsa sürekli arasından hava girişi olduğundan kokudan geçilmez ondan en iyisi gözünüze kestirdiğiniz bi hırdavatçınınkini açıp elleyip koklayarak almak
  • yaklaşık 1.5 ay önce evimi tadilata verdim. Sizler gibi çok arayışın içerisindeydim , kendim açıkçası hiç anlamam inşaat işlerinden bir arkadaşımın tavsiyesiyle Moment inşaat ekibiiyle tanıştım ve anlaştık.Yaklaşık 5 hafta süren tadilatımızın her kaleminde kendileri işlerinin başındaydı ve hiç bir işte umursamamazlık yapmadılar . Hala işini böyle zevkle yapan insanları görmek beni mutlu ediyor. Sizde evinizi tadilat yaptırmak istiyorsanız bu ekibi kesinlikle öneririm. Bu arada benim evim Ankara ümitköy tarafında.

    instagram sayfaları : moment_insaat

    telefon numaralı ; İsmail Bey :0554 384 1276

  • Merhabalar. Bende yeni yaptırdım evimi balgat dostlar sitesinde DekorcuZade Concept firmasına. Eski adı çetinkaya mutfak çok eski ve köklü bir firma.Zaten komşumuzun evini görerek gittik. Mağazaları ve atolyeleri gerçekten ankaranın en büyüğü ve kapsamlı sı diyebilirim.Tğm ürünleri mağazalarında gorebilirsşniz ve 3 boyutlu çizimlerle ne yapılacağını tam anlamıyla anlatıyor Erhan bey. Mübalağa yapmıyorum Web sitelerinde bizzat kendi yorumumu ve yapılan işleri detaylıca gore bılırsınız. 1 ay dediler 25 gunde aldık evımızı ve hersey dört dörtlük oldu. Ekip çalışması harika çünkü ekip başında ustabaşımız var ve ne dediysek yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

  • Ankara ' daysanız DekorcuZade Concept Mimarlığı tek geçerim. 25 gün gibi kısa bir zamanda evimde harikalar yarattılar.Evde sürekli inşaat teknisyeni bir ustabaşının olması, hiç ara vermeden peşpeşe işlerin koordine edilmesi ve her şeyde fikrimizin sorulması,bize raporlar sunlamaları harika idi.çok keyifli bir süreç geçirdik, Erhan beyin tasarımları ve işe bakış açısı zaten bambaşka. Ama en önemlisi tadilat dışında sitelerde imalatçı firma olmaları işin boyutunu komple değiştiriyor.Mobilyalarım ve evim mükemmel oldu.Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • esra canpolat E kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    kıyaslama acısından soruyorum neler yaptırdınız? ne kadara mal oldu size

  • Ankara da ergundekorasyon.com var bizde onlara iş yaptırdık.
  • ankara dolce dekorasyon, tek geçerim mutlaka keşif isteyin bence

    www.dolcemutfak.com

  • Dubleks ev tadilat yapılacak boya badana asma taban ışık bandı.v.b
    Ev serhatta Yenimahalle

    Fiyat performans olarak usta tavsiyesi verebilirimisinzi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.