Şimdi Ara

ANKARA ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
719
Cevap
3
Favori
240.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.Sahin

zooteknist58 Bilgi için teşekkür ama bence insanlar kendi zorluklarını kendileri yaratır.Ben bir zorluk çekicegimi düşünmüyorum.Bir çok forumda egitimlerin zorlugundan ve disiplinden yakınanların yazılarını okudum.Sonucta orası asker ocagı tatil köyü degil disiplin ve egitim gerektigi şekilde olmak zorunda ki ilerde bir operasyona katılma durumu olursa keklik gibi avlanmasın insanlar. En azından benim düşüncem bu şekilde...

Alıntıları Göster
    g.şahin insan kendi zorlugunu kendi yarattıgı gibi kendi kolaylıgınıda kendisi yaratır amacım sadece kolaylık sağlamak... umarım faydalı olur... bir de söylemeden geçemeyeceğim orası ASLANIN, KEDİYE BOĞDURULDUĞU BİR YER... insanı askerlikten soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar , bir çogu eline silah almamaıs araç sürmemiş ve bunların çogunlugu doğu ya düştü bu adamlar orda ne halt edecek 75 gün gibi uzun bir sürede hiç bir şey öğretilmiyor aptalca bosu boşuna zaman öldürtülüyor... gidecek gencler bosuna heveslenmeyın askerlik namına hiç bir halt göremeyeceksiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zooteknist58

g.şahin insan kendi zorlugunu kendi yarattıgı gibi kendi kolaylıgınıda kendisi yaratır amacım sadece kolaylık sağlamak... umarım faydalı olur... bir de söylemeden geçemeyeceğim orası ASLANIN, KEDİYE BOĞDURULDUĞU BİR YER... insanı askerlikten soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar , bir çogu eline silah almamaıs araç sürmemiş ve bunların çogunlugu doğu ya düştü bu adamlar orda ne halt edecek 75 gün gibi uzun bir sürede hiç bir şey öğretilmiyor aptalca bosu boşuna zaman öldürtülüyor... gidecek gencler bosuna heveslenmeyın askerlik namına hiç bir halt göremeyeceksiniz....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ben orda 1 ay yaptım acemiliğimi şimdi dağıtım iznindeyim 90-4 devre kaybı gittim. 1.alaya düşmüştüm '123' tüm %90 oralara düşçeksiniz çünkü sizi bekliyolar şuanda bomboş orası biz izne geldik kimse kalmadı. Askere çok hevesli gitmiştim bütün zorluklara kendimi hazırlamıştım sonuçta orası asker ocağı. ''eğitimde merhamet vatana ihanet'' felsefesiyle hareket ediyolar onada lafım yok ama canınızı sıkan çok şey olacak sivilde yüzüne tükürmeyeceğiniz insanlar size dakikalarca çök kalk yaptıracak sadece zevk için bile. gideceğiniz yer çok büyük bi yer olduğu için çavuşlar onbaşılar hatta usta askerler bile orda komutan gibi. allah yardımcınız olsun çokta sıkmayın canınızı geçer. yanınızda hiçbişey götürmeyin. sadece traş takımınızı götürseniz yeter götürdüğünüz herşeyi sivil eşya deposuna alıyolar zaten boşuna götürmeyin. soğuktur kendinizi koruyun kantinde satılan o dandik kazaktan mutlaka en kısa zamanda edinin. çok büyük yer ama korkunuz olmasın hırsızlık olayı hiç başıma gelmedi dolapları kilitlemek botunuzu yatağınızın yanında tutmak yasak herşey hırsızlığa çok müsait ama benim başıma gelmedi. gerçekten çok hasta olmadıkçada revire gitmeyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Sahin

zooteknist58 Bilgi için teşekkür ama bence insanlar kendi zorluklarını kendileri yaratır.Ben bir zorluk çekicegimi düşünmüyorum.Bir çok forumda egitimlerin zorlugundan ve disiplinden yakınanların yazılarını okudum.Sonucta orası asker ocagı tatil köyü degil disiplin ve egitim gerektigi şekilde olmak zorunda ki ilerde bir operasyona katılma durumu olursa keklik gibi avlanmasın insanlar. En azından benim düşüncem bu şekilde...

Alıntıları Göster
    Suskunlugum asaletimdendir her söze verecek cevabım vardır lakin önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye... Yazmıs olduğun sözleri sana zorla yazdırsak bu kadar yazmazdın herhalde...Evet bizim bölüğümüz komutanından erine cok mükemmeldir ama buraya gelen acemileri seçemediğimiz gibi böyle kendini edebiyatcı, muhterem ve bi o kadar ukala nerede ne zaman konusacağını bilmez insanların gelmesinede engel ne yazık ki olamıyoruz.Senin kim oldugunu bilmesem ETHEMcim ciddiye alacam.
    Yapmıs oldugun değerlendirmeler kendi şahsiyetini baglayan saçma sapan uydurmalardan ibarettir.Sen dua et 1.bölüğün askeriydin.Senin gibi askerlikle alakası olmayan senin demen gibi salak salak ortada dolanan karaktersiz bi arkadaş oldugunu zaten anlamıstık...Bu düşünce yapısıyla senden bir cacık olmayacağını fazla düşünmeden sölemek mümkündür.
    Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar kesin ve bir o kadar aşağılayıcı sözler söylemen nerede okursan oku nerede hangi üniversiteyi bitirisen bitir senin ne kadar bağnaz nekadar kör cahil biri oldugunu farkettirmiyor değil.Yazmış olduğun sözleri bu kadar içine doldurmayıp buralarda sölemeni içinde tutmamanı tavsiye ederdim.Buradaki komutanlarımız yazmıs oldugun bu övgü dolu yazı için sana teşekkür ediyolar.Burada efendi imajı çizip ne kadar çirkef biri olduğunu geç olmamakla beraber herkes gördü.Senin yazmıs oldugun bu övgü dolu sözler kimsenin umrunda bile değil...
    Sözlerimin başında söylediğim gibi 1. bölükte askerlik yapmak herkese nasip olmaz ama senin gibi
    dengesizlerinde gelmesine engel olunamıyor.Çünkü karpuzu kesmeden içinden ne cıkacagını bilemezsin.
    Meğer sende kelek cıkmıssın Ethemcim.
    BAŞTA BÖLÜK KOMUTANIMIZ TAKIM KOMUTANLARIMIZ BÖLÜK ASTSUBAYLARIMIZ UZMAN CAVUSLARIMIZ cok deneyimli ve işlerin ehli insanlardır.Burda onlar gibi komutanların önüme cıkacagına hiç inanmazdım.Bana bu kadar sağlam gelen yıllarını bu işe vermiş KOMUTANLARIMIN varlığı bana güven veriyor.
    BÖLÜK KOMUTANIMIZ Tnk KD.ÜTGM ŞENER AKDEMİR'e
    BÖLÜK ASTSUBAYIMIZ TNK KD. BŞÇVS BİLAL ÜNALAN'a
    TAKIM KOMUTANLARIMIZ TNK ÜTGM BARIŞ DİLİK' E
    TNK BŞÇVŞ TANER SÜTÇÜOĞLUN'A
    TNK BŞÇVŞ SERTAÇ ÖNSEL'E
    UZMAN CAVUSLARIMIZA COK TEŞEKKÜR EDERİM.

ALİ RIZA BOZKURT
    90/3 TANK ER
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii1903

Suskunlugum asaletimdendir her söze verecek cevabım vardır lakin önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye... Yazmıs olduğun sözleri sana zorla yazdırsak bu kadar yazmazdın herhalde...Evet bizim bölüğümüz komutanından erine cok mükemmeldir ama buraya gelen acemileri seçemediğimiz gibi böyle kendini edebiyatcı, muhterem ve bi o kadar ukala nerede ne zaman konusacağını bilmez insanların gelmesinede engel ne yazık ki olamıyoruz.Senin kim oldugunu bilmesem ETHEMcim ciddiye alacam.
    Yapmıs oldugun değerlendirmeler kendi şahsiyetini baglayan saçma sapan uydurmalardan ibarettir.Sen dua et 1.bölüğün askeriydin.Senin gibi askerlikle alakası olmayan senin demen gibi salak salak ortada dolanan karaktersiz bi arkadaş oldugunu zaten anlamıstık...Bu düşünce yapısıyla senden bir cacık olmayacağını fazla düşünmeden sölemek mümkündür.
    Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar kesin ve bir o kadar aşağılayıcı sözler söylemen nerede okursan oku nerede hangi üniversiteyi bitirisen bitir senin ne kadar bağnaz nekadar kör cahil biri oldugunu farkettirmiyor değil.Yazmış olduğun sözleri bu kadar içine doldurmayıp buralarda sölemeni içinde tutmamanı tavsiye ederdim.Buradaki komutanlarımız yazmıs oldugun bu övgü dolu yazı için sana teşekkür ediyolar.Burada efendi imajı çizip ne kadar çirkef biri olduğunu geç olmamakla beraber herkes gördü.Senin yazmıs oldugun bu övgü dolu sözler kimsenin umrunda bile değil...
    Sözlerimin başında söylediğim gibi 1. bölükte askerlik yapmak herkese nasip olmaz ama senin gibi
    dengesizlerinde gelmesine engel olunamıyor.Çünkü karpuzu kesmeden içinden ne cıkacagını bilemezsin.
    Meğer sende kelek cıkmıssın Ethemcim.
    BAŞTA BÖLÜK KOMUTANIMIZ TAKIM KOMUTANLARIMIZ BÖLÜK ASTSUBAYLARIMIZ UZMAN CAVUSLARIMIZ cok deneyimli ve işlerin ehli insanlardır.Burda onlar gibi komutanların önüme cıkacagına hiç inanmazdım.Bana bu kadar sağlam gelen yıllarını bu işe vermiş KOMUTANLARIMIN varlığı bana güven veriyor.
    BÖLÜK KOMUTANIMIZ Tnk KD.ÜTGM ŞENER AKDEMİR'e
    BÖLÜK ASTSUBAYIMIZ TNK KD. BŞÇVS BİLAL ÜNALAN'a
    TAKIM KOMUTANLARIMIZ TNK ÜTGM BARIŞ DİLİK' E
    TNK BŞÇVŞ TANER SÜTÇÜOĞLUN'A
    TNK BŞÇVŞ SERTAÇ ÖNSEL'E
    UZMAN CAVUSLARIMIZA COK TEŞEKKÜR EDERİM.

ALİ RIZA BOZKURT
    90/3 TANK ER

Alıntıları Göster
    arkadaşlar buraya düşen arkadaşlar varsa yazışalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttkc

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. Zh. Brl. Okl. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mavi24

arkadaşlar ben de istanbuldan mehmet ağca ben de ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT ANKARA piyade er olarak çıktım inşallah görüşürüüz herkese iyi teskerelerr nasıl olsa 5 ay görüşeceğiiz :D

Alıntıları Göster
    BENDE Burdayım ama acemilik benim kardeşler

usta şereflikoçhisar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panicamigo

quote:

Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. Zh. Brl. Okl. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA

Alıntıları Göster
    MEHMET ONUR BOZDAĞ
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M48 A5T2 TNK.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI
    ETİMESGUT ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011

Burası nasıl bir yerdir acaba şimdi nasıl bir egitim görecegiz leopard cıkmıs bir arkadasıma mesela bunların anlamları nedir dedeler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cono001

MEHMET ONUR BOZDAĞ
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA

Burası nasıl bir yerdir acaba şimdi nasıl bir egitim görecegiz leopard cıkmıs bir arkadasıma mesela bunların anlamları nedir dedeler :)

Alıntıları Göster
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M60 A1/A3 TNK.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA

12 teslim olacaz bakalım hayırlısı arkadaşlar aynı yere düşen arkadaşlar varsa msn bırakırlarsa görüşürüz
  • quote:

Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M60 A1/A3 TNK.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA

12 teslim olacaz bakalım hayırlısı arkadaşlar aynı yere düşen arkadaşlar varsa msn bırakırlarsa görüşürüz

Alıntıları Göster
    beyler herkeze hayırlı olsun öncelikle bayağı büyük bi yermiş yani biraz sıkıntılı gozuksede emir demiri keser bu saaten soora adim emir bu arada =) salı günü görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: panicamigo

beyler herkeze hayırlı olsun öncelikle bayağı büyük bi yermiş yani biraz sıkıntılı gozuksede emir demiri keser bu saaten soora adim emir bu arada =) salı günü görüşmek üzere...

Alıntıları Göster
    Adı ve Soyadı SERKAN ÜNAL
    Baba Adı OSMAN
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 16'ncı Müht. Bl. K.lığı
    GELİBOLU SİVRİTEPE ÇANAKKALE

Herkese hayırlı teskereler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsS@uLTFoRCe -- 10 Nisan 2011; 4:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsS@uLTFoRCe

Adı ve Soyadı SERKAN ÜNAL
    Baba Adı OSMAN
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 16'ncı Müht. Bl. K.lığı
    GELİBOLU SİVRİTEPE ÇANAKKALE

Herkese hayırlı teskereler..

Alıntıları Göster
    Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA

ARKADASLAR AYNI YEREN DÜŞENLER VARSA BENİMLE İRTABATA GEÇSİNLER telefon no yollasınlar bana ya da mail adreslerini hemen şimdiden konusup kaynaşalım ..

lordmarcus123@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seboreik

Sınıfı TANK
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA

ARKADASLAR AYNI YEREN DÜŞENLER VARSA BENİMLE İRTABATA GEÇSİNLER telefon no yollasınlar bana ya da mail adreslerini hemen şimdiden konusup kaynaşalım ..

lordmarcus123@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Kr. Hvcl. K.lığı 2'nci Kr. Hvcl. A. Meydan Hrk. Tb. K.lığı
    MALATYA

Etimesgut'ta kısa dönem olmak ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?
    Bir de Etimesgut + Malatya olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgeci

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği Kr. Hvcl. K.lığı 2'nci Kr. Hvcl. A. Meydan Hrk. Tb. K.lığı
    MALATYA

Etimesgut'ta kısa dönem olmak ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

Alıntıları Göster
    acemilik için geliyorum bende.haberleşelim 339 lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgeci

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    MALATYA

Alıntıları Göster
    kısa dönem olarak zırhlı birliklere düşen arkadaşlara 337kd olarak biraz bilgi vereyim.
    1)hepiniz çavuş eğitim taburuna katılcaksınız yani hepiniz çavuş olacaksınız.
    2)kısa dönemler olarak hepiniz aynı koğuşlarda kalıp aynı eğitimi alacaksınız.
    3)banyo,yemekhane gibi imkanları bir çok birliğe göre iyidir.
    4)size tavsiyem birliğe erken katılmanız çünkü kayıt işlemleri,giyindirme vs gibi işlemler zaman alıyor.mesela 5 de katılırsanız 12 den önce yatağa giremezsiniz ertesi günde 5 de kalcağınızdan pert olmuş bir vaziyette ilk gününüzü geçirsiniz.
    5)yanınızda temel temizlik malzemeleri, (traş bıcağı vs) ve sigara getirmeniz tavsiye ederim çünkü ilk birkaç gün kantine ulaşamayabilirsiniz.(yoğunluktan dolayı)
    6)son olarak zırhlı birlikler acemilik için güzel bir yer ama usta birliği olarak genel olarak sıkıntılı bir yer.
  • quote:

MEHMET ONUR BOZDAĞ
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA

Öncelikle hayırlı olsun. Zh. Brl. Okl. güzel bi yerdir ama rütbeli çoktur. 2-3 hafta bunalırsın daha sonra dersler başladıktan sonra zaman da çabuk geçer rahatlarsın. Sonra kura çekersin. M48A5T2'nin büyük bir bölümü Kıbrıs'a gelir. Leopard, M48A5T2, M60 A3 tank modelleridir bu arada. Bir T2'ci olarak başka merak edilen varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gazi

quote:

MEHMET ONUR BOZDAĞ
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    İlk Katılışını Yapacağı
    ETİMESGUT ANKARA

Öncelikle hayırlı olsun. Zh. Brl. Okl. güzel bi yerdir ama rütbeli çoktur. 2-3 hafta bunalırsın daha sonra dersler başladıktan sonra zaman da çabuk geçer rahatlarsın. Sonra kura çekersin. M48A5T2'nin büyük bir bölümü Kıbrıs'a gelir. Leopard, M48A5T2, M60 A3 tank modelleridir bu arada. Bir T2'ci olarak başka merak edilen varsa cevaplayabilirim.

Alıntıları Göster
    bilgi veren arkadaşlar teşekkürler birde ulaşım nasıl buraya ankara otogardan yakınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

bilgi veren arkadaşlar teşekkürler birde ulaşım nasıl buraya ankara otogardan yakınmı?

Alıntıları Göster
    ulaşım için otogardan çıkıp, etimesgut veya sincan minubuslerinden herhangi birine binmen yeterlidir.kapısının önünde inersin.ayrıca otogardaki taksicilerin lafına itibar etmeyin yok yol kapalı gibi.taksiye binmeye gerek yok minubuslerle 20 dk içinde varırsınız.(minubus 2.2tl ,taksi yaklaşık 50 tl )
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aşti otogardan minibüsle gidilebiliyormuş ya da trenle kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Aşti otogardan minibüsle gidilebiliyormuş ya da trenle kardeşim...

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar otogardan minubuse binecez demekki
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar otogardan minubuse binecez demekki

Alıntıları Göster
    esenboğa havaalanından nasıl gidilir acaba bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.