Şimdi Ara

ANKARA ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
3
Favori
239.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tank sınıfı etimesgut zırhlı birlikler çıktı muv. özelliği kısmı boş uzun dönem er olarak yapacağım ben bakaya durumundaydım bu nedenle devre kaybı gideceğim gerçi 29 ekimde öğleden sonra 3-4 gibi teslim olacağım gerçi kasımın 3 ünden itibaren diğerleri gelecek çok sıkıntı çekmem gibi görünüyor ancak bakacaz nedir ne değildir yaşadıkça yazarız artık en azından 75 gün burdayız sanırsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Ekim 2014; 13:03:56 >
  • ibrahim1213 kullanıcısına yanıt
    Koguslar 6 kişilik. Duş vs. Sıkıntısı yok. Çok rahat ve guzel... Yemin töreninden sonra her hafta çarşı var, tabi ceza, veri besleme vs olmazsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    tank sınıfı etimesgut zırhlı birlikler çıktı muv. özelliği kısmı boş uzun dönem er olarak yapacağım ben bakaya durumundaydım bu nedenle devre kaybı gideceğim gerçi 29 ekimde öğleden sonra 3-4 gibi teslim olacağım gerçi kasımın 3 ünden itibaren diğerleri gelecek çok sıkıntı çekmem gibi görünüyor ancak bakacaz nedir ne değildir yaşadıkça yazarız artık en azından 75 gün burdayız sanırsam

    Şimdik gençler iyice kulak verin bakayım öncelikle ben devre kaybı gittim ve çok rahat olarak yaptım çünkü usta askerlerden sonra siz geliyorsunuz devre kaybı olarak ve yeni gelecek tertipler gelmeden önce giderseniz öyle ki eğitim yok hatta yemin törenini bile DK(devre kayıplarına) layık görmüyorlar yani aileniz olmadan 30 dakika bile sürmeden direk yemek hane arkasında 1 komutan ile yapıyorsunuz 3 masa ardı ardına birleştirilerek herneyse DK lara görev veriyorlar yeni askerler geldiğinde sizi kayıt kabul,giydirme ,revir ,mıntıka sorumlusu vs yapıyorlar ekibinizi toplayıp mıntıkaya götürüyorsunuz ..vs ancak ne yaparsanız yapın siz dk sınız ikinci sınıf asker gibi davranılacaksınız her halükarda yani siz dk lar benim takımımın yanında durmayın en sona geçin derlerse şaşmayın 21 gün dolup da atış yaptıysanız ve yemininizi ettiyseniz 22 inci gün gidiyorsunuz yani ben 123 tüm tüm 123 ler böyle olacak 1 inci alay 2 nci tabur 3 üncü bölük ancak kendi isteğinizle gitmek istediğinize iyice karar verir şahsen şuan dağıtımdayım evdeyim ancak hiç gidesim yok ha bu arada DK iseniz yüzde 99 ihtimalle doğudasınız yani bizdekiler şırnak cizre silopi- diyarbakır -urfa 2 kişi de antep idi aklınızda olsun askeriyeye adım atınca çürük almak kolay değil önceden halletmeye çalışın bye 94/3 DK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Kasım 2014; 10:35:03 >
  • Etimesgutta asteğmen eğitimimi yaptım
    Bence organize ve iyi bir tümen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalimanından nasıl ulaşım sağlarız?
  • 95/1 leri görelim
  • 95/1 ankara etimesgut Allah in izniyle geliyoruz :) MUV.Ozelligi : (TNK-062) TNK K.(A5T1)ÇVŞ Arkadaslar bu nedir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, bende 4 subatta etimesguttayim.kisa donem yapacagim. Gidecek arkadaslarla tanissak fena olmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 inde teslim oluyorum var mı 5inde teslim olacak ? Zpt 102 sür er

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hop beyler benim de askerliğim buraya çıktı. 4 şubat teslimim. Kısa dönem ikmalciyim. Lojistik destek komutanlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skelatu -- 31 Ocak 2015; 23:48:55 >
  • etimesgut ulaştırma 6 şubatta teslimim. zpt sürücüsü.
  • Kısa dönem olarak Çavuş Eğitim Tabur Komutanlığında askerliğimi yaptım. 5 ayım orada geçti. Genel olarak iyidir. Kısa dönem olarak gittiyseniz acemilikte biraz zorlarlar. Ama usta birliğiniz ise Çavuş Eğitimde rahat edersiniz.
    Çünkü genel olarak acemi eğitim taburudur yani borunuz öter.

    *Karma bölüğe düştüyseniz ne işe yaradığı belli olmayan bir bölükte yapacaksınız. Bir iki kıytırık mesafe yön atış eğitiminden başka eğitim almazsınız. Yatış bölüğü diyebiliriz. Mehmet başçavuş bölük astsubayı olup eğer sevdirirseniz kral gibi adamdır. Ben yazıcısıydım ve çok kıyağını gördüm koruyup kollar. Ama adam olmazsanız zıt giderseniz de askerliği zindan eder. (emekli olma durumu vardı. Belki gitmiştir bilmiyorum)
    *1.Bölük acemilerin eğitimini veren bölüktür. Bizim zamanımızda İbrahim başçavuş vardı. Melek gibi tosun bir komutandır. Buraya düşerseniz eğer uzun dönemseniz acemi eğitmeni kısa dönemseniz yazıcı/eğitmen olabilirsiniz. Asker sayısı fazla olduğundan işleri de çok yoğundur.
    *2.Bölük tank bakım bölüğüdür. İsmail Başçavuş bölük astsubayıdır. Ve hala oradaysa o bölüğe teslim olmadan herkesle helalleşin ve teslim olun. Çok sıkıntı bir komutandır. Kendi bölüğüne bir yerden sonra rahat verir fakat karma bölük askerine ızdırap olmak için her şeyi yapar. Karma bölükteyseniz ve İsmail başçavuşu görürseniz sessizce sıvışın derim. Zerre sevmez.
    *Karargah bölüğüne düşerseniz Tabur ile ilgili bütün işlerden (ayak işleri/temizlik işleri/ berber/ şoför/ tabur komutanı postası/ S1-S2) gibi işlerde görev alırsınız.

    Ben karma bölükte yaptım ve Bölük yazıcısıydım.( Olabiliyorsanız düşünmeden olun) Çok ekmek yersiniz. Nöbetleri yazarsınız, yoklama alırsınız, memur gibi 8 de açarsınız ofisi 5 te komutanın gidişiyle kapatırsınız. Yemek yer yatarsınız. Nöbetler ve çarşı izinlerini siz yazdığınız için askerler tarafından sürekli baskı yersiniz. Ya da benim gibi politik yazarsınız.
    (Sevmediğim iki kankayı ayırıp birini cumartesi birini pazar çarşıya çıkarırım, benimle inatlaşan olursa üst üste gece 1-3 ya da 3-5 nöbetine kalkar, tutanak tutak sizin elinizde) yani kısacası askerler her daim yazıcıya muhtaç. Olabiliyorsanız hangi bölükte olursanız olun yazıcı olun derim.

    Yazıcılığın yaşadığım tek kötü tarafı ise havalar güzelse herkes maç yapar yada istirahat eder ama siz mecbur yazıhanede komutanla kalmak zorundasınız. Onun haricinde sıkıntı yoktu bende. Komutana kendinizi sevdirirseniz her hafta çift çarşı çıkarsınız benim gibi. Sonuçta izin veren komutan. Kimse karışamaz.

    Daha yazılacak çok şey var komutanlar, eğitimler , şartlar , yataklar , çarşısı falan ama onları da talep gelirse yazayım. Gereksiz uzatmayalım.

    Eğer Etimesgut Zırhlı Birliklerde ve Çavuş Eğitim Tabur Komutanlığında askerlik yapacaksanız her türlü soru sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabuktheking_ -- 31 Mart 2015; 13:25:35 >
  • merhabalar arkadaşlar benimde bugün açıklandı usta birliği ankara etimesgut onun dışında pek bişi anlamadım yazılanlardan :) ben tam olarak ne yapıcam askerde? düştüğüm yerde görev yapan varsa beni bi aydınlatabilirmi nasıl biyerdir ?
  • tabuktheking_ kullanıcısına yanıt
    quote:

    Daha yazılacak çok şey var komutanlar, eğitimler , şartlar , yataklar , çarşısı falan ama onları da talep gelirse yazayım. Gereksiz uzatmayalım.

    demişsin usta, benim acemilik oraya çıktı, ne kadar bilgi versen kardır :)
    acemilik etimesgut zırhlı
    esas çankaya spor eğitim kmt...
    sınıf piyade
  • Ankara etimesgust ulastirma m-578 zpt kurtarici surucusu bilgi verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara etimesgut ulastirma m-578 kurtarici soforuru bilgi verirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT - Er gurubuna gelebilirsiniz
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodis -- 24 Ocak 2020; 12:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 sezonu da ben açayım eylülde görüşmez üzere

  • Eylül 2021..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.