Şimdi Ara

ANKARA ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
3
Favori
239.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim de kısa dönem piyade er olarak ETM - ANK ya askerliğim çıktı. ben öğleden sonra 1 gibi ankara da olacağım. Kocaeli den geliyorum.

Hayırlısı olsun arkadaşım,

bu arada MİLLET,

FORUMLARDA GÖZÜNÜZE ÇARPAN BİRŞEY VAR MI? ÖZELLİKLE ETM - ANK İÇİN DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN NOKTALAR VAR İSE PAYLAŞALIM LÜTFEN....

Benim kısaca notlarım:

1- dolaplar küçük
    2- yanınıza 100-200 lira civarı para alın
    3- çok kalabalık
    4- muhafız ya da oxford denilen yere çıkmaması için gayret gösterin
    5- ilk 2 hafta oldukça zor geçiyormuş
    6- kalabalık olduğu için kirli çamaşırlarınızı elde kendiniz yıkayın
    7- ...
    8- ...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER...

Mustafa
  • slm arkadaşlar ben de ankara etimesgut zırhlı birliklere komutanlığına düştüm.sülüs ü daha almadım ama ehliyet olduğu için tankçı olursun diyolar ( orada askerliğini yapıp gelmiş kişiler) istanbuldanım.sülüs ler çıkmış mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askerius

tertip ben de M60T...takım komutanı ne oluyor tam olarak, bi de bizim acemilik ne kadar sürecek bi bilgin var mı? ses ver tertip

quote:

Orijinalden alıntı: MechEng

quote:

Orijinalden alıntı: tylerasd

Aday Nu. 36357
    Adı ve Soyadı OSMAN TOPAL
    Baba Adı NECATİ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M48 A5T2 TNK.TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT ANKARA

burası düştü arkadaşlar. nası bi yerdir bilen dedeler yardımcı olsun lütfen..

Selam, hocam ben de M48A5T2 Takım komutanı yapacağım...Bizim dağıtım muhtemelen kıbrıs olacak...askerde birlikte olacağaız en azından acemilikte :) ben izmirden geliyorum, sabah 6 arabasıyla öğlen 2 de oradayım ;) bir şekilde konuşalım...

Tertip hiç bilgim yok yaw 75gün mü 90 gün mü bilmiyorum artık :( sanırım 90gündür ama...Bir şanssızlık daha herhalde komandolardan sonra en sert eğitim alan YD Subay biz olacağız... Biraz acı bir eğitimi varmış...

quote:

Merhaba,

benim de kısa dönem piyade er olarak ETM - ANK ya askerliğim çıktı. ben öğleden sonra 1 gibi ankara da olacağım. Kocaeli den geliyorum.

Hayırlısı olsun arkadaşım,

bu arada MİLLET,

FORUMLARDA GÖZÜNÜZE ÇARPAN BİRŞEY VAR MI? ÖZELLİKLE ETM - ANK İÇİN DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN NOKTALAR VAR İSE PAYLAŞALIM LÜTFEN....

Benim kısaca notlarım:

1- dolaplar küçük
    2- yanınıza 100-200 lira civarı para alın
    3- çok kalabalık
    4- muhafız ya da oxford denilen yere çıkmaması için gayret gösterin
    5- ilk 2 hafta oldukça zor geçiyormuş
    6- kalabalık olduğu için kirli çamaşırlarınızı elde kendiniz yıkayın
    7- ...
    8- ...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER...

Mustafa

Kalabalık olayı sanırım sadece erlerde var asteg için tersi yazıyor mesela duşlar için 80 kişiye 150 duş varmış ;) gibi...biz yedek subay gideceğimiz için girişten itibaren ayrılacağız biz tamamen ayrı bi yerde karizma askerlik yapacağız :D

SİYAH BERE
    DÜŞMEZ YERE :D
  • sülüs ne demek

ben sınava küçükyalı da girdim. orda aldığımız zarf ve beyaz bir kağıt (izin kağıdı) ile direk birliğe gideceğimizi düşünüyordum.

hatalı mıyım?

şubeye mi gideceğiz bir daha?

konu hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar? nedir bu sülüs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askerius

9'ladık mı tertip

Yeni Liste

sedatsontek
    Sethlans
    tylerasd
    reddrummer
    burakerenn
    Askerius
    Sput
    MechEng
    Orhanmgs

quote:

Orijinalden alıntı: Orhanmgs

slm arkadaşım orhan ben.istanbuldan.bende aynı yere düştüm tankçı olarak.bilet almadım daha.msn adresim orhanbykl@hotmail.com. görüşelim kardeş

sput ->

Aday Nu. 82113
    Adı ve Soyadı SERDAR KÖROĞLU
    Baba Adı KEMAL
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M60 A1/A3 TNK.TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT ANKARA

Benim meslek Elektronik ve Hab. Müh. Soruları da yapmıştım şimdi pişman oldum. Neye göre asetk olduk acayip merak ediyorum. Bir önemi yok artık ama :D

Orada görüşürüz gençler. Görüşürüz ....
  • slm arkadaşlar ben de yedek subayım. M60 A1/ A3.
    tel:05354891068
    msn:i_kuruca@hotmail.com
  • merhaba herkese arkadaşlar
    Sanırım ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum :
    Adı ve Soyadı FATİH DÖNMEZ
    Baba Adı İSMAİL
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı LEOPARD1 A3, LEOPARD2 A4, LEOPARD1 T TNK.TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi -
  • arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..bende gecen sene agustos ayında 323. kd olarak etimesgut zırh. blk . kısa dönem olarak başladım..ama ben piyade idim..siz tankçılar -nasıl olacak bilmiyorum..sanırım siz 2. alaydaydınız..bize bira uzaktınız..neyse ben şahsem piyade olarak askerliğimin en güzel günlerini etimesgutda geçirdim.süperdi walla..bu arada orda bütün tanklara girmiş biriyim..her fırsatta komutana söylüyordum bize tankalrı anlatıyordu..eğitim komutanlarımız hep tankçı idi :D ..leopard süper tank..ama ben hala diorum cephede elimde tüfek yüzyüze çarpışmayı yehlerim..çünkü tankın içi cok dar ve küçük ayrıca heryerin oldukça kalın demirler var ve 4 kişi siniz içerde.bir tane tank komutanı.bir tane şöfer. bir tane mühümmatçı..bir tane nişancı..
    heyyyt ne günlerdi bea..neyse umarım hepiniz için hayırlısı olur..bu arada piyadeler için elinden gelen yorumalrı yapabilirm ama tankçılar için bu kadar çünkü fazlasını bilmiyorum ben piyade idim :D herkese hayırlı teskereler..
  • Benim kısa dönem istihkam cıktı. Herkesın sınıfı tank yada piyade. Sadece istihkam benmıyım acaba:) İzmirden salı gecesi 12 otobusuyle ankaraya gidiyorum(Anadolu seyaha)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evka1li -- 10 Ağustos 2009; 15:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaamobe

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..bende gecen sene agustos ayında 323. kd olarak etimesgut zırh. blk . kısa dönem olarak başladım..ama ben piyade idim..siz tankçılar -nasıl olacak bilmiyorum..sanırım siz 2. alaydaydınız..bize bira uzaktınız..neyse ben şahsem piyade olarak askerliğimin en güzel günlerini etimesgutda geçirdim.süperdi walla..bu arada orda bütün tanklara girmiş biriyim..her fırsatta komutana söylüyordum bize tankalrı anlatıyordu..eğitim komutanlarımız hep tankçı idi :D ..leopard süper tank..ama ben hala diorum cephede elimde tüfek yüzyüze çarpışmayı yehlerim..çünkü tankın içi cok dar ve küçük ayrıca heryerin oldukça kalın demirler var ve 4 kişi siniz içerde.bir tane tank komutanı.bir tane şöfer. bir tane mühümmatçı..bir tane nişancı..
    heyyyt ne günlerdi bea..neyse umarım hepiniz için hayırlısı olur..bu arada piyadeler için elinden gelen yorumalrı yapabilirm ama tankçılar için bu kadar çünkü fazlasını bilmiyorum ben piyade idim :D herkese hayırlı teskereler..

Karddeş İstihkam nerde. Herkes ya piyade ya da Tankçı. Cevaplarsan sevinirim
  • Adı ve Soyadı KENAN ÇELİK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M60 T TNK.TK.K.

Ekleyin bizide, gidecek arkadaşlar ismi alın benim kuzen kendisi bibbirinize sahip çıkın, Allah yardımcınız olsun, 325 KD.'den komutanlarıma selam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLK54

Arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler.

volkanoran@hotmail.com

Adı ve Soyadı SADİ VOLKAN ORAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı İstihkam
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA

Kardeş sadeec ikimiz istihkam sınıfındayız. Neden az kişiyiz acaba herkez tank ve piyade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evka1li -- 10 Ağustos 2009; 15:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evka1li

quote:

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun..bende gecen sene agustos ayında 323. kd olarak etimesgut zırh. blk . kısa dönem olarak başladım..ama ben piyade idim..siz tankçılar -nasıl olacak bilmiyorum..sanırım siz 2. alaydaydınız..bize bira uzaktınız..neyse ben şahsem piyade olarak askerliğimin en güzel günlerini etimesgutda geçirdim.süperdi walla..bu arada orda bütün tanklara girmiş biriyim..her fırsatta komutana söylüyordum bize tankalrı anlatıyordu..eğitim komutanlarımız hep tankçı idi :D ..leopard süper tank..ama ben hala diorum cephede elimde tüfek yüzyüze çarpışmayı yehlerim..çünkü tankın içi cok dar ve küçük ayrıca heryerin oldukça kalın demirler var ve 4 kişi siniz içerde.bir tane tank komutanı.bir tane şöfer. bir tane mühümmatçı..bir tane nişancı..

Karddeş İstihkam nerde. Herkes ya piyade ya da Tankçı. Cevaplarsan sevinirim

walla hocam bilmem biliyormusun ama etimesgıt DÜNYA'nın en büyük tümeni..ne ucu belli n esonu..ama o kadar çok tabur ve birlik var ki..inan bilmiyorum..ama hayırlsıı muhtemelen tören alanının civarında bir yerdedir.çünkü çok fazla birlik var dı orda.orası iyi yerdir ama.yemyeşil ..yukarı tankçı ve piyadelerin yerisi ise tek tük ağaç var.çok sıcak ve toz toprak alabildiğine ..o açıdan biraz sıkıntılı ha birde su sorunu yaşanacak ..soğuk su sorunu yani..
  • quote:

dostum benim de piyade kısa dönem, eğitimler, koğuşların durumu ve dağıtımın olup olmayacağı hakkında bilgi verebilir misin? Bir de para durumu için kışlada hangi banka bulunuyor? Genel olarak tavsiyelerini yazarsan çok sevinirim.
  • walla hocam bilmem biliyormusun ama etimesgıt DÜNYA'nın en büyük tümeni..ne ucu belli n esonu..ama o kadar çok tabur ve birlik var ki..inan bilmiyorum..ama hayırlsıı muhtemelen tören alanının civarında bir yerdedir.çünkü çok fazla birlik var dı orda.orası iyi yerdir ama.yemyeşil ..yukarı tankçı ve piyadelerin yerisi ise tek tük ağaç var.çok sıcak ve toz toprak alabildiğine ..o açıdan biraz sıkıntılı ha birde su sorunu yaşanacak ..soğuk su sorunu yani..

Verdiğin bilgiler için sağolasın. Şimdi baktım hakketten en büyük tümenıymiş way be ...
  • bende kısa donem er tankcı olarak orda alacam:) siteye bakılırsa herkes yedek subay:) bı rutbe farkı var sonucta arkadaslar bıze kıyak gecersınız artıık:) bu yastan sonra yat kalk zor olur:)

Aday Nu. 86822
    Adı ve Soyadı HİLMİ AKÇAY
    Baba Adı MEVLÜT
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shepherd -- 10 Ağustos 2009; 17:01:00 >
  • Beyler banada kısa dönem muhabere geldi, topçu, tankçı , komando tamamda muhabere nedir ya,

Herneyse eskişehir yolu üzerinde diyorlar, istanbuldan nasıl gideriz, otobüsmü trenmi tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Beyler banada kısa dönem muhabere geldi, topçu, tankçı , komando tamamda muhabere nedir ya,

Herneyse eskişehir yolu üzerinde diyorlar, istanbuldan nasıl gideriz, otobüsmü trenmi tavsiye edersiniz.

Hayırlı olsun.
    AŞTİ de inersin, oradan aönünden geçen etimesgut/Sincan dolmuşlarına ya da otobüslerine binebilirsin.

Astekler branşı şu soruları yapıp yapmadığınızı bir yazarmısınız içim içimi yiyor. kendimi suçluyorum. .ok vardı soruları yapacak.
  • Aşti ne abi
  • Ankaradaki otobüs terminelinin adı. ben sabah ankarada olucam, öğle gibi birliğe giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evka1li -- 10 Ağustos 2009; 19:36:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.