Şimdi Ara

ankara dikmen vadisine nasıl gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dikmen vadisine gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla ama pek bi bilgimiz yok yabancıyız ankaraya. dikmen vadisi nasıldır çok kalabalık olurmu balici tinerci türünde insanlar çok olurmu sakinmidir. bide arkadaşlar kızılaydan buraya nasıl gidilir hangi otobüs veya dolmuşa binmeliyiz. yardımınızı bekliyorum . sizin de önereceğiniz güzel ve ortamı uygun abuk sabuk insanların genelde olmadığı bir park varsa söylermisiniz. tabi kızılaydan nasıl gidildiği hakkındada yardım ederseniz iyi olur. bu arada bayramınızı kutluyorum arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoçotoko -- 9 Eylül 2010; 22:54:13 >

• Dikmen vadisine gidip napacaksınız birşey yokki orda.
  • güzel yer tinerci balici olmaz çok geç gitmessen eğer temizdir hatta giderken kazak alın bayan varsa yanınızda garanti üşüyecektir.
  • Mehmet Ali Erbil'e sor onu.
    Ankara'nın Dikmen'i, hîîîî, hîîîîîî, phîîîî, phîîîîîî
  • beyler nasıl gidilirki oraya kızılaydan yabancıyım ankaraya yardım edin.
  • Dikmen vadisi çok sıkıcı hiç tavsiye etmem.En huzur bulduğum yer seğmenler park ile botanik park ama seğmenler birinci sırada benim için!Kızılaydan yürüyerek rahatlıkla her ikisine de gidebiliyorum sende öyle yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Mehmet Ali Erbil'e sor onu.
    Ankara'nın Dikmen'i, hîîîî, hîîîîîî, phîîîî, phîîîîîî

bunu yazmak için girmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençlik parkına gidin dikmen vadisinde bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Dikmen vadisine gidip napacaksınız birşey yokki orda.

başka önereceğin yer varmı peki dostum. vadiden sonraki günlerdede oraya gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Dikmen vadisi çok sıkıcı hiç tavsiye etmem.En huzur bulduğum yer seğmenler park ile botanik park ama seğmenler birinci sırada benim için!Kızılaydan yürüyerek rahatlıkla her ikisine de gidebiliyorum sende öyle yap

nasıl gidebilirim üstat tarif yapabilirmisin
  • Kardeş güvenparktan ilker yada sinan caddesi otobüslerine bin polisevinde inecem de orda inersin hemen karşıya geçip birine sorarsın yakın zaten..
  • ben ankaranın dikmeninde oturuyorum:)) güvenparktan dolmuş var dikmen cad. ,keklik , sinan cad. ,ilker bunların hepsi önünden geçiyor bide atatürk bul sıhhıye vs dikmen diye otobüs var bunların hepsi gider
  • angaranın dikmeni
  • Z3U5 briqate nickli arkadaşlara çok teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DURDUR-X

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Dikmen vadisine gidip napacaksınız birşey yokki orda.

başka önereceğin yer varmı peki dostum. vadiden sonraki günlerdede oraya gideriz

Gel sincana Harikalar diyarı parkı var lunapark falan

• güvenparktan ilker veya keklik dolmuşlarına binip polisevinde inebilirsiniz veya 145 numara egoyada binebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.