Şimdi Ara

Ankara Dershane Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi cikisliyim ama lys calisicam onun icin fazla dersi etutu olan, daha tecrubeli hocalari olan bir dershane ariyorum.
    Dershaneler hakkinda pek bilgim yok,
    Final veya bilim var suan icin aklimda, ikisinide arkadaslarim tavsiye etmisti.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum, saliya kadar kayit olucam.

• bilimi bilmiyorum ama finalde adamın gözünün yaşına pek bakmazlar.fazla etüt alabilicegini sanmıyorum o yüzden ofis dersanelerini tercih et biraz tuzlu olur ama çok aşama kaydedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inmydarkesthour

bilimi bilmiyorum ama finalde adamın gözünün yaşına pek bakmazlar.fazla etüt alabilicegini sanmıyorum o yüzden ofis dersanelerini tercih et biraz tuzlu olur ama çok aşama kaydedersin

Peki tavsiye ettiginiz dershane varmi ?
  • küçük dersaneler daha iyi bencede daha fazla etüd istiyorsan kank
  • İşlem Dersanesi. Sıfır temel ile çok iyi noktalara geldik ben ve arkadaşlarım. Gidin bir görüşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

İşlem Dersanesi. Sıfır temel ile çok iyi noktalara geldik ben ve arkadaşlarım. Gidin bir görüşün derim.

Bu konuyla ilgili pm attim

@avsar11

Son care olarak bende oyle dusunuyorum, ofis tarzi kucuk yerler.
  • Sinav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Dershane Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Antalya Dershane Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ofis dersanelerine para verme yerel küçük dersanelere git orda öğrenci az olunca daha çok ilgileniyorlar şahsen bende öyle yaptım ama bizim hocalarımız iyiydi sende araştır hocaları ona göre gir
  • ankaranın ne tarafındasın yenimahalledeysen iyi bi kaç yer öneririm
  • Yenimahalle uzak, 2 otobus
    Kizilay, bakanliklar, sihhiye bunlar tek otobus ve isime oyle geliyo acikcasi

@Dark Beauty

Ticari amacli dershane, oyle buyuk dershanelerden aldim payimi, 1 yilim kayip oldu.

@tremacs

Oyle dusunuyorum bakalim
  • Açı dershanesi kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaKeyfim

Açı dershanesi kesinlikle öneririm.

Yukaridaki @Dark Beauty arkadasa yazdigim ileti, bu dershane yuzundendi
    4 yil baska dershanelere gittim bu kadar igrenc, bu kadar ilgisiz, bu kadar vurdum duymaz, herseyi para olan bir dershane gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 7 Ağustos 2010; 16:47:36 >
  • nereye gittigin önemli değil hocam sen yırtık olduktan sonra gerisi geliyor başarılar.
  • Karacan çalışmak isteyen öğrenciye çok daha fazlasını veren bir dersane. hocalar hiç havalı değil, samimi. ek ders konusunda hiç sıkıntı çıkartmazlar.
  • Denge Eğitim Dershanesi :
    Sözel öğrenciler ve sıfır noktasından kendini belli bir yere getirmek isteyen için süper bir dersane.
  • Pi Eğitim.Özellikle matematikçiler inanılmaz ilgileniyor bu diğerleri ilgilenmiyor demek değil.Her cumartesi günü geometriden soru çözümü olur.Matematikçilerde ondan sonra alır.Genelde sıkıcıdır ama öğreticidir.Bunlar okul olduğu zamanlar için geçerli raporlu olduğunuzda farklı bir program çıkarılır ve ağlatana kadar matematik ve geometri gösterilir Eksiğiniz olduğundan rahatlıkla etüt alabilirsiniz.Hatta o gün içinde hoca boşsa direk alır ve konuyu anlatır.Sadece matematik, coğrafta ve geometri için bile gidilebilicek bir dershane.Ama fiyatı baya bir tuzlu.Durumun varsa gitmeni öneririm ama
  • maltepeye gitmede nereye gidersen git. sınavı önerebilirim özellikle kızılaydaki degilde böyle diger ilçelerde sana yakın olanı varsa iyi olabilir. etüt alırsın ve cok ilgileniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: briqate

maltepeye gitmede nereye gidersen git. sınavı önerebilirim özellikle kızılaydaki degilde böyle diger ilçelerde sana yakın olanı varsa iyi olabilir. etüt alırsın ve cok ilgileniyorlar.

Kesinlikle gitmem zaten maltepe dershanesine
    Yakinlarda var ama sinif ortamida onemli ders dinlemek icin, buradaki apacilerin rahat birakicagini sanmiyorum.
    Kizilay gibi merkezde olursa cok daha iyi olur, fazla etki gosteremiyor oyle tipler.

@Moja

Pm attim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 8 Ağustos 2010; 14:29:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.