Şimdi Ara

ANKARA'DAN ÜNİVERSİTE KAZANMAK ÇOK MU ZOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akrabalarım bana sürekli yapamazsın diyorlar. Yıllar küçümseniyorum. Panik atak, OBK, Anksiyete oldum. Bu sene bir de aşk acısı eklenince üstüne iyice kötü oldum. Stresten yüzüm sivilceyle doldu, aynaya baktığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum Ankara'dan kazanmayı çok istiyorum ama yapamayacağımı düşünüyorlar. Cidden bıktım artık. Bazen ölmeyi bile istediğim oluyor. Ankara'dan kazanmak cidden çok mu zor? Yemin ediyorum iyice psikolojim çöktü

• Hedefine baglı zorluk kolaylık
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    TM 70K
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

TM 70K
    60-70 tyt 45-50 ayt yeterli ulaşılır bence.
    OBP 67 hocam ondan korkuyorum ama çabalayacağım şu son 39 günü çok iyi değerlendireceğim
  • quote:

OBP 67 hocam ondan korkuyorum ama çabalayacağım şu son 39 günü çok iyi değerlendireceğim
    Hocam obpyi sıkıntı etmeden kas hedefine ulaşacagını düşünüyorum.
    Son günlerde ne yapmalıyım sizce? Nasıl çalışmalıyım yani? Her gün 1 TYT Kimya konusu bitirip, LTİ ve PKOB Problemleri halletsem, yazar eser özetlerini okusam nasıl olur? Cumartesi pazar da 345'in TYT AYT denemesi çözeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Son günlerde ne yapmalıyım sizce? Nasıl çalışmalıyım yani? Her gün 1 TYT Kimya konusu bitirip, LTİ ve PKOB Problemleri halletsem, yazar eser özetlerini okusam nasıl olur? Cumartesi pazar da 345'in TYT AYT denemesi çözeceğim.
    Hocam şimdi kimya demişsin mesela kimya kasacagına mat 1'den konu çalış daha mantıklı yani.Lti kalan sürede ne kadar hallolur bilemem ayt de yapamabilirsin.trigo kasabilirsin eksikse .Pkob zaten çogu kişnin sıkıntılı farklı soru tipi gelince yapamıyor kimse.Problemleri ösym özgün sorar apotemi çözebilirsin zeka kullanmanı gerektirecek sorular.Yazar -eserden de hani önemli yazarlara bak.Geometriden üçgenlere bakabilirsin.Deneme de uygundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.