Akrabalarım bana sürekli yapamazsın diyorlar. Yıllar küçümseniyorum. Panik atak, OBK, Anksiyete oldum. Bu sene bir de aşk acısı eklenince üstüne iyice kötü oldum. Stresten yüzüm sivilceyle doldu, aynaya baktığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum Ankara'dan kazanmayı çok istiyorum ama yapamayacağımı düşünüyorlar. Cidden bıktım artık. Bazen ölmeyi bile istediğim oluyor. Ankara'dan kazanmak cidden çok mu zor? Yemin ediyorum iyice psikolojim çöktü
Hedefine baglı zorluk kolaylık
EfsaneManE
kullanıcısına yanıt
TM 70K
quote:
Orijinalden alıntı: internationalrelations
TM 70K
60-70 tyt 45-50 ayt yeterli ulaşılır bence.
EfsaneManE
kullanıcısına yanıt
OBP 67 hocam ondan korkuyorum ama çabalayacağım şu son 39 günü çok iyi değerlendireceğim
quote:
Orijinalden alıntı: internationalrelations
OBP 67 hocam ondan korkuyorum ama çabalayacağım şu son 39 günü çok iyi değerlendireceğim
Hocam obpyi sıkıntı etmeden kas hedefine ulaşacagını düşünüyorum.
EfsaneManE
kullanıcısına yanıt
Son günlerde ne yapmalıyım sizce? Nasıl çalışmalıyım yani? Her gün 1 TYT Kimya konusu bitirip, LTİ ve PKOB Problemleri halletsem, yazar eser özetlerini okusam nasıl olur? Cumartesi pazar da 345'in TYT AYT denemesi çözeceğim.
Son günlerde ne yapmalıyım sizce? Nasıl çalışmalıyım yani? Her gün 1 TYT Kimya konusu bitirip, LTİ ve PKOB Problemleri halletsem, yazar eser özetlerini okusam nasıl olur? Cumartesi pazar da 345'in TYT AYT denemesi çözeceğim.
Hocam şimdi kimya demişsin mesela kimya kasacagına mat 1'den konu çalış daha mantıklı yani.Lti kalan sürede ne kadar hallolur bilemem ayt de yapamabilirsin.trigo kasabilirsin eksikse .Pkob zaten çogu kişnin sıkıntılı farklı soru tipi gelince yapamıyor kimse.Problemleri ösym özgün sorar apotemi çözebilirsin zeka kullanmanı gerektirecek sorular.Yazar -eserden de hani önemli yazarlara bak.Geometriden üçgenlere bakabilirsin.Deneme de uygundur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme