Şimdi Ara

Ankara'da Tofaş Serçe Ustası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ankara'da Tofaş Serçe ustası aramaktayım. Şaşmaz'da gezmediğim yer kalmadı kimse bakmıyor, aracın frenlerinde büyük ihtimalle fren merkezlerinde problem var, fren yapınca ciddi oranda sağa çekiyor ve sağ taraf daha fazla sıkıyor. Bunu yaptırmak istiyorum ama kimse bakmıyor arabaya. Bakacak birini tanıyor musunuz, önerileri bekliyorum.

Lastikleri yeni değiştirdim 165 70 13 Hankook aldım araç 2016'dan beri bende bu lastik ölçüsünü kullanıyordum hep sorun yaşamıyordum. Önerilerinizi bekliyorum.

• Hocam fren limitöründen olabilir, millet el atmak istemiyor elinde kalıyor, fazla para alamıyor vs vs diye. Allah yardımcın olsun ama fren limitörünü de hesaba kat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aaron Pierce A kullanıcısına yanıt

Hocam onu hesaba katmadım onu da söylerim ihtimaller arasında muhakkak. Teşekkür ederim çok, biliyorum herkes BMW tamir etmek ister iyi para almak ister ama sıkıştık kaldık bu ekonomide bu araca geçemiyoruz da, bari yaptıralım diyoruz ama yapan usta yok.

• ilkel fonkisyon kullanıcısına yanıt
    Siz bakın diyeceğim de fren mevzusu sıkıntılı mevzu. Belki de kampana içi dağıldı net bir şey söylemek zor. Ara sokaklarda kıyıda köşede elbet bi ustaya denk gelirsiniz o bakar. Gönlünüzce olsun hocam geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cruze parçaları ve ustası ?
    6 yıl önce açıldı
    Ankara HONDA Ustası Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.