Şimdi Ara

Ankara'da Sennheiser CX300 nerde bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CX300 alacağım fakat sanal mağazalar dışında hiçbiryerde göremedim henüz. Ankara'da satın alabileceğim bir yer var mı acaba?

• Selanik Caddesinde Eternal'de varmış. 70 YTL diyolar onlar da
    Daha kelepir bulamam mı acaba?
  • Gazi Osman Paşa'daki Elmasepeti mağazasında da satılıyor. Ama orda daha pahalı, sen en iyisi Eternal Bilgisayar'a bak.
  • O satıcıdan daha önce aldım ve elden teslim edemeyeceğini söylemişti. Ankara içine bi de kargo parası verdik.
    Yine görüştüm bu seferde kendisinin şehir dışnıda olduğunu, arkadaşının yerine baktığını bu yüzden yine kargoyla gönderebileceklerini söyledi.

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

http://urun.gittigidiyor.com/SON-300-ADET-SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKLIK_W0QQidZZ7484460

Ankara'da elden teslim al.

• amerikan çarşısı büşra ticaret metan bandrollü sıfır kutulu
  • SAHTE CX300 LERE DİKKAT BEYLER !! ATNI ŞEYLER CX400 CX500 İÇİN DE GEÇERLİDİR... DİKKAT EDİN !!

http://www.donanimhaber.com/Sahte_Sennheiser_CX_300_kulakliklara_dikkat/4138/haber.htm

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

O satıcıdan daha önce aldım ve elden teslim edemeyeceğini söylemişti. Ankara içine bi de kargo parası verdik.
    Yine görüştüm bu seferde kendisinin şehir dışnıda olduğunu, arkadaşının yerine baktığını bu yüzden yine kargoyla gönderebileceklerini söyledi.

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

http://urun.gittigidiyor.com/SON-300-ADET-SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKLIK_W0QQidZZ7484460

Ankara'da elden teslim al.

Adam elden vermem yada veremem diyosa ben iyice şüphelenirim o adamdan.. belki karşılaştırmayı engellemek için böyle söylüyo olabilir.. dikkat edin yukardaki linkte sahtelerin nsıl olduğu belli...

quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

amerikan çarşısı büşra ticaret metan bandrollü sıfır kutulu

Slm sen ordan sennheiser aldın mı hiç ?? hangi model aldın.. ve orjinal miydi ?? Garantisi varmıydı ?? Bu konuda hiç konuştun mu adamla.. bilgilendirirsen sevinirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerikan Çarşısı, şu bulvardaki tüp geçidin ayağının dibindeki yerdi dimi. Eski Çarşı mağazası yeni Mavi Jeans'in yanı...
  • Ankara da Yetkili satıcılar

İskitler
    D&R // Gimat
    MİGROS AVM. 2.KAT NO:209-210-211 İSKİTLER / ANKARA
    (312) 541 15 41
    Kavaklıdere
    D&R // Tunalıhilmi
    İRAN CAD. NO :7 - KAVAKLIDERE / ANKARA
    (312) 426 50 06
    Kavaklıdere
    Elma Sepeti Ankara Karum Satış Noktası
    Karum İş Merkezi No 104 Kavaklıdere / Ankara
    (312) 428 53 77
    Kızılay
    Kıvılcım Müzik
    İnkılap Sok. 29/B Kızılay / ANKARA
    (312) 425 40 04
  • Bu adresler iyi hoş da yeni çıkan ,yada her istediğimiz sennheiser ellerinde yoktur... şimdi gidersin.. o yok derler... yada getirtmeye kalkarlar.. ben uğraşmak istemiyorum.. araştırmak lazım .. CX95 çıksın Ankarada elden almay çalışıcam... en son çare netten almak olur..
  • karumdaki elmasepeti mağazasında cx 400 ve cx 500 var sanırım. arayıp sorabilirsiniz.telefonla sipariş verme şansınızda var.
  • Arkadaşlar ilgi alaka için teşekkürler ama dün Vatan'dan Creative ep-630 aldım...
    Daha önce CX300'de kullandım. Teknik veriler ne der bilmiyorum ama cx300 daha kaliteli gibiydi. Gerçi öyle dağlar kadar fark yoktur belki de ama dediğim gibi cx300 biraz daha iyi gibi geldi bana.
  • CEPA da apple store de var bi de.
  • quote:

Bugün ordan 65 ytl'ye aldım METAN bandrollu , 2 yıl garantili . Şimdiye kadar kullandıklarım kulaklık değilmiş ya,müthiş birşey bu alet.
  • quote:

Ya madem burası Sennheiser satıyo.. neden metanın adresleri içinde yok... ?? İnsan sahte falan mı diye düşünüyo ister istemez... Cumartesi günü oraya bi uğricam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Ya madem burası Sennheiser satıyo.. neden metanın adresleri içinde yok... ?? İnsan sahte falan mı diye düşünüyo ister istemez... Cumartesi günü oraya bi uğricam...

Valla bana böyle bir kağıt verdiler. Yani sahte olsa METAN bunları baya süründürür herhalde , böyle düzmece kağıtlar falan filan sakat iş.

Ankara'da Sennheiser CX300 nerde bulabilirim?

• Vay be iyiymiş... hafta sonu bi uğriyim oraya :)) Bana en yakın Sennheiser satan yer orası gibi... D&R da çok çeşit old.nu zannetmiyorum...
  • ankamall fastfood katında yalçınlarda vardı. Vay be konyadan tarif etceğim hiç aklıma gelmezdi
  • Arkadaşlar söylediğiniz hiçbir yeri anlayamadım? Amerikan Çarşı sı falan nerede? Birde gaziosman paşadaki elma sepeti tam olarak ne tarafta kalıyor? Ben Gaziosmanpaşa da oturuyorum ama hiç dikkat etmedim herhalde.
  • amerikan çarşısı kızılayda metronun izmir caddesi çıkışından çıkıp her hangi birisine sorsan gösterirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.