Şimdi Ara

Ankara da sabah sevgiliyle kahvaltı yapılacak mekan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
43.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizden ferah bir bahçesi ve iyi yemekleri olan bir mekan tavsiyesi istiyorum.

Ayrıca mekanın adresini ve özelliklerini yazarsanız çok makbul geçer.

Şimdiden saolun.

• bahçelievlere takıl derim..
  • Çayyolu liva güzel olabilir.
  • quote:

Çayyolu liva güzel olabilir.

Peki kızılaydan gitmeye kalaksak ne kadar çeker? Sonra sabah sabah kaybolmayalım.

quote:

bahçelievlere takıl derim..

İyide oralar kalabalık olmazmı sabahları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solu

quote:

Peki kızılaydan gitmeye kalaksak ne kadar çeker? Sonra sabah sabah kaybolmayalım.

quote:

bahçelievlere takıl derim..

İyide oralar kalabalık olmazmı sabahları?

güzel kahvaltılık mekanlar bulabilirsin kalabalık olup olmadıgını bilmiyorum
  • CAMİNİN KARSISINDA 1 CAY BAHCESİ VAR ORA İYİ OLUR
  • @WarriorOfCraft
    +
    @Schaffer

eyvallah

peki hic deneyimi olan yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı.
  • quote:

Evet arkadaşlar sizden ferah bir bahçesi ve iyi yemekleri olan bir mekan tavsiyesi istiyorum.

kahvaltıda yemek mi yiyeceksin
    kahvaltı yapcağın yerde ürünlerin güzel olmasından çok çeşitin fazla olması önemli..

bizim gittiğimiz bir yer vardı karanfilin üst tarafındaki sokakta ama onun bahçesi yok
    ismini hatırlayamadım hatırlarsam yazarım buraya
    biraz pahalı gibi ama ortam olarak fena sayılmaz..
    hatta 7-8 YTLye karnını sağlam doyurursun öğle yemeği yemene bile gerek kalmaz

• quote:

quote:

Kızılaydan gelcekseniz gerek yok sabah sabah yol yorarbilir Samatya iyi olabilir aslında en son 2 sene önce falan gitmiştim şimdi nasıl bilmiyorum.
  • Ankarada sabah sevgili bulunacak mekan?
  • Yanlış anlaşılma olmuş yemek derken çeşit demek istedim.

Yardımcı olan arakadaşlar sağolun kızılayda dediğiniz mekanlara bakacam sanırım vakim olursa bahçeliye de giderim.

aslında bu konuyu canlı tutarsak iyi olur gibime geliyor baksana okunan sayısına.
  • çayyolu demişin adam oraya gidene kadar öğle yemeğine yetişir.

bahçeli tarafı olabilir veyahut kızılaydada ziraat bankasının arka taraflarında güzel cafeler var biraz yukarıda oralarda olabilir. atatürk orman çiftliğinde güzel bi ufak kafeterya tarzı biyer var en azından ağaçlık böyle değişik bi ortam.orası olabilir. ankaradada farklı yerler yok gidebileceğin.gölbaşı var orası uzak.bu eryaman tarafında göksu parkı var bilmiyorum açıkmıdır orasıda güzel.ama hep uzak.
    sen en iyisi kızılayda bi kahvaltı yapıver..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

Ankarada sabah sevgili bulunacak mekan?

Çin çin
  • Cukurambar livaya bakabilirsin superdir sabah muzik oluyor daha dogrusu saat 3e kadar brunch oluyor pazar gunu sadece kisibasi enson 20ytlydi ama yok yok.omletler pastalar tatlilar arasicaklar etli yemekler mezeler bir suru cesit peynir meyve zeytin yani oldukca zengin asagi yukari 80 cesit vardir belki daha fazla ayrica cay ve portakal suyu beles istedigin kadar ic erkenden gitki aciktikca yersin o kadar para bosa gitmesin

Birde 2gun once bahcelideki pizza hut da gordum haftasonlari kahvalti veriyorlar sinirsiz cay var ve acik bufe diyor cok cesit bekleme ama mekan guzel 9 kusur ytl fiyati

Bir secenek daha degol caddesinde yani tandogon metro duragina yakin bir pastahane var adi gumus oldukca kalitelidir temiz ve nezihtir birde orayi dene istersen kolay gelsin
  • emekte çıtır simit var ferah bir yer ısıtmalı tavanı açılıyor filan havanın durumuna göre
    kızılaydan Ankaray ile 15dk ben orda çok kızla yemek yedim yemekler güzel ucuz çeşitli tavla okey filan oynayabilirsiniz bosna hersek caddesi ile 8. caddenin sonunun köşesi
  • cukurambar - liva pastanesi
    Adres 48.cad. No:34-A Çukurambar - ANKARA
    Telefon +90 (312) 284 96 00 - 285 35 15

Cayyolu - Cakeland veya Liva pastanesi

adres : kizilay mesrutiyet'te Cift katli, yesil renkte Konutkent otobusleri var. onlara bin galeria'nin onudeki durakta in. (muavin yardimci olur)

bahceli, 4. caddenin milli kutuphane tarafi girisinde Serender pastanesi ve onun karsisinda adini tam hatirlayamadigim bir yer daha var. oralari da tercih edebilirsin.

bunlarin disinda kizilay'da simit kafeler bolca var. ben tercih etmem sahsen, gerisi sana kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 27 Ekim 2007; 16:24:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.