Bildirim
Ankara'da paslanmaz çelik üreten firma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanayi sitesine gitsen kesin bulursun.Sana kesip verirler.Yalnız paslanmaz çeliğin numarası önemli ise ustalara güvenme derim.Şu kadarcık parça için uğraşmazlar,atarlar kafadan aradığın bu diye -
Cevap için teşekkürler. Ulus'ta bir tornacı buldum aynen dediğin gibi uğraşamam dedi, neyse parası veririm diyorum inat etti adam. Aklımda sanayi sitesi vardı zaten ama kim yapar nerdedir bilmiyorum, bu forumda vardır belki daha önce bu tarz birşey yaptıran diye sorayım dedim.
Bu arada numara olayı nedir? Çeliğin sertliği filan mı? -
Neyse parası veririm demen bir şey ifade etmez.Çünkü onun elinde iş vardır,senin istediğin parça hem 1 tane hem de boyutları ortada.Uğraşmazlar dediğim gibi zamanları yoksa.
Paslanmaz çeliğin türleri vardır. AISI birim sisteminde 304,304L,316,316Ti vs. gibi kodları vardır. Bunlar o paslanmaz çeliğin içeriğini gösterir.Hepsinin özellikleri birbirinden farklıdır.Tabi genel amaçlı kullanacaksan bu sayılar senin için pek bir şey ifade etmeyebilir.
http://www.yapiteklif.com/faydali_bilgi.aspx?ID=139&baslik=Paslanmaz_celik_ozellikler_tablosu
-
Anladım, numara önemli değil o zaman benim için. Öyle asit, aşırı sıcak vs. gibi zorlu şartlarda kullanmayacağım. Aynen dediğin gibi hocam, paradan ziyade hatır gönül işi bir nevi benimki. Sanayiye bir gideyim bakayım yapan çıkacak mı. Bilgiler için teşekkürler.
Bu işi yapan tanıdığı bildiği bir yer olan varsa tavsiyelere açığım. Iyi geceler. -
Değil Ankara'da, Türkiye'nin hiçbir yerinde paslanmaz çelik üretilmiyor. Acı ama gerçek.
Ne yapacağını söylesen ona göre yardımcı oluruz. Paslanmaz çelik %100 ithal olduğu için hem pahalıya gelir, hem de zor bulursun.Belki de galvanizli bir çelik işini görecektir. Galvanizin korozyon dayanımı da mükemmel sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 3 Mayıs 2011; 9:39:05 > -
mesaj at yardımcı olurum. -
@sinan1005 mesaj gönderdim.
@faruk evet hocam malesef öyleymiş araştırınca öğrendim. Bu parçayı gitarın köprüsünde kullanacağım, alttaki resimdeki gibi. Malzemeler hakkında bilgim yok hiç, paslanmaz çelik ses tonunu daha tok yaptığını öğrendim, galvanizli nasıl bir sonuç verir bilemiyorum. Korozyon olayı çok önemli değil o yüzden, sadece sese yapacağı etki ve bir de paslanmaması önemli benim için.
Teşekkürler,
http://i83.photobucket.com/albums/j298/BlueBuddhaibanez/Trem%20nerd%20stuff/P5010043.jpg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X