Şimdi Ara

Ankara'da Oxford Ingilizce Kitabı Nereden Bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Bu sene 9. sınıfım. İngilizce dersinde MEB'in kitapları değil de Oxford Solutions Kitabını kullanacakmışız. Öğretmenimiz Karanfil Sokak'ta Oxford'un şubesi var oradan alabilirsiniz dedi ama bu kitabı ucuza alacağımız bir yer var mıdır başka? Kitabı orada bize 60 TL ye satacaklarmış. Daha ucuz nerede bulurum? Kitabın tam adı Oxford Solutions A1. 2 kitapmış. Ders kitabı ve çalışma kitabı olarak galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

• 75 lira bayılmıştım geçen sene 11. sınıf için. Bulabiliyorsan kesinlikle korsan al. Hiçbir halta da yaramadı.

• Kizilay'a gidiyorsun, Karanfil sokaktan dumduz yukari dogru yuruyorsun, Olgunlar'da her turlu kitabi bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Eylül 2013; 20:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

75 lira bayılmıştım geçen sene 11. sınıf için. Bulabiliyorsan kesinlikle korsan al. Hiçbir halta da yaramadı.

Hocam öğretmenimiz kitabın arkasında şifre var ondan internete falan gireceksiniz dedi. Abim de korsan al dedi de şifre olayı yüzünden orijinal almayı düşünüyorum.

• 60 tl en ucuzu zaten bide oxford sozluk al mebin kitaplari ingilizcede cok yetersiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

75 lira bayılmıştım geçen sene 11. sınıf için. Bulabiliyorsan kesinlikle korsan al. Hiçbir halta da yaramadı.

Hocam öğretmenimiz kitabın arkasında şifre var ondan internete falan gireceksiniz dedi. Abim de korsan al dedi de şifre olayı yüzünden orijinal almayı düşünüyorum.

Şifre şeysini bir kere bile kullanmadım ben. Kesinlikle verilmez o kadar para. Korsanını bulamazsan ki bulursun bir arkadaşından al kitabı fotokopi çektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şifre felan hikaye hiçbir zaman kullandırmıyor hocalar. Kopyasını olgunlardan bulursun. Bizim zamanımızda 250 tl idi. Bi kere vermiştim parayı lan üzlüyorum
  • bizden istedikleri yaklaşık 120 tl idi daha önce bundan başım yandığından akmardan ikinci el aldım 25 tlye yazıları sildikten sonra sıfırdan farkı yok
  • Lisede ve üniversitede hep korsan aldım ve almaya devam ediyorum Olgunlara git mutlaka vardır.
  • Cumartesi gidip korsan alırım. Eğer hoca çok şart demezse almam orijinal.

• Keçiörendeysen veriyim knk :D
  • Hangi okulda okuyosun

• fotokopi çektir bir arkadaşından hatta tüm sınıf böyle yapın 5 TL ye almış olursun
  • çinçinden temin edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

Öncelikle herkese selamlar. Bu sene 9. sınıfım. İngilizce dersinde MEB'in kitapları değil de Oxford Solutions Kitabını kullanacakmışız. Öğretmenimiz Karanfil Sokak'ta Oxford'un şubesi var oradan alabilirsiniz dedi ama bu kitabı ucuza alacağımız bir yer var mıdır başka? Kitabı orada bize 60 TL ye satacaklarmış. Daha ucuz nerede bulurum? Kitabın tam adı Oxford Solutions A1. 2 kitapmış. Ders kitabı ve çalışma kitabı olarak galiba.

Olgunlar sk.da gecen sene 160tutan dort kitabi 40a almistim orda bulabilirsin

• İstanbulda olsaydın 2. el CD'li kitapları 30-40 TL civarında bulabilirsin bir tanıdık varsa iste kargolasın.
  • Benim de böyle bir durumum olabilir.

Fotokopi nasıl çekeceğiz ki tüm kitabı?

Sonuçta 250-300 sayfalık bir kitap olacak benimki
  • Olgunlar 2.el ya da fotokopi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Benim de böyle bir durumum olabilir.

Fotokopi nasıl çekeceğiz ki tüm kitabı?

Sonuçta 250-300 sayfalık bir kitap olacak benimki

150 ser sayfaydi galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.