kardeş maltepe pazarına giderken(ykmden oraya dogru giderken) yolda tezgah kurmus midye satan insanları görürsün(bu arada maltepe pazarı da kapandı ) ayrıca Meşrutiyet caddesine git birilerine sor muhakkak bulursun öyle bi lokanta..
selametle..
temiz dersen sakarya'da otlangaç'ta var sanırım. ama bu saatlerde kapalı olur orası. tezgahtan yerim dersen bi tur at şimdi sakarya'da 5000 tane midyeci görürsün.
git duzgun bir balık restorantına sole midye dolma istiyorum diye sokaktan fln yeme zehirsin..
bizim burada korfezden topluyorlar
a.o.ç ye gitt
sokaktaki tezgahlardaki midyeler küçük küçük oluo, ben sokak tezgahcılarından tanıdıgnız var mıdır diye sormustum :)
aaa aklıma geldi ya, o ykmnin onundeki yoldan giderken ileride "cigerci aydın" diye bi yer var, gidiyim ciger yiyim bari :)
canımı çektirdin yaaa şimdi anneme sordum çok güsel olur dedi yarına artık
quote:
Orjinalden alıntı: OsKuR
quote:
Orjinalden alıntı: Peradur
arkadaslar, 2 hafta once istanbuldaydım, şampiyon kokorecte midye dolma yedikten sonra hastası oldum :)
ankarada midye dolmayı nerde iyi yaparlar? bi yer soyleyin de hemen cıkıp, yemege gidicem; yardımlarınız icin tesekkurler
sen de en kral yerde yemişsin be abi hasta olursun tabi şampiyon tek geçerim
niye mercan da güzel bence...
midye dolmayı henüz denemedim ama tavayı severim baya...
dolma seyyarlarda daha güzel oluyormuş...
quote:
Orjinalden alıntı: nachfülbar
quote:
Orjinalden alıntı: OsKuR
quote:
Orjinalden alıntı: Peradur
arkadaslar, 2 hafta once istanbuldaydım, şampiyon kokorecte midye dolma yedikten sonra hastası oldum :)
ankarada midye dolmayı nerde iyi yaparlar? bi yer soyleyin de hemen cıkıp, yemege gidicem; yardımlarınız icin tesekkurler
sen de en kral yerde yemişsin be abi hasta olursun tabi şampiyon tek geçerim
niye mercan da güzel bence...
midye dolmayı henüz denemedim ama tavayı severim baya...
dolma seyyarlarda daha güzel oluyormuş...
aman aman içinden ne çıkar Allah bilir kalsın
sampiyona otur ilk once yarım bi kokorec ye ustune bı porsyn mıdye tava yanındada yarım porsyon dolmaaa
yarım porsiyon degil, 30 porsiyon yerim ben şampiyonda
çifliğe git baba orda sağlam bulamassan şeker abinin yeri var kokoreççiysen bilirsin