Şimdi Ara

Ankara'da nerede midye dolma yenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, 2 hafta once istanbuldaydım, şampiyon kokorecte midye dolma yedikten sonra hastası oldum :)

ankarada midye dolmayı nerde iyi yaparlar? bi yer soyleyin de hemen cıkıp, yemege gidicem; yardımlarınız icin tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: Peradur

arkadaslar, 2 hafta once istanbuldaydım, şampiyon kokorecte midye dolma yedikten sonra hastası oldum :)

ankarada midye dolmayı nerde iyi yaparlar? bi yer soyleyin de hemen cıkıp, yemege gidicem; yardımlarınız icin tesekkurler

sen de en kral yerde yemişsin be abi hasta olursun tabi şampiyon tek geçerim
  • Bence de Pınar'ın hazır midyye dolmaları var üstelik ağır metal içermiyo ve midye çiftliklerinde yetiştiriliyo...
  • bu saatte nerden bulayım pınarı, sokakta veya restoranda lazım bana :)
  • midye bandırmada yenir.başka yerde bayattır.
  • yahu kardeşim, şimdi ben burdan çıkıp bandırmaya mı gideyim; laf olsun diye msg yolluyosunuz yaaa!!!!

BAYAT YEMEK İSTİYORUM BEN, VAR MI DİCEGİN?
  • ölürsün yeme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagol beni düşündügün için
  • Midye dolma değil de midye tavayı severim
  • kardeş maltepe pazarına giderken(ykmden oraya dogru giderken) yolda tezgah kurmus midye satan insanları görürsün(bu arada maltepe pazarı da kapandı )
    ayrıca Meşrutiyet caddesine git birilerine sor muhakkak bulursun öyle bi lokanta..

selametle..
  • temiz dersen sakarya'da otlangaç'ta var sanırım. ama bu saatlerde kapalı olur orası. tezgahtan yerim dersen bi tur at şimdi sakarya'da 5000 tane midyeci görürsün.
  • git duzgun bir balık restorantına sole midye dolma istiyorum diye sokaktan fln yeme zehirsin..

bizim burada korfezden topluyorlar
  • a.o.ç ye gitt
  • sokaktaki tezgahlardaki midyeler küçük küçük oluo, ben sokak tezgahcılarından tanıdıgnız var mıdır diye sormustum :)

aaa aklıma geldi ya, o ykmnin onundeki yoldan giderken ileride "cigerci aydın" diye bi yer var, gidiyim ciger yiyim bari :)
  • canımı çektirdin yaaa şimdi anneme sordum çok güsel olur dedi yarına artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

quote:

arkadaslar, 2 hafta once istanbuldaydım, şampiyon kokorecte midye dolma yedikten sonra hastası oldum :)

niye mercan da güzel bence...

midye dolmayı henüz denemedim ama tavayı severim baya...

dolma seyyarlarda daha güzel oluyormuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

quote:

niye mercan da güzel bence...

midye dolmayı henüz denemedim ama tavayı severim baya...

dolma seyyarlarda daha güzel oluyormuş...

aman aman içinden ne çıkar Allah bilir kalsın

• sampiyona otur ilk once yarım bi kokorec ye ustune bı porsyn mıdye tava yanındada yarım porsyon dolmaaa
  • yarım porsiyon degil, 30 porsiyon yerim ben şampiyonda
  • çifliğe git baba orda sağlam bulamassan şeker abinin yeri var kokoreççiysen bilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.