Şimdi Ara

Ankara'da nerden yoyo bulabilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankamall toysrusa, real toysrusa, üstgeçitteki oyuncakçılara, metrodaki oyuncakçılar a baktım yoyo bulamadım, ankara içinden yoyo almak istiyom fakat bitürlü bulmadım . sizin bildiğiniz yoyo satan veya satması muhtemel bi mağaza, oyuncakçı.. vs varmıydı? lütfen yardım edin...........

• bende istiyorummm ama çok eskiden vardı çok zevkliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuna -- 7 Şubat 2007; 1:48:01 >
  • abi şuna bi tıklasana süperler yaa
  • benimde vardı küçükken
  • japon oyuncak pazarına bi bak derim. Kızılay sıhhiye arasındaki yaya üst geçidinin sıhhiye istikametinde sol ayağı na yakın bi pasaj var. Onun alt katına indin mi görürsün zaten. Bi ara çok modaydı hakketn. İnternet yaygınlaştı yoyo bitti
  • ahh beee...bartında olsan dayımın dükkanı var sırf yoyo satıyo...ilginç dimi.

demekki alıcısı varki satılıyo...hayret
  • tüh be valla süper olurdu girerdim dükkana sec beğen al ahhh ah, perspective sağolasın abi bugün çarşıya çıkacam bi bakayım ordan eyvallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala arıyorum, internetten de sipariş verebilirim
  • ?
  • yok mu ankarada yo-yo gören, duyan kimse
  • abi modası geçti onun artık çocuklar spider man alıyor
  • çocuk falan yok zaten kendim oynayacağım ama birtürlü bulamadım şöyle ucuzundan 2-3 milyonluk bişi
  • Cepa da varmış bir arkadas almıştı benim
  • Belki su okul onlerinde oyuncak cikartma seker kart falan satan ellerinde bir sopa ile dolasan adamlar var onlarda bulabilirsin yoksa ulusa git 2. el pazarlari dolas o da olmadiysa siyasalin karsisinda samatli oyuncak var(dukkan degil firma) oraya git iste belki getirirler
  • Yoyo nedir yaf? Çocuklugumda vardı... İple yukarı aşagı yapan yuvarlak kırmızı ışıklı şeymi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

Yoyo nedir yaf? Çocuklugumda vardı... İple yukarı aşagı yapan yuvarlak kırmızı ışıklı şeymi?

evet, çocukken benim hiç yoyom olmadı, köpek bile oynuyo, ben oynayamadım

/>
  • hocam 1hafta-10 gün sonra toysrus ları birdaha dolaş.eğer o zamana kadar bulamazsan.

dip not: toys"r"us un adı 1 haftaya kadar TOY2 olarak değişicekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 19 Mart 2008; 18:40:53 >
  • tamam bakarım zaten ne zaman büyük bir mağazaya gitsem hemen oyuncakçılara girip soruyorum yoyo var mı diye
  • Rahmetli dedem seneler önce hacıdan getirmişti bana hediye. Hala saklarım ara sıra oynarım. Ama ışıkları bozuldu, tamir etmeyede üşendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

ahh beee...bartında olsan dayımın dükkanı var sırf yoyo satıyo...ilginç dimi.

demekki alıcısı varki satılıyo...hayret

Haftanın mesajı ödülünü sana veriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.