Şimdi Ara

Ankara'da Nakliyat Firması Tavsiye ( İl Dışına Taşıma Yapan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa Temmuz 2018 ayında Ankara'dan 600 km kadar güneye (Adana, Gaziantep, K.Maraş kısmet nereye olursa artık belli değil) taşınma durumumuz var.

Bu minvalde; araca yükleyince fiyat değiştirmeyen, sözleşme yapmaya yanaşan, eşyaları il il gezdirmeyen, eşyayı sağlam getiren, kırık getirdiğinde de çirkefleşmeyip hatasını kabul eden, asansörlü nakliye firması arıyorum. Biliyorum çok şey istedim günümüz şartlarında ama ne yapalım. Böyleleri varsa da çok profesyonel ve dünya para istiyorlar.

Özetle namuslu bir nakliyeci biliyorsanız, tavsiyelerinizi almaktan gerçekten memnuniyet duyarım. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

(Rica ediyorum. Nakliyeciler müşteri gibi gelip yorum yazmasın ki milleti de germesin. İnsanlar bu tip nakliyecilerden gına geldi artık.)

• Daha önce Ankara’da 2 farklı nakliyat firmasıyla taşındım, açıkçası ikisinde de ufak tefek sorunlar yaşadım (gecikme, eşyada çizik vs.). Son taşınmamda Mamak Evden Eve Nakliyat ile çalıştım, aralarında en memnun kaldığım bu firma oldu diyebilirim. Özellikle paketleme ve taşıma konusunda daha özenliydiler, ekip de gayet düzgün ve hızlıydı. Fiyat olarak da abartı değildi. Ankara’da nakliyat arayan varsa en azından bir görüşmesini öneririm.

• Ankara’da taşınma sürecinde ben de çok araştırdım. Özellikle Mamak nakliyet firmaları arasında kararsız kalmıştım. Sonunda tercih ettiğim firmadan memnun kaldım diyebilirim. Eşyaları paketleme şekilleri ve taşıma sırasında gösterdikleri özen gayet iyiydi. Süreç de beklediğimden daha sorunsuz geçti. Mamak tarafında nakliyat düşünenler için değerlendirilebili

• Taşınma sürecinde en çok korktuğum şey eşyaların zarar görmesiydi çünkü daha önce kötü bir deneyim yaşamıştım. Bu yüzden bu sefer özellikle araştırıp mamak nakliyat firması tercih ettim. Açıkçası önce biraz tedirgindim ama ekip işi oldukça düzgün yaptı. Özellikle paketleme konusunda önceki yaşadığım sorunların hiçbirini yaşamadım. Taşıma sırasında da sürekli bilgilendirme yaptılar, bu da güven verdi. Benim gibi tereddüt eden varsa mamak tarafındaki firmalara bakabilir derim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.