Şimdi Ara

Ankara'da maket/model/oyuncak satan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobil maketleri, modelleri üzerine yoğunlaşmış bir satıcı var mı? Hani eskiden Karum'da varıdı bir modelci... İstanbul'u da yazın lütfen biliyorsanız.

• Ankara'da Hobbytime.
  • kesinliklewww.hobbytime.com.tr

gidince kendini kaybediyosun o derece bi yer
  • O derece de kazık bir yer.

www.mmyhobi.com tamiya ve bir çok ürün distribütörü.
    www.modelizmo.com sağlam bir yer çok alışveriş yaptım.
  • benim merak ettiğim verdiğiniz sitelerde mesela populer bir markanin maketlerinin boyalari yok bu buyuk eksiklik hangi marka maketler satılıyorsa o çeşide ait boyalarıda satılmalı ben mesela setleri alıp boyalarıda birlikte ısmarlamak istiyorum boyalar yok doğal olarakda almıyorum :D
  • revell in boyaları hemen hemen her yerde var ama onun dışındaki markalarınkini bulmak gerçekten zor.ben iteleri nin far west trucking 1/24 kamyonunu arıyorum.satan bildiğiniz bi yer varmı
  • Sanırım Burasıwww.mmyhobi.com italeri ürünlerinin distribütörü.Ve italeri ile ilgili her türlü alet edavat var
     Ankara'da maket/model/oyuncak satan yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 26 Ağustos 2008; 21:05:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Migrostada olabiir..
  • migroslarda yok hiç boş yere bakmayın
  • Ben de de revellin 3 tüp boyası ve fırça takımı war. Tamamı acılmamıs kutusunda hediye gelmisti.
    İhtiyac duymadıgımdan piyasa fiyatının altına verebilirim. Bu arada yine yapılmamıs revell tornada ucak maketi war. 1:144 olmalı

quote:

Orjinalden alıntı: TssdR

benim merak ettiğim verdiğiniz sitelerde mesela populer bir markanin maketlerinin boyalari yok bu buyuk eksiklik hangi marka maketler satılıyorsa o çeşide ait boyalarıda satılmalı ben mesela setleri alıp boyalarıda birlikte ısmarlamak istiyorum boyalar yok doğal olarakda almıyorum :D
  • Arkadaşlar Ankarada TopModels i tavsiye ederim...Kaliteli belli başlı markalar var adamlarda
    Yedek parça yelpazeside baya geniş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.