Bildirim
Ankara'da maket/model/oyuncak satan yer?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ankara'da Hobbytime. -
kesinliklewww.hobbytime.com.tr
gidince kendini kaybediyosun o derece bi yer -
O derece de kazık bir yer.
www.mmyhobi.com tamiya ve bir çok ürün distribütörü.
www.modelizmo.com sağlam bir yer çok alışveriş yaptım. -
benim merak ettiğim verdiğiniz sitelerde mesela populer bir markanin maketlerinin boyalari yok bu buyuk eksiklik hangi marka maketler satılıyorsa o çeşide ait boyalarıda satılmalı ben mesela setleri alıp boyalarıda birlikte ısmarlamak istiyorum boyalar yok doğal olarakda almıyorum :D -
revell in boyaları hemen hemen her yerde var ama onun dışındaki markalarınkini bulmak gerçekten zor.ben iteleri nin far west trucking 1/24 kamyonunu arıyorum.satan bildiğiniz bi yer varmı -
Sanırım Burasıwww.mmyhobi.com italeri ürünlerinin distribütörü.Ve italeri ile ilgili her türlü alet edavat var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 26 Ağustos 2008; 21:05:12 > -
Migrostada olabiir.. -
migroslarda yok hiç boş yere bakmayın -
Ben de de revellin 3 tüp boyası ve fırça takımı war. Tamamı acılmamıs kutusunda hediye gelmisti.
İhtiyac duymadıgımdan piyasa fiyatının altına verebilirim. Bu arada yine yapılmamıs revell tornada ucak maketi war. 1:144 olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: TssdR
benim merak ettiğim verdiğiniz sitelerde mesela populer bir markanin maketlerinin boyalari yok bu buyuk eksiklik hangi marka maketler satılıyorsa o çeşide ait boyalarıda satılmalı ben mesela setleri alıp boyalarıda birlikte ısmarlamak istiyorum boyalar yok doğal olarakda almıyorum :D
-
Arkadaşlar Ankarada TopModels i tavsiye ederim...Kaliteli belli başlı markalar var adamlarda
Yedek parça yelpazeside baya geniş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X