Bildirim
Ankara'da Kızla Takılmalık Yerler.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sakarya caddesinin orada Kurtuba kafe var hocam. Sakindir nezihtir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konur 2 ya da karanfil 2 de aylak madam vardı orası iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
retrox maybe _____________________________ -
kristal _____________________________ Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
Teşekkür ederim hocam. Ekledim bunu listeye.quote:
Orijinalden alıntı: Forza
Sakarya caddesinin orada Kurtuba kafe var hocam. Sakindir nezihtir.
@Chromosty
Hocam biraz baktım sakin , güzel bir yere benziyor. Teşekkürler.
@Er.Ralp
Pub yerine kafe olsa daha iyi olur hocam ama teşekkürler._____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir. -
ooo hocam kız bulmuşsun hayırlı olsun _____________________________ -
Yok hocam şimdiden kaydediyorum ileride sıkıntı çekmeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679
ooo hocam kız bulmuşsun hayırlı olsun_____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir. -
dostum ben hiç şehir içinde takılmadım. şehir içinden kastım kızılay bahçeli vs. nefret ederim o tarz yerlerden , kafelerden. para tuzağı bana göre.
kız nasıl karşılar bilmiyorum ama bence piknik alanlarına gidin. ben hep soğuksu milli parkına götürürüm kız arkadaşlarımı. hem bomboş oluyor hem orman içindesin ortam çok güzel. rahat davranabiliyorsunuz. yürüme yollarından ormanın derinlerine doğru gidin tavsiye ederimevden nevale hazırlıyorum ya sandvic ya kahvaltılık. termosa'da çay demliyorum çok hoşlarına gidiyor. çok uzak gelirse mavi göl'e götür.
ben bu şekilde yapıyorum. hiç bir güç beni kafeye vs oturtamaz. fakiriz ama aptal değiliz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 14 Ocak 2020; 12:35:38 >_____________________________ -
Hocam çok mantıklı ama ilk buluşmada kızı hadi gel bir ormana götüreyim desem kabul etmez yani. İlerisi için doğru söylüyorsun. Dediğin gibi Bahçelievler , Kızılay falan oralarda bir kafeye çöksen harbi kafadan 50-60 lira içeridesin ama bende de araba vs. olmadığı için kıza bu teklifi yapmak hadi EGO ile geçelim falan desem gerçi kızın gelesi varsa kabul eder de mantıklı yani hocam. Park fikri güzel hoşuma gitti.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
dostum ben hiç şehir içinde takılmadım. şehir içinden kastım kızılay bahçeli vs. nefret ederim o tarz yerlerden , kafelerden. para tuzağı bana göre.
kız nasıl karşılar bilmiyorum ama bence piknik alanlarına gidin. ben hep soğuksu milli parkına götürürüm kız arkadaşlarımı. hem bomboş oluyor hem orman içindesin ortam çok güzel. rahat davranabiliyorsunuz. yürüme yollarından ormanın derinlerine doğru gidin tavsiye ederimevden nevale hazırlıyorum ya sandvic ya kahvaltılık. termosa'da çay demliyorum çok hoşlarına gidiyor. çok uzak gelirse mavi göl'e götür.
ben bu şekilde yapıyorum. hiç bir güç beni kafeye vs oturtamaz. fakiriz ama aptal değiliz._____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir.
-
araba olmayınca nasıl olur bilmiyorum hocam ben hiç ego falan kullanmadım 18 yaşından beri. ankara kart falan çıkmış hatta hala bende yok :(
otobüsle mavi göl veya eymir gölü olabilir. yeşil alan olsunda bence nere olursa olsun. kafe olmasın yeter_____________________________ -
Zina mı edeceksiniz? _____________________________ -
Hocam metro ile tepe prime, mahall yada maidan gibi yerler sakin oluyor o bölgeyi öneririm :) _____________________________ -
Eyvallah hocam , teşekkür ettim. Not aldım buraları.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
araba olmayınca nasıl olur bilmiyorum hocam ben hiç ego falan kullanmadım 18 yaşından beri. ankara kart falan çıkmış hatta hala bende yok :(
otobüsle mavi göl veya eymir gölü olabilir. yeşil alan olsunda bence nere olursa olsun. kafe olmasın yeter
@Challengermert
Yok hocam , sadece sohbet.
@YuRYTR
Eyvallah hocam sağ olun. Oraları da ekledim. :)_____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir.
-
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll_____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir.
-
Route var hocam karanfilde fena degil _____________________________ -
Sağ olun hocam.quote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
Route var hocam karanfilde fena degil
Ben de bir tane ekliyim. Karanfil Sokak'ta Kitapça Cafe var. Ortam güzel ve ucuz._____________________________ Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir. -
Aynen güzel mekanquote:
Orijinalden alıntı: Forza
Sakarya caddesinin orada Kurtuba kafe var hocam. Sakindir nezihtir._____________________________ -
9 10 yil önce.ogrenciyken giderdik hocam. Değişmemiştir muhtemelen. Sakin bir yerdi hep.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bozuk peynir yenirse ne olur
- amerika boy hesaplama
- çin topu zararları
- dry klimada ne demek
- aldatma hikayeleri
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X