Şimdi Ara

Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir Türk genci namusunu, annesini ve kız kardeşini korumak istediği için barbar ilkel varlıklar tarafından katlediliyor.

Yine bir Türk genci kendi halinde pazarda gezerken ilkel varlıklar tarafından katlediliyor.

Yetmiyor aileleri tehditler alıyor. Türklere söverek, PKK yi kullanarak tehditler ediyorlar Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir grup Türk halkını katledip tehdit ediyor.

Ancak susturulan tepki gösteren Türk halkı oluyor.

Tüm bu cinayetlerin arkasında tamamen Türk düşmanlığı yatıyor. Bunun sebebi ilkel, barbar, eğitimsiz, akraba evliliği ile ortaya çıkan ve aile sevgisi görmeden sokağa salınan varlıkların eziklik psikolojisi ile yaşadığı kıskançlık yatıyor. Bu sosyolojik ve psikolojik tespiti yazdığım için günlerce ceza alıyorum.

Planlı bir şekilde canice masum vatandaşlarımızı katleden zarar veren bu barbarları eleştirmek suç olmuş. Şaka gibi bir düzen.

Suçu ve suçluyu savunmak örtbas etmek suçtur. Ancak bu düzen tamamen suçluları korumak üzerine olmuş.

Kürtçüler bu ilkel varlıkları "suça sürüklenen çocuklar" diyerek aklamaya çalışıyor. Öyle faşist bir kitle ki, sadece kendinden diye Türk düşmanlığı yapmak uğruna canileri, katilleri, barbarları savunuyorlar.

Hep diyorum, Allah düşmanın bile şerefli bir şekilde mertçe savaşacak olanını nasip etsin. Zira bu ahlaksızlar da hiç birisi yok. Tamamen eziklik psikolojisi ile kıskançlığın verdi nefretle kirli bir şekilde Türk halkına zarar veriyorlar.

Bu devran elbet döner. Tarih batının tasmalı kuklalığını yapıp Türk halkına saldıran Yunanin ve Ermeni'nin sonunu gayet güzel bir şekilde yazdı. İngiliz işbirliği ile Osmanlıya ihanet edip Türk askerini sırtından vuran Filistini de tarih yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu suçlular milli varlığımız ve güvenliğimize birer tehdittir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Neonesil 7 gün ban, lirikal militan ise 1 gün banlanmış. 3 gün önce bana ve lirikal militan'a 1 günlük bölüm yasağı verilmişti. Silinen mesajlar da cabası.

Yöneticilerin biz üyelerle sorunu ne acaba? Bu konuyla ilgili bir açıklama yapabilir misiniz?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 23 Ağustos 2025; 22:53:4 >
  • Sebepsiz yere ban yenilmez veya mesaj silinmez. Mesaj içeriği sıkıntılı olan içerik kaldırılır bu böyledir.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Verdiğin tüm bilgiler yanlış. Cinayeti işleyen türkleri kıskanan bir kürt değil çorumlu ülkücü türk.

Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldü

Maktulun ailesini tehdit eden pkk değil Minguzzi ailesini de tehdit eden c7k isimli discord grubunun üyesi 13-17 yaş arası panelci türk ergenler. Yaşlarını ve ırklarını surlardaki kafa kesme cinayetlerinde de kurbanların ailelerini tehdit ederek gözaltına alındıkları için biliyoruz. Anne Minguzzinin kameralara gösterdiği whatsappdan gelen tehdit mesajında profil resminde keleş var ve yanında c31k yazıyor. Bu cinayette maktulun ailesine gelen tehdit mesajı pkk404 imzasıyla gönderiliyor. Pkk404e telegramdan bakınca c7k ile aynı keleş logosu var sadece ismi değiştirmişler (açıklamaya yazdıklarını okuyup bu grubu pkknın kurduğuna inanana elimde satılık köprü var). 404 rakamı ise c7k’dan önceki isimlerinin atatv404 olmasından geliyor.

c2k=atatv404=c7k=c31k=pkk404

Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie

• Alın size içeriği sorunlu (?) olan mesajlar Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldü Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldü

• Ankara'da Hakan Çakır'ı katletmişlerdi! Şüpheliler gözaltındayken hastaneden kaçmış

Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldüdailymotion
    Ankara’da Hakan Çakır cinayeti: Şüpheliler hastaneden kaçmış - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x9pl7jy

Keçiören ilçesinde çiğ köfte dükkanı işleten Hakan Çakır, 10 Ağustos'ta, kız kardeşi ve annesine sözlü tacizde bulunan kişilerle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. Çakır'ın ağabeyi Hakkı Can Çakır (27) ile babası Şahin Çakır (53) da bıçaklanarak yaralandı. Cinayetle ilgili Cemal Z. (45) ile oğulları Taha Yahya Z., Baddal Samet Z. ve Ahmet Emir Z. (19) tutuklandı, Umut K. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olayın ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelileri Taha Yahya Z. ve Baddal Samet Z.'nin kontrol için götürüldükleri hastaneden kaçtıkları ortaya çıktı. Kısa sürede yakalanan kardeşlerin ifadesine ilk kez DHA ulaştı. Baddal Samet Z., emniyette korktuğunu ve bu yüzden hastanede kaçtığını belirterek, bir yerde oturduğunu ve sonrasında polislerin gelip kendisini aldığını söyledi. Baddal Samet Z., "Benim üzerimde kana bulanmış elbiseler yoktu. Zaten bizim üzerimizdeki elbiseler polis tarafından alındı. Benden DNA incelemesi için kan örneği de alındı. Çivili sopaları yerde bulduk. Üzerinde çivi olduğunu görmedik. Babam Cemal'de de Ahmet Emir'de de silah veya bıçak yoktu. Karşı tarafın nasıl bıçaklandığını görmedim" dedi.

'ÇİVİLİ SOPAYI YOLDA GİDERKEN GÖRDÜM, ALDIM'

Taha Yahya Z. ise "Ben Baddal Samet ağabeyimle evde oturuyordum. Ahmet Emir ağabeyim Samet'i telefon ile aradı; 'koş beni öldürüyorlar' dedi. Ağabeyim dışarı çıkınca ben de dışarı çıktım. Yanımızda herhangi bir suç aleti yoktu ancak çivili sopayı yolda giderken gördüm, aldım. Samet ağabeyim de çivili sopa aldı. Ben aşağı doğru koştuğumda elimde sopa vardı zaten ama yine de ailemi korumak amacı ile burger dükkanına girdim içeriden siyah saplı bir ekmek bıçağı aldım. Olay yerine geldiğimizde olay bitmişti zaten. Babamı yaralı halde olay yerinde görünce bıçağı attım. Zaten bıçağı olayda kullanmadım. Babamı aldım arabaya bindirdim. Ailecek eve çıktık, ambulansı arayacaktık; o esnada eve polisler geldi. Babamı hastaneye polisler götürdü. Eve çıktığımda Umut bizim evdeydi. Ben Umut'a yapmış olduğum eylem ile ilgili herhangi bir beyanda bulunmadım. Bana emniyette, 'tutuklanacaksınız' dediler. Hastanede ağabeyim kaçınca ben de onunla beraber kaçtım. Bunu yaparken polislere herhangi bir dirençli eylemde bulunmadık. Ben kaçınca eve gittim, ne yapacağımı bilmiyordum; daha sonrasında polisleri aradık ve teyzemin evinden beni aldılar" dedi.

'BİR ŞEKİLDE SUÇTAN YIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Çakır ailesinin avukatı Umur Yıldırım, "Olay olduktan sonra 4 şüpheli tutuklandı, bir tanesi serbest bırakıldı. Şüphelilerin birçoğu aslında suçlamayı reddetti. Ama yine şüphelilerin tarafında olan, serbest bırakılan Umut K. isimli kişi, olayın nasıl olduğunu, nasıl gerçekleştiğini, sonrasında neler söylendiğini, hepsini ifadesinde ikrar etti. Şöyle ki; olay olduktan sonra şüphelilerin hepsi aynı evde toplanıyorlar. Ailenin dışında olan Umut K. isimli şüpheli, kimin bıçakladığını, kimin sopayla vurduğunu, kimin ne eylemde bulunduğunu, hepsini tek tek söylediğini ve kendisinin de bunu duyduğunu söylüyor ve bunların hepsi ifadesine geçti. Yine diğer şüphelilerin hepsine de bu Umut K.'nin ifadesi soruluyor; 'Siz böyle böyle konuştunuz mu, böyle böyle sözler söylediniz mi' diye. Yine olayın görüntüleri geldi. Olayın görüntüleri aslında Umut'un ifadesiyle örtüşüyor. Görüntülerde; sopayla gelen Taha isimli şüphelinin sopayı bırakıp bıçak aldığını, bıçakla olay yerine tekrar geldiğini gösteriyor. Yine görüntülerin bir kısmında bulunamayan 3'üncü şahıslar var. Yani dosya her ne kadar şu an için 5 kişi, 6 kişi üzerinden yürütülse de daha fazla şüpheli var. Bunların şu an tespiti sağlanmaya çalışılıyor. Olay olduktan sonra şüphelilerin bir kısmı 18 yaşından küçük olduğundan dolayı çocuk şubeye alınıyor, bir kısmı da cinayet şubeye alınıyor, işlemlere başlanıyor. Çocuk şubeye alınanlar hastaneye götürüldüğünde hastaneden kaçıyorlar. Baddal ismindeki şüpheli ve Taha ismindeki şüpheli hastanedeyken polisin elinden kaçıyorlar. Polis sonra tekrardan bunları yakalıyor. Aslında burada hem bir suç işlendikten sonra suçu gizleme faaliyeti var ve sonrasında da emniyet güçlerinin elinden kaçmaya çalışıyorlar. Aslında bir şekilde bu suçtan yırtmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

'2 KARDEŞİN ALABİLECEKLERİ CEZA EN FAZLA 18 VE 12 YIL"

Yıldırım, olayın hemen ardından suç aletlerinin ele geçirilmediğini ama şüphelilerin kıyafetlerinin alındığını belirterek, "Bu kıyafetlerinin bir kısmında kan lekeleri var. Yine şüphelilerden kan örnekleri alındı ve bunlar incelenmeye yollandı. Aynı şekilde şüphelilerin telefonlarına el konuldu. Bu telefonların incelenmesi için Sulh Ceza Hakimliği’nden izin alındı. Şu an 3'üncü kişiler bulunmaya çalışılıyor. Olayda şu an 2 tane kamera görüntüsü dosyada olmuş olsa da olay yerini gören farklı kameralar var. Biz bu kameraların da istenilmesi ve incelenmesini talep ettik. Şu an için bu kamera görüntülerinin gelmesini bekliyoruz. Samet ve Taha aslında ifadede olay yerine sopalarla geldiklerini söylüyorlar. Yine Taha bu sopayı bırakıp iş yerinden gidip bıçak aldığını söylüyor. Tek söylemediği şey; böyle bir eylemde bulunmadığı. Taha ve Samet suçlamayı kabul etmiyor ama en nihayetinde ölen bir Hakan ve yaralanan aile fertleri var. Bunların hepsi bıçak ve sopa yaralarıyla, satır yaralarıyla oluşmuş. Dolayısıyla bu ifadeye savcılık şu an için itibar etmiyor. Bunların hepsi kasten öldürmeden yargılanacak ama suça sürüklenen çocuk 17 yaşında ve 14 yaşında olduğundan dolayı cezada indirim uygulanacak. Alabilecekleri ceza biri için en fazla 18, diğeri için en fazla 12 yıl. Tabi burada farklı indirimler de söz konusu olabilir. Dolayısıyla maalesef hiçbir şekilde müebbet hapis cezası alınmayacak" dedi.

DHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Ağustos 2025; 11:22:50 >

• Densiz @SupermanPrime in yazdıklarına göz atayım derken bu gerçeği öğrendim ve şok oldum...

Ülke ne hale gelmiş .

Ülkücüler uyuşturucu vs işlerinde öncüydü ama bunda da belli ki çocuk melez ve ülkücüler de kendilerince göreceli cezasını vermiş!

Bu resmen ciddi bir mesele ...

Bu yazdıklarınızı şuraya bir ara ekleyeceğim credit seni de belirterekten bir emek harcamışsınız neticede :

Ankara’da, annesini ve kız kardeşini taciz eden iki çocuğa karşı çıkan genç bıçaklanarak öldürüldüdonanımhaber forum
    Türkiye odaklı saçmalıklar: Farkındalık odaklı sürekli değişik eklenen konularla burada !
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158913553
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.