Şimdi Ara

Ankara'da iş yerime en uygun olacak şekilde ev tutacağım Ankara da olanlar bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilkent cyberparkta çalışıyorum.Ev tutmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim aklımda Etimeskut Emek ve Eryaman var.Hem ulaşımı rahat olsun istiyorum hem de nezih ve fiyatları uygun olsun istiyorum.Bilenler tecrübe edenler yardım ederse sevinirim :). (Emek çok güzel ulaşımıda rahat ama fiyatları çok uçuk) (Eryaman uzak ama fiyatları iyi geldi bana)

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) yorumlarını bekliyorum :)

• Emek'te kapıcı dairesinin kirası Etimesgut'ta 3+1 daire kirası.Etimesgut Alsancak mahallesini sevmiştim. Düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B492E9D5B -- 8 Mart 2015; 0:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valiantlion71

Ben bilkent cyberparkta çalışıyorum.Ev tutmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim aklımda Etimeskut Emek ve Eryaman var.Hem ulaşımı rahat olsun istiyorum hem de nezih ve fiyatları uygun olsun istiyorum.Bilenler tecrübe edenler yardım ederse sevinirim :). (Emek çok güzel ulaşımıda rahat ama fiyatları çok uçuk) (Eryaman uzak ama fiyatları iyi geldi bana)

Etimesgut -sincan tarafları problemli olabilir. Bir süredir o taraflara kentsel dönüşümden dolayi çingeneleri gönderiyorlardı. Nispeten Eryaman tarafları daha rahat olur bence, metro durağına yakın olursa da gayet güzel olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Ben bilkent cyberparkta çalışıyorum.Ev tutmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim aklımda Etimeskut Emek ve Eryaman var.Hem ulaşımı rahat olsun istiyorum hem de nezih ve fiyatları uygun olsun istiyorum.Bilenler tecrübe edenler yardım ederse sevinirim :). (Emek çok güzel ulaşımıda rahat ama fiyatları çok uçuk) (Eryaman uzak ama fiyatları iyi geldi bana)

Etimesgut -sincan tarafları problemli olabilir. Bir süredir o taraflara kentsel dönüşümden dolayi çingeneleri gönderiyorlardı. Nispeten Eryaman tarafları daha rahat olur bence, metro durağına yakın olursa da gayet güzel olur..

Şuan aklıma en çok eryaman yatıyor benim de hocam.Dediğiniz gibi metroya da yakın olursa çok daha iyi olur.Ankara da bu semtlerde yaşayıpta yada bilenler varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim .Böylece aklımda iyice bir şeyler oluşmaya başlar inşAllah .Teşekkür ederim hocam cevap için

• bende yeni ev tuttum eryaman tercihim süper bi yer tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

Şuan aklıma en çok eryaman yatıyor benim de hocam.Dediğiniz gibi metroya da yakın olursa çok daha iyi olur.Ankara da bu semtlerde yaşayıpta yada bilenler varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim .Böylece aklımda iyice bir şeyler oluşmaya başlar inşAllah .Teşekkür ederim hocam cevap için

Rica ederim hocam.. Eryaman ın yapılaşması çok güzel hani arabanız filan olursa ankara merkezdeki gibi trafik sorunu da yaşamazsınız. Şimdiden hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam.. Eryaman ın yapılaşması çok güzel hani arabanız filan olursa ankara merkezdeki gibi trafik sorunu da yaşamazsınız. Şimdiden hayırlı olsun :)

Teşekkürler hocam sağolun :)

• Ulaşım ve sosyal olanaklar olarak Batıkenti tavsiye ederim Sincanlılardan uzak güzel yerdir.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    +1

Adam haklı 14 yıl sincan da oturdum insanlarda saygı yok gençler garip sonra etimesguta taşındık burası az çok daha iyi. ama eryaman olursa daha iyi olur:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Ulaşım ve sosyal olanaklar olarak Batıkenti tavsiye ederim Sincanlılardan uzak güzel yerdir.

Batıkent çok uzak düşüyor hocam metroya yakın dairelerin kirasıda pahalı gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Ulaşım ve sosyal olanaklar olarak Batıkenti tavsiye ederim Sincanlılardan uzak güzel yerdir.

Batıkent çok uzak düşüyor hocam metroya yakın dairelerin kirasıda pahalı gibi

Ring var hocam aktarma yapabilirsin ben her gün yapıyorum.
  • Eryaman'da karar kılacaksan, 541 nolu metro ring hattının geçtiği bir bölgeden ev tutman hayrına olur. Tek başına kalacaksan 1+1 yada 2+1 bir ev yeterli gelirse sana 2 ve 4 üncü etap bence en uygun yer. Metroya, otobüse yakın, siteleri yerleşik, peyzajı düzgün, merkezi ısıtmalı, yolu kaldırımı düzgün bir yer... Yeni yeni mekanlar da açılmaya başladı oralara, baharda akşamları güzel olur oralar, ohh mis gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.