Şimdi Ara

Ankara'da Iphone Teknik Servis (ss var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da gidebileceğim teknik servis var mı garanti ile işim yok güvenebileceğim bir yer olsun istiyorum
    Eğer bildiğiniz arkadaşlar varsa konuyu bilgilendirir misiniz
    Teşekkürler

sorunum jack ile ilgili kulaklığı taktığımda sadece sol kulaklığa ses geliyor kulaklığı resimdeki gibi sağa doğru bastırdığımda sağ kulaklığada ses geliyor
    telefonun sol üst köşesini çarptım masaya darbe oldu o kısım çözüm için teknik servise gitmek istiyorum
     Ankara'da Iphone Teknik Servis (ss var)

• valla dostum adamın eline yüzüne bakarak karar ver neden dersen ben cihazı verdim dock muhabbeti yüzünden dingiller versyondan dedi verdi
  • ben kendi gittiğim ve memnun kaldığım servisi pm attım.Bi sor istersen oraya
  • kulaklığı taktığın yuvaya birşey kaçmış yada pamukçuk birikmiştir iğne ile nazikçe temizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kulaklığı taktığın yuvaya birşey kaçmış yada pamukçuk birikmiştir iğne ile nazikçe temizle

Hocam denedim fakat işe yaramadı
    Jack yerinden oynamış olmalı temassızlık söz konusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

valla dostum adamın eline yüzüne bakarak karar ver neden dersen ben cihazı verdim dock muhabbeti yüzünden dingiller versyondan dedi verdi

Üzüldüm durumunuza hocam bilgisiz çok eleman var piyasa da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Ancak bilmiyorum demezler. Günlerce cihaz kalır, almaya gittiğinizde alakası olmayan bir cevap söylenir, ardından servis ücreti şu denir. Siz de bozuk cihazınızla yaşamaya devam edersniz. ÜStelik cebinizden hatrı sayılır bir mebla çıkmıştır artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın hocam dikkatli olmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.