Şimdi Ara

Ankara'da Güvenilir Tamirci (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Edit:konu cozuldu arkadaşlar, necatibey garanti bankasinin bulundugu binada 22/8 de bir servis var oraya gittim adamlar cok iyi ve guvenilir sadece 15 liraya oda sabah siftahi ben verdim sorunumu hallettiler orayi sonuna kadar oneriyorum gerçekten

Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım bir konum vardı 2.el iphone 5 aldım ama gün yüzü göremedim.

Diğer konumun linki;http://forum.donanimhaber.com/m_87724670/tm.htm

Evet arkadaşlar telefon ikinci el olduğundan yanında en çakmasından şarj aleti ve kablosu verilmişti.Bizde bilmediğimizden düştük tabi oyuna.Neyse her ay şarj kablosu değiştirme işi sürüp gidiyordu bende alışmıştım ta ki bu geceye kadar telefon yine şarj olmuyordu bende kablodan olduğunu anladım.Neyse dedim yarın yenisini alıcaz ama bir baktım ki telefonun sesi gitmiş yani hoparlörden hiç bir şekilde ses gelmiyor.Ne yaptıysam ettiysem olmadı en sonunda dedimki telefona bir iki vurayım ve home tuşu tarafına çok sert olmamakla bir iki tane vurdum ve başıma gelen şey!! home tuşu iptal.Ses yok.Kulaklık iptal.

Şimdi yapacak birşey kalmadığından telefonumu elden çıkarmakda istemediğimden bu telefonu yaptırmak istiyorum bana Ankara'da güvenebileceğim daha doğrusu işinin erbabı ama en önemlisi ucuz bir tamirci önerebilirmisiniz. Lütfen artık canıma yetti telefonu haram parayla da almadım ki nedir bu başıma gelenler demekten kendimi alamıyorum.Lütfen bana yardım edin Sizlere güveniyorum tek umut sizsiniz.

Edit: Gerçekten şu memlekette bir kişi halka açık bir iş yaparken para hırsına bu kadar kendini kandırıp namusuyla işini yapanlarada laf söylettirmemeli. Hala memleketimde güvenebileceğim,zor durumda olanları daha da yolmaya çalışmayan kişiler olduğuna inanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 19 Mart 2014; 20:09:02 >

• Hocam,büyük geçmiş olsun,
    Cihazı alırken,keşke tecrübeli biriyle baksaydınız,insanların bilgisizliğinden faydalanan üçkağıtçılara karşı dikkatli olmak gerekiyor.
    Soruna gelince;
    Benim hoparlör ses vermiyordu,kolonya ve fırça yardımıyla hafifçe temizleyince ses geri geldi,şarj aletim yan sanayi olduğu için ara ara böyle bir hata veriyor.
    Home tuşunun olduğu kısma,ekran tarafından vurduysanız içindeki entegresi zarar görmüş olabilir.
    Başlığı "Ankara'da güvenilir tamirci" olarak değiştirirseniz daha hızlı yorum geleceğini düşünüyorum
    Tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun tavsiyem cihazı satın (yaptırdıktan sonra) veya bu şekilde daha düşük bir fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Geçmiş olsun tavsiyem cihazı satın (yaptırdıktan sonra) veya bu şekilde daha düşük bir fiyata

O zaman satın aldığı kişiden ne farkı kalacak?

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Parça olarak düşük fiyata da verebilir
  • Beyler yardım lütfen
  • Yüksel cd. Dümdüz git, Mithatpaşa cd. Kesişmesindeki üstgeçit başında Türkcell bayiinde içerde sağda tamir bölümünde Türker bey var, iyi ve güvenilir ustadır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ucuz garantisiz yurt dışı tellere para vermeyin sonra uğraşırsınız böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

ucuz garantisiz yurt dışı tellere para vermeyin sonra uğraşırsınız böyle.

Yaa hocam oraya bosuna ilk konumuzun linkini koymadik bir oku ondan sonra bir mesaj yaz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balikcioglu işhanina kesinlikle GİTME hepsi athırsızı oradakilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ben burdan hiçbir şekilde açılmış telefon almamamız gerektiğini anladım hatta garantiye gidip açılıp açılmadığını kontrol ettirmek lazım

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    baktım konuna kardeşim üzüldüm geçmiş olsun ama yine sözümün arkasındayım. bana değil gidip o telefoncuya kızacaksın.
  • Teşekkürler beyler başkaları yanmasın diye açıyorum bu konuları talihsizlik ve marka konusunda bilgisizlik sonucu yaşananlar bunlar ama çok şükür çözüldü durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.