Var mı bilen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da en iyi OtO yıkama? (27. sayfa)

-
-
Gaziosmanpaşaya yakınsanız köroğlu caddesinde caminin altında Gopwash var hocam temiz yıkıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En güzeli kendin yıkamak. İlla li sorun çıkartıyor yıkamacılar. Ama şunu bilirim illa ki gidecekseniz AVM altındaki yıkamacılara gitmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle bir liste var: ankaradaki en iyi oto yıkamacılar
ankara'nın en iyi listeleri
Ankara'daki En İyi Oto Yıkamacılar - 6 Tavsiye - Ankara'nın En İyi Listelerihttps://www.ankaraeniyi.com/ankaradaki-en-iyi-oto-yikamacilar-6-tavsiye/ -
Neye göre oluşturulmuş bu liste? Reklam nedeniyle mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankarada kendimiz yıkayabilceğimiz petrol harici yerler var mı istanbulda sakaryada çok var instada karşıma çıkıyor ankarada göremedim bide şu pembe köpük olayını merak ettim o da ankarada yok herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 10 Temmuz 2025; 18:31:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim işletmem de oto yıkama mevcuttu lakin oto yıkama işletme değil tamamen personel işi olduğundan kaynaklı ben yıkama kısmını sonlandırdım.
personel den kaynaklı olduğundan dolayı şuraya gidin vs demem mümkün değil bir gidiyorsunuz muhteşem yıkamış bir gidiyorsunuz yıkayan kişi ya gününde değil ya işi bırakmış ya başka bir yere gitmiş çalışmak için bu sebeple çok bir şey beklemeyin derim eğer yıkamacıya götürecekseniz.en güzeli kendiniz yıkayın..
yıkamacıların geneli kostik içeren şampuanlar kullanır bu ne demek eğer aracınız da kaplama varsa belli bir süre sonra matlaşacaktır ve kaplayan kişinin başına gideceksiniz.
eğer kaplama yoksa aracın kendi boyasını matlaştıracaktır sonra da boya koruma vs yaptıracaksınız ki yeni nesil araçlarda boya koruma asla tavsiye etmem çümkü boya mikronları inanılmaz ince olduğundan kaynaklı boya yıpranacaktır.normal bir aracın boya değerleri 120/140 mikron olması gerekirken yeni nesil araçlar özellikle psa grubu yani peugeot-citroen-opel markası mikron değerleri 50 mikron civarlarında hemen kaplatın başınıza iş almayın derim.
yok kaplama yaptırmam ve yıkamacıya verecem derseniz o zaman ya bile bile lades dersiniz yada bagajınızda iyi bir markanın cilalı kostik içermeyen şampuanını bulundurun ve o şampuanla yıkattırın.
en kötü marka vermeden söyleyeyim bebek şampuanları kullanın.
saygılar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X