Şimdi Ara

Ankara'da Dolmuşçu Terörüne Kim Dur Diyecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda daha önce çok sayıda içerik açıldı biliyorum ancak bu dolmuşçular artık illallah dedirtti. Az önce yine bir dolmuş şoförü kılığındaki hayvan oğlu hayvanın biri yüzünden kaza geçirecektik.

4'lü bir kavşakta kırmızıda bekliyorum. Benim beklediğim yol diğer yola göre tali sayılır. Bu nedenle kırmızı çok uzun süre yanıyor. Neyse yaklaşık 90 saniye bekledikten sonra yeşile döndü ve yan şeridimdeki araçla birlikte harekete geçtik. Tam o esnada ana yolda kırmızıda hunharca etrafına bakmadan aşırı süratli biçimde geçen dolmuşçu şerefsizini gördüm ve aniden frene asıldım. Yandaki araç da Allah'tan frene zamanında bastı.

Ben ne kadar küfür etsem az bu onun bunun evladına. Zaten trafikte her zaman dolmuşçuların yaptığı şerefsizlikler yüzünden kafayı yiyorum.

Hiçbir dolmuşçuyu tenzih etmiyorum. Hepsi aynı tornadan çıkmış. Kaba ayı cahil vurdumduymaz bencil lumpen adi şerefsiz ahlaksız vs vs vs.

Allah hepsini ıslah etsin.

• Eskiden her is kendine hasti. İnsanlar daha vicdanliydi, simdi bi baltaya sap olamamis adamlar minibus soforu oluyo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz olay Talatpaşa bulvarındaki kavşakta mı oluyor diye sorasım geldi. Her an kaza yaşanabilecek potansiyele sahip bi yer. Cebeci, Dikimevi dolmuşcuları ayrı bi dünya zaten
  • Küiük şehir büyük şehir hiiiç fsrketmiyor hepsi de araba sürmekten bi haber insan değil kum taşıyolar sanki yığıyolar milleti ayakta mayakta küt diye frene asılan mı dersin kırmızıda geçen mi her türlü üçkağıt var birisi zeytinyağı yakıyordu ya. Bu arada Lumpen ne demek

• Kimse dur demeyecek. Çünkü bu toplumdaki hangi birey o minibüsün direksiyonuna geçse aynısı yapar. Çünkü ikiyüzlü ahlaksız bir toplumuz. Beter olalım biz bunu hak ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 19 Aralık 2015; 19:59:41 >
  • Kim diyecekse bir an önce desin
     Ankara'da Dolmuşçu Terörüne Kim Dur Diyecek? Ankara'da Dolmuşçu Terörüne Kim Dur Diyecek?

• Dün de Gazi Üniversitesi önünde yol boşken sol şeritte giden öküz dolmuş şöförünün biri de zınk diye durdu ve yolcu indirdi. Şok oldum.
    Birileri Ankara'da bunları ve otobüs şöförlerini adam etmeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reddemons R kullanıcısına yanıt
    Olay orda mı bilmiyorum ama yemez hocam ya mobese var bir sürü Dikimevi kavşağında.

Ankara'nın ulaşım sorunu acilen çözülmeli. Dünyanın en çağ dışı aracı olan dolmuşlar başta olmak üzere ÖHO'lar ÖTA'lar kaldırılmalı.

• Yurtdışındaki diğer ülkelerde dolmuş felan yok.Bizim gibi arap ülkelerinde var.Normalde olmaması gereken bir şey ama olayın ucunda rant var.

Siz ilk önce ankaradaki dinazorları,transformersları sorgulayın.Hizmet yerine rant,saçma sapan işler.Yol yaptık diyorlar bütün yollar çukur hendek,kasis eğimli.3.sınıf arap ülkesinde daha modern yollar var orda bile övünmüyorlar bununla.Bizde hem yok hem övünüyoruz daha da beter oluruz inş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu dolmuşcularla bi gerilim oluyor tam kavga çıkacak adamlar birden nasıl çoğalıyorlar anlamıyorum
    Resmen mitoz bölünme geçiriyorlar.

Adamlar suçlu da olsa hep haklı olmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 19 Aralık 2015; 21:52:48 >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt

Yukardaki resimler 2 gün önceden sabah oldu. Allah var hiç üste çıkmaya çalışmadı ama ben bi yolcuları bırakiyim akşam buluşalım felan dedi Tutanağı tuttuk neyse. Oraya da ben sağa girecekken beni sıkıştırarak sol arka kapısıyla bana çarptı yazdı. Canı Sağolsun ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Yukardaki resimler 2 gün önceden sabah oldu. Allah var hiç üste çıkmaya çalışmadı ama ben bi yolcuları bırakiyim akşam buluşalım felan dedi Tutanağı tuttuk neyse. Oraya da ben sağa girecekken beni sıkıştırarak sol arka kapısıyla bana çarptı yazdı. Canı Sağolsun ne diyim

Sol arka kapıyla çarpmak
    Bu arada geçmiş olsun resmi görünce içim yandı ama rengi beyaz ya da gri olsa bu kadar yanmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 19 Aralık 2015; 21:43:52 >

• sevgili hükümetimizin koruması altındaki bu yüce insanlara saldıran paralel yapı üyeleri görüyorum.

terörist size derler, devlet düşmanları sizi.

bu adamların trafik sigortası maksimum 3000 tl, eskidendi o çok kaza yapanın çok ödemesi, bu yüzden dikkat etmek zorunda olmalar falan. hükümetimiz sağolsun rahatça çarpmaları için üst limit getirdi. adam 40 tane kaza da yapsa aynı parayı ödeyecek neden dikkat etsin. ne gerek var.

adamlar size çarpar, üstüne onların kazasının parası da sizin sigortanızdan alınır. neden trafik sigortanız 2 katına çıktı sanıyorsunuz.

neden çünkü onlar ak insanlardır, onlar ayrıcalıklıdır. tüm vatandaşlar eşittir ama ak vatandaşlar daha eşittir.
  • Sadece Ankara dolmuşçuları değil. Selam olsun tüm ülkemdeki terör estiren dolmuşçulara...

• minibus soforunun bayan soforu once sikistirdigi sonra haksiz olmasina ragmen agza alinamayacak kufurler ettigini ve para kutusundan 5 kuruslari avuclayip kadinin arabasina firlattigini gordu bu gozler. dolmusa mumkun oldugunca binmem. yarim saat otobus beklemisligim vardir sirf dolmusa binmemek icin. boyle ulasim araci anca bizim gibi 3. dunya ulkelerinde olur.

• arkadaşlar dolmuşlara engelli rampası şartı ertelenmişti.

7 temmuz itibariyle süre doldu sanırım
    şikayet edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 19 Aralık 2015; 22:15:42 >
  • Bunlar ne ki bi sefer konyadan gecmek zorunda kaldim dikkat ettim dolmuslae kalidirimda gidiyor bide ustune kaldirimdaki yayaya korna caliyor dusunun artik

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Kim diyecekse bir an önce desin
     Ankara'da Dolmuşçu Terörüne Kim Dur Diyecek? Ankara'da Dolmuşçu Terörüne Kim Dur Diyecek?

dolmuşun arkadakı o zımbırtı ne öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    dolmuşun her tarafı zımbırtı
  • Boyleleri trafikten men etmek lazım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.