Şimdi Ara

ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar
    quote:

Bir dahaki buluşmayı en kısa sürede yapalım. Hevesimi alamadım

Valla Vectra GT gidince benim de hevesim kursağımda kaldı

Çok dişli bir rakip ama kabul et

Edit: 200k'yı da gözüme kestirmiştim, ne yalan söyleyim

Vectra dişli rakip canım ona laf yok. Özellikle kısada Vectra'ya karşı işim zor. En kısa zamanda kapışılsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse
    quote:

Belliydi bakışlarından bayaaa hevesli gelmiştin. Ama yine şans işte Lancer'a binemedin.

Bu hafta içi daha önce planladığımız organizasyonu gerçekleştirelim. Ne dersin? Forumdan gelmek isteyen arkadaşlarla beraber.

Neden olmasın fakat birisinin beni arabasıyla biryerlerden alması gerekebilir..

• quote:

O konuda sıkıntı yok. Alırım ben

quote:

quote:

quote:

Belliydi bakışlarından bayaaa hevesli gelmiştin. Ama yine şans işte Lancer'a binemedin.

Bu hafta içi daha önce planladığımız organizasyonu gerçekleştirelim. Ne dersin? Forumdan gelmek isteyen arkadaşlarla beraber.

organızasyon ne bılmıyorum ama salı gununden sonra ankarada bi 15 gun kadar yokum bıdahakı bulusmayı ona göre ayarlayalım kacırmak ıstemıyorumda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Lancer 1.5 109 luk mu yoksa 1.6 117 liklerden mi?

1.6 motordu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 12 Haziran 2011; 0:34:13 >

quote:

Hafta içi telefondan görüşelim kardeşim...

@aanil

Başkan şöyle bir piyasayı kolaçan etmeye çıkalım dedik..Showroom'lara gideceğiz kısmet olursa. Bu arada diğer fotolar nerede???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 12 Haziran 2011; 0:39:23 >

• quote:

quote:

quote:

Hafta içi telefondan görüşelim kardeşim...

@aanil

Başkan şöyle bir piyasayı kolaçan etmeye çıkalım dedik..Showroom'lara gideceğiz kısmet olursa. Bu arada diğer fotolar nerede???

can maıl attı onları duzenleyıp atıyorum bırasdan

• Anıl organizasyonu kaçırmak istemiyorsan Pazartesi-Salı da yapabilirz. Neticede herkesin okulu bitmiştir diye düşünüyorum.

Anıl organizasyonu kaçırmak istemiyorsan Pazartesi-Salı da yapabilirz. Neticede herkesin okulu bitmiştir diye düşünüyorum.

salı sabahı yola cıkcam ama pazartesı uygundur

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

...Görkem e diyecek bir şey bulamıyorum Ken Block gibiydi adam.

Test sürüşünde benim gitmiyor diye beğenmediğm ASX'i Görkem sürünce alet gider oldu birden. :)

açıkca sölemek gerekirse ben lancerın bu kadar gidecegini düşünmüyordum ama gerçekten iyi gidiyor haluk abı yada görkem konuşturuyor ama yinede manuel civic lazım asıl test için

Görkem Honda Borada otomatik civic test etti ve ben de arkada oturuyordum o esnada.

Otomatik araca alışma sürecini attı o araçta.

Eminim otomatik Civic'i de konuşturur.

Senin aracı sürdü mü o da?

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

• bunu çok sevdim
     ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK
  • Bende gelirim bir dahakine ama arabam daha çıkmadı o yüzden birde eryamanda oturuyorum buluştuğunuz yerler bana uzak mesafeler akşam olduğu için katılamadım benim araç 1 aya çıkıcak siz daha o zamana kadar 3-4 buluşma yaparsınız ama öğlen vakitleri olursa arabasız gelebilirim :)

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

...Görkem e diyecek bir şey bulamıyorum Ken Block gibiydi adam.

Test sürüşünde benim gitmiyor diye beğenmediğm ASX'i Görkem sürünce alet gider oldu birden. :)

açıkca sölemek gerekirse ben lancerın bu kadar gidecegini düşünmüyordum ama gerçekten iyi gidiyor haluk abı yada görkem konuşturuyor ama yinede manuel civic lazım asıl test için

Görkem Honda Borada otomatik civic test etti ve ben de arkada oturuyordum o esnada.

sürmesini söledim arada kaynadı gitti ama performans olarak çokta kötü değil onu görmüştür en azından

• 2. vitesin sonlarına kadar(kendi 2. vitesimin tabi) Lancer la kafa kafaya gitsekte sonrasında Lancer yavaş yavaş arayı açarak gitti.Fakat ben orjinal jantlarımı takmadan kime geçilsemde tatmin olmayacağım sanırım

Bu arada Görkem'e Ken Block denmiş ama beni ayak üstü yedi galiba,pilotajım iyi değil diyeoysa gayette iyiydi.Bide şu devirde kalkacan şu devirde vites atacaksın diye anlatacam diye dilimde tüy bitti.O konuda ufak bi dalga sezdim sanki

Araç otomatik neticede. ne kadar pilotaj sergilenebilir ki dümdüz ve gaza sonuna kadar basılan bir yolda

quote:

Araç otomatik neticede. ne kadar pilotaj sergilenebilir ki dümdüz ve gaza sonuna kadar basılan bir yolda

öle değil sonuçta arabayı sanzumanıda bilmek lazım cem mesela daha önce otomatık civicle kalkmasına ragmen benle kalktıgında sasırmıstı ılk seferınde

• quote:

Orijinalden alıntı: spa®co

arabam 70hp olmasaydı gelirdim

77'lik Punto var onunla kaldırırız senin aracı da

öle değil sonuçta arabayı sanzumanıda bilmek lazım cem mesela daha önce otomatık civicle kalkmasına ragmen benle kalktıgında sasırmıstı ılk seferınde

Yani mesele sadece ilk kalkışı iyi yapabilmekte. Başka yapılacak ekstra bir şey yok.
  • Açıkçası ben başta çok heyecan yaptım.. Herkes Tokyo Dirft' ten çıkmış gibiydi.. Arabamı çok iyi tanıyorum, sürdüğüm araçların limitlerini, püf noktalarını kolay fark edip çabuk tepki verebiliyorum...Yoksa her 2 arkadaşın da sürüş becerileri mevcuttu...

Benim en büyük artım 2. vitesim. Bitmek bilmeyen bir devir çeviriyor.. Buluşmada da söylemiştim. 40'tan 125'e kadar taşıyor beni ve bunu homojen olarak yapıyor. Civic manuel de aynı mantık.. Çok devir, buna uygun motor tabi ki ve uzun aralıklı vitesler...

Otomatik Honda piyasada şu ana kadar test ettiğim en iyi atmosferik motor- otomatik şanzıman uyumuna sahip otomobil..Çok deli şeyler yapılabilir o arabayla öyle deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 12 Haziran 2011; 1:09:59 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.