Şimdi Ara

ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canozpinar

Buluştuk arkadaşlar. Fotoğraf ve videoları Anıl ekleyecek. Güzel buluşmaydı, 1.6 kategorisinde Lancer birinci bu arada. Görkem affetmedi

görkem giden 1,6 ya denk gelmemiştir.

Orijinalden alıntı: time_keeper

Esas ben affetmeyecektim ama sıkıntı oldu

hocam marea affetmezdi noldu

Lancer'ıma bir kez daha teşekkür ediyorum beni utandırmadı... Her zaman söylemişimdir: Kötü Japon otomobil yoktur, Japonların dilinden anlamayan sürücü vardır. Bugünkü

buluşmada çok net bir şekilde anladım...

Honda Civic'e otomatik araç demek için noter tasdiki lazım O araca hantal diyeni tarumar ederim.

Mazda 3 109 beygir 108.9'a kadar tek tek her beygirin hakkını verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 11 Haziran 2011; 23:40:34 >

• quote:

Sırf Drag yapma arzumdan dolayı Marea'yı evde bırakıp Vectra GT ile gittim ve şanzıman yalan oldu

Neden oyle olmus sanziman bakabildiniz mi?
  • Japon güzellerinin yarışını kaçırdığım için kendimi şanssız hissediyorum.

Lancer birinci olmuş ama yine de Civic manuel ile bir denemek lazım

Bir daha ki buluşmada da Marea'yı test edeyim bari.

quote:

Sırf Drag yapma arzumdan dolayı Marea'yı evde bırakıp Vectra GT ile gittim ve şanzıman yalan oldu

Neden oyle olmus sanziman bakabildiniz mi?

Küçük bir sorun hocam. Ciddi bir problem yok allahtan.

Olacağı vardı oldu cinsinden. Bugün olması benim adıma ciddi bir şanssızlıktı ama.

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Katılan, en azından katılma düşüncesi bulunan herkese teşekkürler... Herkesin aracı çiçek gibi maşallah. Allah kazadan, beladan, NAZARdan korusun inşallah..

Lancer'ıma bir kez daha teşekkür ediyorum beni utandırmadı... Her zaman söylemişimdir: Kötü Japon otomobil yoktur, Japonların dilinden anlamayan sürücü vardır. Bugünkü

buluşmada çok net bir şekilde anladım...

Honda Civic'e otomatik araç demek için noter tasdiki lazım O araca hantal diyeni tarumar ederim.

Mazda 3 109 beygir 108.9'a kadar tek tek her beygirin hakkını verdi..

mazda3 ve civicin yanında diğer kardeşimizi görmek mutlu etti bizi cidden köpek balığı arkadan sinsice gelip geçiyordu bizi. mazda ben ve lancer 4-5 defa kalktık ve her kalkışta herkes şaşırcak ama ben önde başlayıp sonradan geçildim ilginç ve güzel bir gündü fotolar geliyor videoları maalesef buraya koyamıyoruz ama ben youtubeye atıcam isteyen pm ile ulaşırsa atıcam herkese

• Önce Japonlarımız

ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK

Diğer ekip
     ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK

videolar yine kalitesiz arkadaşlar birasdan upload edicem ama birşey belli değil bidahakine cidden güzel bi kamera lazım

• Ben de izleyici olarak gittim.Bana bu güzel günü yaşattıkları için her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim.Araçlara gelecek olursak görsel olarak Mazda3 harikaydı.Çok uyumluydu jantlar,renkleri.Civic otomatik olmasına rağmen çok iyiydi.E200 zaten genelde önden yolu açtı arkadakiler için.Punto sahibi arkadaşla baya iyi anlaştık iki İtalyan fanatiği olarak.Bence günün en eğlenceli anı Focus u olan arkadaşın gelişiydi.Öyle bir müzikle geldi ki tamam birinci belli dedik.Kısacası güzel bir gündü,devamını getiririz inşallah.Dönüşte bir kez daha Lancer sürdüm ve araç beni kendine bir kez daha aşık etti.Görkem e diyecek bir şey bulamıyorum Ken Block gibiydi adam.

• Bir dahaki buluşmayı en kısa sürede yapalım. Hevesimi alamadım

Bir dahaki buluşmayı en kısa sürede yapalım. Hevesimi alamadım

Valla Vectra GT gidince benim de hevesim kursağımda kaldı

quote:

Valla Vectra GT gidince benim de hevesim kursağımda kaldı

Çok dişli bir rakip ama kabul et

Edit: 200k'yı da gözüme kestirmiştim, ne yalan söyleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 12 Haziran 2011; 0:14:42 >

• quote:

Belliydi bakışlarından bayaaa hevesli gelmiştin. Ama yine şans işte Lancer'a binemedin.

Orijinalden alıntı: gorkemuse
    quote:

Belliydi bakışlarından bayaaa hevesli gelmiştin. Ama yine şans işte Lancer'a binemedin.

Bu hafta içi daha önce planladığımız organizasyonu gerçekleştirelim. Ne dersin? Forumdan gelmek isteyen arkadaşlarla beraber.

Orijinalden alıntı: Hasener

...Görkem e diyecek bir şey bulamıyorum Ken Block gibiydi adam.

Test sürüşünde benim gitmiyor diye beğenmediğm ASX'i Görkem sürünce alet gider oldu birden. :)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Lancer 1.5 109 luk mu yoksa 1.6 117 liklerden mi? Video linkini bekliyorum anıl. Bu arada aracımın gaz kelebeğini 90.000 km sonunda temizlettim.İçinden 1 parmak kalınlığında pas gibi yağlı kurum çıktı. Temizlendikten sonra çok değişti araç. Sesi performansı tüketimi hepsi olumlu etkilendi. Rölanti hiç şaşmıyor hep 950 devirde çalışıyor. Aracı D ye alınca gaza basmadan bile daha iyi götürüyor.Herkeze tavsiye ederim.20-30 TL lik bir işlem ve artıları çok fazla.Artık gaza basınca emme manifoldundan gelen o boğuk ses daha belirgin çıkıyor.Gaz tepkisi kesinlikle arttı. 90.000km yi beklemeyin benim gibi.

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

...Görkem e diyecek bir şey bulamıyorum Ken Block gibiydi adam.

Test sürüşünde benim gitmiyor diye beğenmediğm ASX'i Görkem sürünce alet gider oldu birden. :)

açıkca sölemek gerekirse ben lancerın bu kadar gidecegini düşünmüyordum ama gerçekten iyi gidiyor haluk abı yada görkem konuşturuyor ama yinede manuel civic lazım asıl test için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.