Şimdi Ara

Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
16.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde kahvede sağda soldan boş oturan,hiç bir özelliği meziyeti olmayan adamlara cebine ortalama 5k para koyup bide rutbe verirsen böyle olur.
  • Bekçi uygulaması bir kanun ile, bir KHK ile tamamen kaldırılmalı, yapılacak en doğru şey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayede epey bir eksiklik var bu net. Ha hemen hemen hiç bir sebep eğer burada anlatıldığı gibi olduysa öldüresiye dövmeyi, göğse basmayı, aileyi darp etmeyi elbette mazur gösteremez. Eğer kamera kayıtları alındıysa da bu da zaten haksız olduklarını bildiklerinden dolayıdır. Yani bunlara soruşturma açılması ve meslekten men edilmeleri gerekir. Bekçilere bir şekilde daha fazla denetim ve eğitim verilmesi şart zaten bu da bir gerçek.

Diğer yandan kamera kayıtlarının karartılması gibi bu konuda da bir karartma var. Yani bu mağdurlar her kimse adam gibi olayı anlatsınlar. Yoksa hiç bir şekilde haklılıklarını ispat edemezler. Çöp attım dedim, öldüresiye dövdüler, babamı da dövdüler falan. Yok artık. Adam gibi söyle, Örneğin Niye dışarıdasınız diye sordular bende
    -size ne, size hesap vermem dedim?! -Çöp atıyoruz lan işte ne karışıyorsunuz dedim?! Yani bir şey dedin o belli. Muhtemelen bir dalaşa girdin. Ha ne dalaşına girdiysen gir yine de dediğim gibi o müdahaleyi haklı göstermez. Ama kimse de milleti salak yerine koymasın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

bence hikaye eksik.
    2 bekçi, apartmandan içeri girmek üzere olan gence niye çıktın diye soruyor, çöp dökmek için cevabını alınca da öldüresiye dövüyor. sizce hiç böyle birşey olabilir mi? bekçi çöp döktü diye bir genci niye dövsün? anlatılmayan çok detay var bence.
    Koyunlara ne anlatsan boş. Önüne ne yazsan her şeye inanıyorlar.
  • %99 yalan haber ya da çarpıtılmış haber.
  • Amerika'da ve Avrupa'da bir çok kez polis ile diyaloğum olmuştur. Nasıl polise karşı uyulması gereken kurallar varsa, aynı şekilde polislerin de vatandaşlara karşı göstermesi gereken saygı kuralları vardır. Mesela sizinle aşalayıcı tarzda konuşamazlar, görevli oldukları konu haricinde bir diyaloğa girmezler, ikili atışmaları yoktur. Sanırım siz sadece televizyonlardaki aksiyon filmlerinden biliyorsunuz, mesela filmlerde uzaylılar falan saldırıyor ya onlarda hep FİLM HİLESİ
  • Malum kesimin iftira ve olayları çarpıtmada üzerine yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

ilk okul mezunu adamdan düzgün davranmasını beklemek..
    insanlara böyle bakmak ne cahilliktir ya

adam şerefsiz ise 5 tane üniversite bitirse de farketmez. çokta gördük böylelerini. yaramaz adam genelde okumuşlardan çıkıyor.

adam insan ise dağda çoban olsa bile profesörlerden üstündür. ki genelde de öyledir. en azından milletin kanını emip sömürmüyor dağdaki çoban.
  • Bekçiye de hak vermek lazım.

Can sıkıntısı... Nereye kadar boş boş dolaşacak? Arada ona buna, çoluğa çocuğa, Kediye-Köpeğe sataşacak ki, gün geçsin!!

• Bu haber de yalan çıkacaktır. Böyle saçma, aptalca bir hareketi aklı başında bir polisin yapacağına inanmıyorum.
  • Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldıAnkara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldıAnkara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı

Siyasi ön yargılarınızdan kurtulun tarafsız adaletli şekilde bir bakın fotoğraflara. Çöp dökmeye çıkan masum bir vatandaşın yaptığı saldırganlığın sonucu. Gerekli cevap olmuştur konuda ki arkadaşlara diye düşünüyorum.

• o kadar bekçinin maaşını bekçi kadar kazanamayanlar vergileriyle ödüyor ne için sizce
  • Emniyet açıklama yapmış.
    Okudunuz mu her gördüğü habere balıklama atlayıp yargısız infaz yapanlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle;

Ankara'da bekçi şiddeti: Çöp dökmeye çıkan genç darbedildi, ailesine gaz sıkıldı

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağlasın.

• -Nefer- kullanıcısına yanıt
    Tarafsız, adaletli bir şekilde söyleyelim. Bekçiler meşru bir kolluk kuvveti değil. Halk tarafından kabul görmedi. AKP gittiği anda kaldırılacak gereksiz bir vergi yükü.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Bekci olayini bilmiyorum da, gec kaldin diye tekme tokat dalinmasi olayi gercek

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.