Bildirim
ANKARA DA ANADOLU LİSESİ ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
6 yıl ankara anadolu lisesinde okudum (dışkapıda), ordan mezunum,
oraya gitme de nereye gidersen git.
oraya girdiğim sene okul TR 3.süydü,
ben mezun olduğum sene Ankara 26.sı. (Bizim sayemizde)
-
Gölbaşı Anadolu'ya gel -
arkadaşıım en iyiy okul atatürk anadolu lisesidir (beşvelerdeki) (öğrenci kalitesi çok iyi olduu için okul puanın felanda bayağ yüksek gelir..
sonra gazi
mpal milli piyango
meral mehmet emin resulzade
bregeal binnaz rıdvan ege anadolu lisesi (eski okulum) -
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
arkadaşıım en iyiy okul atatürk anadolu lisesidir (beşvelerdeki) (öğrenci kalitesi çok iyi olduu için okul puanın felanda bayağ yüksek gelir..
sonra gazi
mpal milli piyango
meral mehmet emin resulzade
bregeal binnaz rıdvan ege anadolu lisesi (eski okulum)
-
atatürk a.l. onu tutturamazsan gazi anadolu lisesi -
tabiki Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
gel beraber okuruz -
Sen bizim Anadolu İletişime gel. Ankara Anadolu İletişim Meslek Lisesi. TR 3. Ankara 1. Keçiören 1. -
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Sen bizim Anadolu İletişime gel. Ankara Anadolu İletişim Meslek Lisesi. TR 3. Ankara 1. Keçiören 1.
adam anadolu lisesi dio..meslek lisesi deil.. -
E Yani. TED Kolejinden sonra abes kaçar Meslek Lisesi. -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Gölbaşı Anadolu'ya gel
Hadi yaw...Ben oranın 2001 mezunlarındanm walla bizim zamanımızda pek işe yarayan bir okul deildi.Gerçi bence hala değildir ama :p -
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
Gölbaşı Anadolu'ya gel
Hadi yaw...Ben oranın 2001 mezunlarındanm walla bizim zamanımızda pek işe yarayan bir okul deildi.Gerçi bence hala değildir ama :p
sen ankaralımısın? -
kaç puanun var ve kaçıncı sınıfsın
Tabiki Aydınlıkevler Anadolu Lisesi -
1 Atatürk anadolu
2 Gazi anadolu
3 Milli Piyango anadolu en iyileri bilddim kadarıyla -
quote:
Orjinalden alıntı: MMZ
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
Gölbaşı Anadolu'ya gel
Hadi yaw...Ben oranın 2001 mezunlarındanm walla bizim zamanımızda pek işe yarayan bir okul deildi.Gerçi bence hala değildir ama :p
sen ankaralımısın?
Ankarada ikamet ediyorum 15yıldır -
sen 9 eylülde değilmiydin yaa
yada başka biriyle karıştırdım -
Arkadaşlar kardeşim bu sene sınavlara girecek. Şuan 8. sınıf ve TED Ankara Kolejinde okuyor. Ama ben bu sene O'nun Anadolu Liselerine girmesini istiyorum. TED deki Diploma notu 3.5 - 4 arası gelicek ki TED in ne kadar ağır eğitimi olduğu da ortada. ÖSS için Anadolu Liseleri benim için daha iyi eğitim veriyorlar. Ben Uludağ Üniversitesi'nden mezunum, ve zamanında keşke gitseydim dediğim okullardan biridir Anadolu Liseleri. Tavsiyelerinizi bu yüzden istiyorum. Şuanda anladığım kadarıyla Atatürk Anadolu Lisesi iyi gibi görünüyor ama diğerlerinide araştırmak lazım Gazi, Milli piyango, Gölbaşı, gibi okullarıda gözardı etmemek lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: MMZ
sen 9 eylülde değilmiydin yaa
yada başka biriyle karıştırdım
Karıştırdın herhalde...Gazi iktisat mezunuym ben -
Arkadaşlar bu puan durumları nasıl hesaplanıyor. Her testte 20 doğru 5 yanlış yapan bi öğrenci kaç puan alır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X