Şimdi Ara

Ankara'da 3 hafta kalacak yer tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir eğitim için 3 hafta boyunca ankara da olacağım.3 hafta boyunca en uygun şekilde nerede kalabilirim acaba? Tavsiyelernize ihtiyacım var,şimdiden teşekkür ederim.

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Hamamönü , kale ve civarı oteller ucuz olur
  • dediğiniz yerleri tam olarak bilmiyorum ama ulaşım açısından kolay olması lazım.

başka tavsiyelere de ihtiyacım var.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Eğitimin nerede olacak?
  • Kurs nerede birader
    Onu yazsana
  • eğitim beysukent de olacak.
    https://www.google.com.tr/maps/search/beysukent/@39.8907515,32.7168383,17z/data=!3m1!4b1

beytepe metro durağında inip ordan otobüsle gidiliyor bunu öğrendim

ankarayı bilmiyorum haliyle yavaş yavaş öğreniyorum..

ankarada yakın akrabam yok, tanıdığım kişiler var ama onlarda kalmam mümkün değil.

@sorunsuzgenç

ücreti siz karşılayacaksanız neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 13 Aralık 2016; 19:41:7 >
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.