Şimdi Ara

`ankara da 1 oyun 500bin lira...` topic sorunsali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu topicin neden kilitlendigini bilen var mi? korsan oyunlar, turkiyedeki durum gibi seyler tartisiliyordu. kimse sifre istememis, kimse korsan oyunu nereden alacagimizi soylememis vs... bence hic bir sebep yok.
    quote:
    arkadaşlar
    malesef konuyu kilitliyorum
    çok fazla korsan cd konusu geçmeye başladı<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

"korsan cd konusu" cok gecince kapatmak gerekli mi? forum kilitlerken cok dusunmek gerek bence.

• ben acmiştim milet bilgilendirelim diye kurmay albay rtürk gecti
    habire kitliyor kendi bir konu acmiyor 2 haftalik konular var
    hardwaremania com forumda operatörleri bizim burda tartisin konu cogalasin bilgi paylasimi artsin diye cabaliyorlar
    bizimkilerde [ban] eder
  • cidden sonucta ne kadar tartısmak ıstemesede korsan cd satısı bugun turkıyede yogun bır sekılde var ve ben korsan cd almam dıyen en baba arkadasın bıle yerı geldıgınde korsan cd aldıgı bır gercek cunku korsan cd oyunlar orjınalınden aylarca once turkıyeye gelıyor hayır paran olsa bıle kım beklerkı okadar sure sonucta bu topikte sadece korsan cd konusu tartısılıyor kımse kımseye cd key vermıyor veya korsan cd satan yer reklamı yapıp orayı onermıyor neyse mutlaka kılıtleyen arkadasında kendınce haklı sebebleri vardır onuda dinlemek lazım sevgiler
  • tartışamayacak we bilgi paylaşamayacaksak bu forum neden war???
  • yazıcıoğlunda çook var
  • korsan oyuna şimdilik göz yumuyorlar orjinaller 80-100 başlıyor düşünün yani zannetmiyorum korsan oyunu kalkacağını çünkü türkiyede orjinal oyun satan toptancı çok az herhalde bi aral ithalat var
  • yani adam 1 oyun alacağı fiyata 50 korsan oyun alabilir. kim 1'i 50'ye tercih eder ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar fazla korsan cd sinden bahs etmeyin yoksa gene kapaitirlar ( hihihi)
  • mesele korsan cd'nin alinip alinmamasi degil, bu konuyu tartismanin yasaklanmasi.
  • Bence içinde sadece "korsan" kelimesi geciyor diye topic kilitlemek yanlış.

Ayrıca bunlar türkiye'nin gercegi, bunları tartışıp irdelememiz gerekir ki görelim ne durumdayız, bilelim neler yapabilecegimizi.
    Korsanı destekleyici unsurlar olmadıkca özgürce tartışılmalı. Destekleyici derken olayın haklılığı ortaya konabilir, 'ama bak şurda şu paraya var' demek gibisinden korsana yol gösterici olmamalı.
    Aksi halde herkes kendi fikrini belirtmeli ki yanlış düşüncede olanlarımız da ikna edilebilsin.
  • arkadaşlar
    beni eleştirirken bile kendi ağızınızla korsan cd den bahsediyorsunuz
    Benim Korsan cd den anladığım kopya cd
    Ve kopya cd de bildiğiniz gibi yasalarla yasaklanmış
    Yasalarla yasaklanan konuların da burada konuşulmasına malesef izin veremem.
    Bir arkadaş da bana kendisi konu açmıyor diyor
    Ben herkes gibi her konuya mesaj atmam dikkatinizi çektiyse
    Sadece yeri geldiğinde konuşmayı yeğlerim.
    Herkese saygılar.
    Bir de o konuyu kilitlemeden önce uyardım
    ama dikkate alınmadı.
  • yanlış anlamayın lütfen, ben bu siteden son derece memnunum....
    başka bir siteden örnek vermek istemezdim sayın asistan bey...
    madem konu kısaca daha iyi anlaşılacak http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=24733&st=80 adresine bir göz atmanızı öneririm hattim olmadan...

insanlar herşeyi özgürce tartışabilmeli...
    burda herhangi bir alış-veriş, tavsiye ya da korsanın ayakta kalmasını saglayan unsurlar mevcut degil...
    Sadece fikirlerimizi bir beyin fırtınasından geciriyoruz.... buna özgürlük tanınmalı sadece...
  • asistan, dikkat edersen yasaklanan sey korsan/kopya cdler, bu konularin konusulmasi/tartisilmasi degil.
    ben deniz korsanligindan bahsetsem "arkadaslar denizlerde korsanlik yapmak yasal degildir, dagilin bokayim" diyerek kapatir misin topic'i?
    elinizdeki guc ne zaman etkilidir bilir misiniz? kullanmadiginiz zaman [cptn] gereksiz kullanilan guc artik baska birseylere doner.
    bu forumda cok sik gordugum birsey degil, ama gene de uyarmak gerek...
  • ozturert sana sadece bu konunun bile başlığına bak diyorum zaten başka bir şey dememe bile gerek yok heralde senin bütün sorularının cevabı orada yatıyor
    yani boşuna yazmışsın okadar şeyi
    ikincisi çıkan korsan yasasının maddelerini tartışın ama zaten önceden beri telif hakları yasası mevcut olduğundan dolayı kopya cd zaten yasakdı. Bundan dolayı yeni çıkan yasanın kopya cd konusunu bence tartışmak yanlış olur.
    Ama yasanın başka konularını istediğiniz gibi tartışabilirsiniz.
    Bir de şimdiye kadar forum kurulduğunda beri yöneticilik yapıyorum (isteyen infomda nezamandan beri forumda olduğuma bakabilir) ve bu konuda hemen hemen hiç eleştiri almadım.
    Ara sıra mutlaka olacaktır tabiki bunları da tartışlarak aşabiliriz.
    bundan dolayı da bu konuyu açık bırakıyorum
    Sonra cevap verdi ve kaçtı olmasın diye
  • asistan: "Sonra cevap verdi ve kaçtı olmasın diye"
    bunun için acık tutuyorsan bence tutma -> bu demektir ki bugünkünü kapamayacaksın ama yarınkini kapayacaksın :(

üzgünüm seni de anlamaya çalışıyorum ama mümkün degil. Bu başlık bir eleştiri, bir reklam degil.

Tartışmak istediğimiz sadece yasanın kendisi degil, yasanın cıkmasına gerek duyulan sosyolojik olaylar....
  • Forumda Yasa dışı herhangi bir topic yasaktır.[locked]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.