Şimdi Ara

ankara citygross da beypazarı maden suyu 0.23 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istnbul yolunda geçerken ilanı gördüm kocaman bi giriim dedim. 0.23 tl beypazarı maden suyu için şimdiyre kadar gördüğüm en iyi fiyat 2 adet 24 lü koli aldım. meraklsınıa duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 19 Mayıs 2012; 17:08:25 >

• Metrolarda 6'lı 1.45 TL'ye mi ne geliyordu. Geçen sene 24'lü almıştım. Yazın en fazla 1 hafta dayanmıştı.
  • yaz için gerçekten iyi bir içecek. bi de beypazarı gerçekten diğer maden sularına göre daha lezzetlidir. 1.5 litre pet suyun 1 tl den fazlaya satıldığı bi piyasada maden suyunun 2oo ml lik şişsesini içmek hemde 23 kuruşa çok avsntajlı
  •  ankara citygross da beypazarı maden suyu 0.23 tl
  • Yanlış hatırlamıyorsam bende Metro'dan 5,90 TL'ye almıştım galiba. Tabi geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 19 Mayıs 2012; 17:04:34 >
  • bu arada bu citygross fena bi yer değil. bazı şeyler ucuz. misal sular. sultan su diye bi su var uludağ suyuymuş. 1.5 luğu 28 kuruş. 0.5 lik küçüüğü de 14 kuruş. değişik su markalarında güzel fiyatlar var. kamyonla falan gidip alacaklar için iyi fırsat. ben iki koli maden suyu iki koli de su aldım geldim. arabada pek yer yoktu
  • geçen hafta realde kızılay iyiydi 6'lı 2.25 , 1 lira da çek vardı , ama bu da iyi diğer marketlere nazaran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beypazarı gibi maden suyu yok...
  • Kızılayın Afyon kara hisar sodasını tavsiye ederim
    Bir için sonra bey pazarının ne kadar ağır olduğunu far kedi ceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada bu citygross fena bi yer değil. bazı şeyler ucuz. misal sular. sultan su diye bi su var uludağ suyuymuş. 1.5 luğu 28 kuruş. 0.5 lik küçüüğü de 14 kuruş. değişik su markalarında güzel fiyatlar var. kamyonla falan gidip alacaklar için iyi fırsat. ben iki koli maden suyu iki koli de su aldım geldim. arabada pek yer yoktu

abi satiyor musun yoksa eve mi aldin :)

bu arada günde 1 taneden fazlasi iyi degilmis agalar
    benim gibi abartmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acity AVM'ye yakın 3-4 tane toptan gros market var. Biri de burada geçen yer sanırım. Diğerleri (aynı gün 3 tanesini gezdim);

- Gimat gros: Bazı popüler ürünler çok ucuz. 750gr Nutella 8,19tl mesela. Ancak içecek grubu, temizlik ve genel gıda fiyatları yüksek. Küçücük otoparklarında bile ben gittiğimde 3 araç vardı.

- Rize Gros: Fiyatlar genel olarak vasat. Ürün çeşitliliği olarak diğerlerine göre çok iyi. Alt katta koca bir züccaciye reyonu var.

- NEV GROS: Totalde en iyi fiyat ortalaması burada. Kocaman otoparkı tıklım tıklım, önü ve karşı tarafı bile alışverişe gelmiş araçlarla dolu. Millet nereye gideceğini biliyor demekki. Aylık alışverişimi buradan yaptım. Genel olarak fiyatlar en ucuz semt marketinden %15 aşağı.
    Beypazarı soda 6'lı paket alınca tanesi 0,24tl
    Dimes Premium %100 şeftali-üzüm suyu 1lt 2,06tl
    Nutella çikolata 750gr 8,49tl
    19lt Abant damacana su 3,5tl (tadı güzel)
    19lt Sağlık su 3tl (kokusuz çeşme suyu gibi tadı vasat)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gelmiş geçmiş en iyi maden suyu Beypazarı.

Beypazarı içen, bir daha başka bir maden suyu içemez.

YANLIŞ!

Bir laboratuvar faresi olarak bunu cevaplamak isterim :)

BEYPAZARI maden suyu serttir, evimde sürekli bulunur. Sert maden suyu seven için iyi. Kalsiyum miktarı da diğer maden sularına göre 2-3 kat yüksek, bu iyi. Sanırım 230-240mg civarında bir şeydi.

Ancak içim yönüyle tad yönüyle şu ana kadar gördüğüm en iyi maden suyu SARIKIZ.

Kiler marketlerde satılıyor ve bu da sürekli evimde bulunur. Harika bir tadı var.

BEYPAZARI maden suyunda tadı kötü etkileyen potasyum, nitrit, nitrat, gibi maddeler bolca var. SARIKIZ maden suyunda nitrit/nitrat sıfır, potasyum çok az.

BEYPAZARI sodanın tuzluluk (iyon halinde) oranı SARIKIZ'a göre çok daha yüksektir. Tuz maden suyunun tadını negatif yönde etkiler.

Özellikle tansiyon hastaları fazla maden suyu içmemelidir.

Örneğin; tuz yönüyle düşünürsek 1 şişe BEYPAZARI içmek ile 2 şişe SARIKIZ içmek aynı şey...

• Maden suyunun en iyi gittiği yerlerden birini söyleyeyim...

SAUNA+HAMAM çıkışında soda-ayran sefası!

Susuzluk tavan yapar. Sauna-hamam keyfi bitince bir bardağa önce 1 birim soğuk maden suyu katarsınız. Üzerine de 2 birim soğuk AYRAN. Harika bir içecektir. Hamamdan çıkınca genelde ya bu içilir, ya da %100 portakal suyu. Termal otel tatillerinin vazgeçilmezleridir :)

• 3-4 koli alalım yarın iyi fırsat oldu bu.
  • Anketler genel müşteri eğilimlerini ölçer.

Bir ürünün çok satması onun 'en iyi' olduğu anlamına gelmez. Sadece hedef bölgede ''en tanınmış markalar arasında en popüler'' olduğunu gösterir.

Anketler (müşteri tercihleri) reklam, pazarlama ağı genişliği (bulunabilirlik), fiyat ve marka imajı gibi değişkenlerden çok etkilenir.

Bir sodanın kalitesi de bazı bilimsel sonuçlarla (kimyasal analiz) ölçülür. Sodada en önemli unsurlar ise lezzeti ve halk arasında ''asiti fazla'' denen karbondioksit oranıdır (Bu arada; maden suyunda asit olmaz, tam aksine normal suya göre daha baziktir). Nitrit, nitrat, potasyum gibi kimyasallar ve iyon haldeki tuz soda tadını negatif yönde etkiler. Verilere göre de Beypazarı sodada lezzeti bozan unsurlar fazla.

Ancak biraz fazla karbondioksit ile bunu biraz örtmeyi başarıyorlar ;-)

Bence denediğiniz ürünler üzerinden yorum yapmakta fayda var. Marka fanatikliği anlamsız hocam.

Kendimden örnek vereyim. Sarıkız ve Beypazarı dışında soda almam. Sarıkız günlük içimde, Beypazarı ise sadece sert soda istediğimde... Bim marketlerde satılan Özkaynak markayı da denedim, bana göre tadı kötüydü. Afyon Kızılay sodasını da en son 6 ay önce denedim, tadı berbattı ve 'asit' oranı çok azdı.

Yarın bir gün Sarıkız'dan içimi daha iyi bir marka keşfetsem günlük olarak onu içmeye başlarım. Yani ''şu ana kadar ulaşabildiğim markalar arasında tadı ve kimyasal analiz değerleri ortalamada en iyi marka Sarıkız'' diyebilirim. Bu Sarıkız'ın en iyi olduğu anlamına gelmez, belki Ankara'ya gelmemiş daha iyi sular var bilemeyiz. Beypazarı da kalsiyum yönüyle çok iyi, karbondioksidi Sarıkıza göre birazcık daha fazla, ancak tadı daha vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ablay

Kızılayın Afyon kara hisar sodasını tavsiye ederim
    Bir için sonra bey pazarının ne kadar ağır olduğunu far kedi ceksiniz.

6 ay kadar önce Afyon'un Ankara çıkışındaki benzinliklerden birinden 2 tane Kızılay sodası aldık. Tadı kötüydü diyebilirim, beğenmedik. Kapağı açılıp 2-3 saat bekletilmiş Özkaynak soda içer gibi garip bir tadı vardı.

Hatta benzinlikte çalışana sorduk, tadı neden böyle diye... Kızılay'ın tadının bir kaç yıl öncesine bozulduğunu söylemişti. Nedense o tadı kaçmış sodadan sonra Beypazarı-Sarıkız ve son çare Özkaynak içmek istedim, satmıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada bu citygross fena bi yer değil. bazı şeyler ucuz. misal sular. sultan su diye bi su var uludağ suyuymuş. 1.5 luğu 28 kuruş. 0.5 lik küçüüğü de 14 kuruş. değişik su markalarında güzel fiyatlar var. kamyonla falan gidip alacaklar için iyi fırsat. ben iki koli maden suyu iki koli de su aldım geldim. arabada pek yer yoktu

abi satiyor musun yoksa eve mi aldin :)

bu arada günde 1 taneden fazlasi iyi degilmis agalar
    benim gibi abartmayin

yok dostum evde ublunsun bi daha getir götür yapmqmqqk için bi de 24 kuruşu görmüşken jaçırmiim diye depoladım

• Maden suyu çok faydalıdır özellikle içerdiği kalsiyum miktarı bakımından, büyüme çağındaki çocuklar ve kemik erimesi olan bayanlar için.yarım litrelik şişelerde olanlarından alıyorum fiyatı daha uygun ve gazı da kaçmıyor.Gerçi gazı pek bi işe yarımıyor sadece psikolojik etkiliyor.
  • Ben aldıktan sonra gördüm city gross'da. Ben nev grossdan 5.90'a mı 5,75'e mi ne aldım.

Bugün de kiler'den sarı kız aldım. Sarı kız'ında tadını da seviyorum, ayrıca bana İzmir'i hatırlatıyor :(
  • 'kula' da yabana atılmaması gereken bir soda markasıdır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.