Şimdi Ara

ankara citygross da beypazarı maden suyu 0.23 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostum ben de nevgroıstan seğmenler su alıyordum sonra bitirdiler, sonra abanta başladık onu da bitirdiler, şimdi aladağ var aynı yerde 3.50 gibi bir fiyatı var sanırım,
    bu gürpınar daha iyi dersen bir deneyeceğim ben bunu

GÜRPINAR su tad itibariyle ERİKLİ ile boy ölçüşür. İçimi çok iyi...

ALADAĞ suyun ise pH değeri optimum seviyede: pH8,2
    Tıpkı SAKA su gibi, pH seviyesi mükemmel denilebilir. Kilo vermeye yardımcı alkali su. Lezzeti de güzel. Hele hele Sağlık sudan falan kat kat iyidir. Bence ALADAĞ suyu da deneyin.

Hani çayın deminin (renginin) damacana sularla iyi çıkmadığına dair şikayetler vardır ya... İşte bu suyun pH derecesinin düşük olmasından kaynaklanıyor. Eğer pH7 'ye yakınsa çayın renginde azalma oluyor. pH8 ve üzerinde daha iyi çıkıyor. Hatta suyun pH değeri çok düşük ise içine "KARBONAT" atarlar (2 litreye yaklaşık 1 tatlı kaşığı), esasında bunu yapınca pH yükselmiş olur. Karbonatın tadı çayı bozar ancak renginin çok iyi çıkmasına neden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostum ben de nevgroıstan seğmenler su alıyordum sonra bitirdiler, sonra abanta başladık onu da bitirdiler, şimdi aladağ var aynı yerde 3.50 gibi bir fiyatı var sanırım,
    bu gürpınar daha iyi dersen bir deneyeceğim ben bunu

GÜRPINAR su tad itibariyle ERİKLİ ile boy ölçüşür. İçimi çok iyi...

ALADAĞ suyun ise pH değeri optimum seviyede: pH8,2
    Tıpkı SAKA su gibi, pH seviyesi mükemmel denilebilir. Kilo vermeye yardımcı alkali su. Lezzeti de güzel. Hele hele Sağlık sudan falan kat kat iyidir. Bence ALADAĞ suyu da deneyin.

Hani çayın deminin (renginin) damacana sularla iyi çıkmadığına dair şikayetler vardır ya... İşte bu suyun pH derecesinin düşük olmasından kaynaklanıyor. Eğer pH7 'ye yakınsa çayın renginde azalma oluyor. pH8 ve üzerinde daha iyi çıkıyor. Hatta suyun pH değeri çok düşük ise içine "KARBONAT" atarlar (2 litreye yaklaşık 1 tatlı kaşığı), esasında bunu yapınca pH yükselmiş olur. Karbonatın tadı çayı bozar ancak renginin çok iyi çıkmasına neden olur.

aladağ kullanıyoruz zaten şu an ve içiminden oldukça memnunuz, zaten ben rejim de yapıyoruz 4 ayda 15kg filan verdim gerçi iş yerinde hayat su var bilmiyorum tabii etkisi nedir ama yolum düşerse gürpınar da deneyeyim madem

• GÜRPINAR pH değeri yamulmuyorsam 7,2
    Çay demlerken içine mutlaka yarı yarıya musluk suyu karıştırıyorum. Yoksa çayın rengi çok açık oluyor.

Kesinlikle 8 değil yani ondan eminim. Tabii sırf tatmak için bir tane alın deneyin derim. Ancak uzun vadede düşünürsek; rejim yapıyorsanız kesinlikle ALADAĞ/SAKA vb. pH8 üzeri sularla devam etmelisiniz hocam.
  • Güncel fiyatlar:

Geçen hafta Ankara Gİmat'taki NEV GROSS markete gittim.

ABANT 19lt damacana 3,75 TL
    ABANT 6x1,5lt pet su 1,90 TL
    ALADAĞ 19lt damacana 3,5 TL
    SAĞLIK 19lt damacana su 3 TL
    (arıtılmış su gibi bir şey)

Beypazarı soda 0,26 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

GÜRPINAR pH değeri yamulmuyorsam 7,2
    Çay demlerken içine mutlaka yarı yarıya musluk suyu karıştırıyorum. Yoksa çayın rengi çok açık oluyor.

Kesinlikle 8 değil yani ondan eminim. Tabii sırf tatmak için bir tane alın deneyin derim. Ancak uzun vadede düşünürsek; rejim yapıyorsanız kesinlikle ALADAĞ/SAKA vb. pH8 üzeri sularla devam etmelisiniz hocam.

vallahi aladağ güzel ama abanta da dönebiliriz tekrar tabii, gerçi şu elmacık suyundan alıcam biraz 14temmuza kadar damacanası 1 lira değerlendirmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şehirfırsatı çeki telaffuz edildiği an geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şehirfırsatı çeki telaffuz edildiği an geldim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.