Şimdi Ara

Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar iyi forumlar. Aracima dün kapının önünde vurup kaçmışlar ve malesef sağ arka kapıda 5-6 adet göçük oluşmuş. Vuran aracida malesef bulamadım. Kendi imkanlarimla yaptircam ancak vurup kaçan arkadaşa da hakkımı helal etmiyorum.

-Ankarada boyasiz göçük duzeltme tavsiyeniz var mı?

- Kusursuz bir şekilde sizce yapilir mi ?

- Ekspertizde çıkar mı?

Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi ! Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi ! Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 2 Şubat 2025; 20:58:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ankarada Ezberci Otomotiv sorununuzu çözer. Expertizde çıkıp çıkmama olayına yorum yapamıyorum. İsterseniz özelden telefonunu atarım.

• Ben benim araca vurup kaçanı buldum bi ...k olmadı. Savcılıktan takipsizlik kararı geldi. Kasti vurmamış. Vurup kaçan adam kasti vurmadığı için takipsizlik verilmiş. Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi ! Kamera kayıtlarına rağmen. Adalet kadın ismi.Ankara boyasız göçük düzeltme tavsiyesi !  Bende kendi adaletimi kendim sağlayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Şubat 2025; 11:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Ben de bir şey çıkmaz düşüncesiyle savcılık vs uğraşmadım. Polis çağırmıştım arac olay yerinden kipirdatildigi için biz işlem yapamıyoruz savcılığa başvurmanız gerekiyor dedi kendi imkanlarımla da bulamadım. Belki ilahi adalet vardır malından bin misli çıksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyasız göçük düzeltme
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.