Şimdi Ara

Ankara-Bodrum/Gümbet güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi güzergah tavsiyesi istiyorum. Şuana kadar 2 kere uzul yola gittik biri toplam 1000 km
    Diğeri toplam 500 km. Ankara-Bodrum/Gümbet arası en rahat hangi yoldan gidilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de dikkat etmemiz gereken yerleri de paylaşırsanız sevinirim :)

• Fazla seçenek yok zaten. Sadece tek şerit dağ yolları vardı bi kışımda orda sabırlı sürmek lazim

• Yolu flnda boşver konusu vardı zaten googla yaz çıkar. Gumbetin yanında bitezdr bi plaj var gün boyu sınırsız yeme içme 30 tl. Hamburger pizza vs yiyecekler Cola Fanta vb içecekler seklinde menüsü. Akşam yine bitez otellerinde 30 tlye çok güzel sınırsız açık büfe yemekler yapmışlar. Gumbete gelip çadır atacan sonrası çok ucuz buralar ya :D yalnız turist sayısı çok ciddi dusmus heryer boşaldı bayramdan sonra

• Afyon denizli muğla..
    Başka güzergah mı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yolu gecen hafta kullandim. dag yollarina lutfen dikkat, yol calismasi ve sert virajlar yolu zorlastiriyor.denizli sonrasi cok rahat.

• Eğer gumbeti geçip konacik yolunu da kullanırsan şehir içi 2 şeye dikkat et. İlki su büyük göbeklerde insanlar birbirlerine yol versin ve durmadan donus yapsınlar diye koymuşlar o kısımlarda yavasliyoruz insan gibi yol veriyoruz. Bazı ayılar var olayı yanlış anlamış sırf yol vermiycem diye fazladan 2 tur atan gordum o gobekte böyle bi aşağılık kompleksi burumus bazı insanları.
    İkincisi ise gece yada gündüz olsun zengin baba lar baş belası çocuklarından kurtulmak için çok suratlı motosikletler almış çocuklarına. Çocuklarda bilgisayar oyunlarına meraklı oldukları için oyunsanip o caddede 300 km hızlara cikabiliyorlar. Yanı sana yesilde yansa yola iyi bak bi tane zengin veledini ailesinden kurtaran sen olma bırak 2 güne bi duvara yapışır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 14 Temmuz 2016; 11:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Zaten yapacağım hız en fazla 110. Zaten hız tutkunu değilim. İlk defa arabayla bodruma gideceğiz , geçen sene Antalyaya gittik yollarını beğenmiştim. İnşallah Bodrum yolu da iyidir. O motorlu veletler de bana bulaşmasın yeter :d

• thebor T kullanıcısına yanıt
    Hocam dağ yolu nasıl mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: luckycrawl06

Hocam dağ yolu nasıl mesela ?

İnsanlar için virajlı riskli ama ayılar için tam dağ ortamı hatalı sollamalar ölümüne gazi kokleyenler. Yanı her an fren yapıp yıl dışına doğru kayıp kendinizi kurtarmaya hazır olun virajdan ayı çıkabilir karsiniza

Hocam o kadar mı ya ? insan korkmadı değil şimdi
    Gündüz fazla sıkıntı oluyor mu ?
  • quote:

Gündüz fazla sıkıntı oluyor mu ?

Ya sana su kadarını söyleyeyim eğer şarkıyı değiştirmek için radyoya 1 saniye gözünü kacirsaydim karşıdan benim şeridinde geln hayvanida kaçırmış olacaktın ve su an burda yorum yazamiyordum büyük ihtimal. Ve bu bir gün içinde 3 defa tekrarlandı belki bayram olduğu için yollar kalabalıktı ancak senin için en az 1 defa bu başına gelecek şakası yok bubisin

Evet gerçekten orda sabırlı olmak lazım. Ben Mayısın ortalarında gittiğimde o yoldan vızır vızır kamyonlar geçiyordu. Kendi şeridinin dışına taşa taşa adeta katik gibi gidiyorlardı

• Bodrum içinde de millet scoter kiralamış ve sağ tarafını kaldırımlar mesafe bırak çünkü surekli geçmeye çalışıyorlar. Çukur falan gorursen kaçma çukura gir helalinden eğer sağa kirarsan bi motora dokunursan hayatın kayar. Sen sucsuzda olsan memleketim hukuku hayatını bi güzel öper öyle bakakalirsin sonra özgür günlerine

Hocam orada araba süren cidden sizin tabirle ayılar karşıdan araba geleceğini düşünmeden mi solluyor böyle ? Biz ağustos da çıkacağız yola . Geçen sene toroslar sıkıntı diyorlardı gittiğimiz de Allaha şükür sıkıntı çekmeden atlattık ve birşey de olmadı ama siz böyle diyince bodrum da otel aramayı bırakacak vaziyete geldim.Hadi biz neyse de araba bir de 5 yaşında çocuk olacak .
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sabır problem değil , hız sınırı 90 ise ben zaten 80 ile de giderim problem değil ama hatalı sollamalardan dolayı can yanmasın isterim .
  • quote:

Hocam orada araba süren cidden sizin tabirle ayılar karşıdan araba geleceğini düşünmeden mi solluyor böyle ? Biz ağustos da çıkacağız yola . Geçen sene toroslar sıkıntı diyorlardı gittiğimiz de Allaha şükür sıkıntı çekmeden atlattık ve birşey de olmadı ama siz böyle diyince bodrum da otel aramayı bırakacak vaziyete geldim.Hadi biz neyse de araba bir de 5 yaşında çocuk olacak .

Bunlar uzun yol riski ve her zaman var. Adam cinnet geçirir karşı yola sürer karısıyla kavga eder apacilij yapar. İlk defa ttile gidiyordur bunuda sollarim der çıkar, arabam hızlı anında gecerim der gazi kökler gözü kapalı çıkar. Var oğlu var yanı bi riskler oyuncak degilki bu iş. Kumanda sizde gerekirse fren yapıp yolun dışına kayıp aracınızı durdurup ters yönden gelen araça yol vermeyi bileceksiniz. Ha karşıdan gelen uyur ustunuze direkt gelir orda refleks kurtulma şansınız %35 civarları. Bilgisayar oyunu degilki gerçek hayattan bahsediyoruz

• quote:

Hocam sabır problem değil , hız sınırı 90 ise ben zaten 80 ile de giderim problem değil ama hatalı sollamalardan dolayı can yanmasın isterim .

Hah bak bunu iyi dedin. Bazen hizin 90 değilde 89 dahi olsao 1 km hız seni ve aileni kurtarabiliyor.HHız ve kaza oranalri ile ilgili bilimsel bir araştırma vardı orda kanıtlandı hatta konusu vardı forumda . 1 km hız eşittir olum

Aynen öyle hocam . Peki bahsettiğiniz yol ortalama kaç km ? ve Ankara-Bodrum arası genelde duble yollar mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.