Şimdi Ara

Ankara-Bodrum arası radarlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kismetse yarin yola cikiyoruz ve aracı genellikle sıkıştırmayı dusunuyorum. nerelerde radar var, nerelere dikkat etmeliyim? tecrubeli arkadaşlardan yardim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizli'ye girişte ve Denizli şehiriçinde dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

kismetse yarin yola cikiyoruz ve aracı genellikle sıkıştırmayı dusunuyorum. nerelerde radar var, nerelere dikkat etmeliyim? tecrubeli arkadaşlardan yardim bekliyorum.

Sıkıstırmayi dusunuyorsaniz gidene kadar 750 lira ceza yersiniz. Hele ankara sivrihisar arasi ort hiz radari var.
    Ne gerek var basmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

kismetse yarin yola cikiyoruz ve aracı genellikle sıkıştırmayı dusunuyorum. nerelerde radar var, nerelere dikkat etmeliyim? tecrubeli arkadaşlardan yardim bekliyorum.

Sıkıstırmayi dusunuyorsaniz gidene kadar 750 lira ceza yersiniz. Hele ankara sivrihisar arasi ort hiz radari var.
    Ne gerek var basmaya.

yemeyim diye soruyorum ya zaten :)) sehir merkezine yakin yerlerde tabiki basilmazda bombos arazide sıkıştırırım yoksa yol bitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Denizli'ye girişte ve Denizli şehiriçinde dikkat

aydin tarafindan gitmeyi dusunuyoruz :)

• quote:

quote:

O taraftan hiç gitmedim hocam, ben hep Denizli üzerinden gidiyorum.Ama arabayı sıkıştıracaksanız ceza yemeden Bodrum'a varmanız mümkün değil.

Şanslıysanız temizinden bi tane yersiniz rahat.
  • quote:

quote:

quote:

O taraftan hiç gitmedim hocam, ben hep Denizli üzerinden gidiyorum.Ama arabayı sıkıştıracaksanız ceza yemeden Bodrum'a varmanız mümkün değil.

bomboş tarlaların oldugu yollarda seyyar radar filan olur mu acaba onu merak ediyorum. sabit radar sikinti degilde seyyar radar sehirlerarasi yollarda aktifse kotu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ha bu arada gecen sene denizli yolu hep yapim halindeydi cok kotuydu bu sene bir bilginiz var mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ha bu arada gecen sene denizli yolu hep yapim halindeydi cok kotuydu bu sene bir bilginiz var mi?

Ben de geçen sene gittim :) Bu sene daha Ankara dışına çıkmadım.Yaz okulundan sonra Balıkesir tarafını düşünüyorum.

Kısacası bu seneki yol durumu hakkında bilgim yok :)

• Aydın-Yatağan-Milas-Bodrum istikametinden gidecekseniz.

Aydın'dan çıkarken otoban köprüsünün başından yeni otobüs terminali istasyonuna kadar sabit-kameralı radarlar var dikkat.

Otobüs terminal inşaatını geçtikten sonra Büyük Menderes köprüsüne kadar araçlı radar var buna dikkat (Siyah Renault Symbol)

Karpuzlu yol ayrımından Cumalıköy tabelasına kadar mutlaka bir radar daha vardır fakat sürekli yerleri değişiyor ve genelde gizleniyorlar.

Çine'nin girişine 5-10 kilometre kadar hızınızı 78 den yukarı çıkarmayın yerleşim bölgesi sayıldığından 90 la bile geçseniz ceza yersiniz.

Çine köftecilerini geçtikten sonra kaptırın efendim,rampalara kadar rampaların hemen başında bir kavşak göreceksiniz radar orada varsa vardır fakat çok nadir gördüm ben.

Muğla-Yatağan yol ayrımına kadar yol tertemiz.

Rampa girişinde ve tünel çıkışında kaptırmanızı tavsiye ederim aracın bayılmaması açısından özellikle tünel çıkışı.

Yatağan çıkışında fazla basmamanızı öneririm yollar mıcırlı ve deneme yoludur eski boğa yokuşu oyuldu ve dümdüz bir rampa aşağı güzel bir yol yapıldı fakat çok tehlikeli burada fazla hız yapmayın yer yer yol yapım çalışmaları mevcut birden karşınıza çıkıveriyor.

Milas havalimanını kavşağını geçtikten sonra otoparkları ve benzin istasyonlarını göreceksiniz,kavşağı geçtikten 20-25 kilometre arasında gizli radarlar mevcut buraya dikkat.

Buradan Güvercinlik girişine kadar yol temizdir genellikle ama garanti veremem.

Güvercinlikten sonra fazla basmamanızı tavsiye ederim yol virajları yüksek süratte tehlikeli olabiliyor.

Bu dediklerime uyarsanız fazla abartmamakla birlikte Aydın son ışıklarından Bodrum'un ilk ışıklarına 1 saat 20 dakika da giriş yapıyorum ben.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 4 Ağustos 2013; 15:00:04 >

• @unforgiv3n

yazdiklarinizi not defterine kaydettim supersiniz :) hem benim icin hem google dan bu konuyu bulanlar icin muthis kaynak.

cok tesekkur ederim.

bu arada çinede köfte yemeden olmaz :))

• Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Çine'de duracaksanız Mehmet Zengin'i tavsiye ederim çok tercih edildiğinden etler sürekli taze olur ve mangalları sürekli çalıştığından lezzet olarak iyidir,sınırsız pide de cabası.

Fakat ben tokum derseniz Yatağandan yaklaşık 20 kilometre sonra Alabalık Restaurant göreceksiniz giderken sağda kalır yanında ki Alabalık havuzlarından tanıyabilirsiniz sürekli dururum orada fakat inanın adını bilmiyorum.

Biraz köhne bir yerdir ama kafa dinlemek için çok ideal bir yerdir arka tarafından ufak bir çay geçiyor bunun etrafında masalar sıralanmıştır serin olur genellikle.

Çok açım derseniz Denizli tarafından geliyorsunuz madem Atça'dan sonra Yenipazar kavşağını görürsünüz buraya girin yaklaşık 10 kilometre içeri gittikten sonra Yenipazar'a varırsınız Sümer Pide salonunu sorun herhangi birine size kolaylıkla tarif edecektir girişe çok yakın zaten,buranın pidesi de çok meşhurdur.

Eğer buraya girerseniz köy yolundan 30-35 kilometre 70-80 hız arası dediğim Büyük Menderes köprüsünün hemen yanına çıkarsınız oradan devam edersiniz yola geri dönmenize gerek yok bu yol sakindir daha çabuk varırsınız Aydın çıkışına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 4 Ağustos 2013; 15:20:52 >

• İnşallah aşırı hız yapacağım diye başkalarının hayatını tehlikeye atmazsınız.
  • denizli tarafindan bayadir gitmiyoruz en son 2 sene once gitmistik yollar cok kotuydu ancak denizlide aklimda kalan denizli cikisinda rampa yukari cikarken sagda buzz gibi su akan bir cesme var orda serinlerdik ve tekrar daglari cikarken solda lokantada karnimizi doyururduk :) sizde bilirsiniz buyuk ihtimal oralari..

aydindan gidecegim icin çine koftecisi onerisine ihtiyacim vardi isim verdiginiz iyi oldu :) (akrabaniz degil dimi) saka yapiyorum. çine koftecisinde o tabaga dizilen şiir gibi 10 koftenin, nar gibi soganin tadi aklimdan goruntusu zihnimden cikmiyor :)

yatagandan sonra yaklastik psikolijisine girdigimiz icin duracagimizi sanmiyorum :) buyuk ihtimal milasa yardiriyor oluruz :)

hocam bilgiler cok iyi. onumuzdeki sene tekrar hortlatiyorum bu konuyu bilgin olsun

edit: bu arada denizli yolunda gecen seneki gibi genişletilme calismalari devam ediyor mu? bir bilginiz var mi bu sene icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Ağustos 2013; 15:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

İnşallah aşırı hız yapacağım diye başkalarının hayatını tehlikeye atmazsınız.

yollar boş olmadan sıkıştırmam zaten. canımı yolda toplamadim :) boş buldummu 170-180 dahada zorlamam. genellikle 129 km/h sabitlerim (hiz limiti nedeniyle)

• Hıza gerek yok.

He ama paran bolsa bilemem dostum
  • quote:

denizli tarafindan bayadir gitmiyoruz en son 2 sene once gitmistik yollar cok kotuydu ancak denizlide aklimda kalan denizli cikisinda rampa yukari cikarken sagda buzz gibi su akan bir cesme var orda serinlerdik ve tekrar daglari cikarken solda lokantada karnimizi doyururduk :) sizde bilirsiniz buyuk ihtimal oralari..

aydindan gidecegim icin çine koftecisi onerisine ihtiyacim vardi isim verdiginiz iyi oldu :) (akrabaniz degil dimi) saka yapiyorum. çine koftecisinde o tabaga dizilen şiir gibi 10 koftenin, nar gibi soganin tadi aklimdan goruntusu zihnimden cikmiyor :)

yatagandan sonra yaklastik psikolijisine girdigimiz icin duracagimizi sanmiyorum :) buyuk ihtimal milasa yardiriyor oluruz :)

hocam bilgiler cok iyi. onumuzdeki sene tekrar hortlatiyorum bu konuyu bilgin olsun

edit: bu arada denizli yolunda gecen seneki gibi genişletilme calismalari devam ediyor mu? bir bilginiz var mi bu sene icin?

Dwnizliden sonrasına fazla gitmediğim için pek bilmiyorum açıkçası fakat kışın o güzergahtan Ankaraya gittim 1 yol çalışması bile yoktu ya da ben görmedim gece yolculuk yaptığım için.

Yok hocam akrabam değil içiniz rahat olsun

Bu arada köfte degıl de karışık öneririm çöp şiş ve köfte getiriyorlar köfte biraz yağlı olduğundan sıcakla birlikte uyku getirebilir Aydın çine tarafları çok sıcak olur 41-42 dereceleri görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 4 Ağustos 2013; 15:55:42 >

• Fatih gel seni istanbul'da görelim aslanım sıkıştırırken
  • Her taraf radar pusuları ile dolu. Sabah 4:30 da bile var yollarda. Sahuru yapıp gelmişler. Ben tesadufen girmedim 5 dk oncesine kadar 140 civarı gidiyordum. Cepten haritaya bakayım diye yavaşladım yani. Ankara bodrum arası nerden baksan 10 pusu olur. Sıkıştırman demek elbet birine yakalanman demek. Tavsiye etmem.

• afyon dinarın oralara dikkat et oralarda çok varmış diğerlerine uy onlar basarsa sende bas basmazlarsa sende basma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.