Nette uygun fiyata bulamadım.Bulduklarımda da beyaz yoktu.Bende o yüzden dükkanda almak istedim.
Anladım Hocam sana şöyle bir tavsiye de bulunayım.turkcell bayileri ile iletişime geçersen onlar sana temin eder diye düşünüyorum.Ancak fiyat ne olur bilemem.Bol şans
quote:
Orijinalden alıntı: UEkinci
Nette uygun fiyata bulamadım.Bulduklarımda da beyaz yoktu.Bende o yüzden dükkanda almak istedim.
Yüzabaşım Yardımcı olabildiysem ne mutlu bna Alırsan Bizide Haberdar edersen Sevirim
3gs almak için yanlış zaman.
hem yüksek fiyata alırsın, hemde cihaz 1 sene sonra neredeyse para etmeyecek hale gelir.
eğer ip4 alabiliyorsan ip4 al. Alamıyorsan samsung wave al. 3gs nin donanım özellikleri günümüz smart phonlarına göre zayıf kaldı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: dh_experience
3gs almak için yanlış zaman.
hem yüksek fiyata alırsın, hemde cihaz 1 sene sonra neredeyse para etmeyecek hale gelir.
eğer ip4 alabiliyorsan ip4 al. Alamıyorsan samsung wave al. 3gs nin donanım özellikleri günümüz smart phonlarına göre zayıf kaldı artık.
Mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme