Şimdi Ara

Ankara Beyaz İphone Nerde Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada iphone 3gs 32 gb arıyorum.Ve beyaz olmasını istiyorum.Ümitköy çayyolu tarafında bulamadım.Bildiginiz bu aleti satan bi yer var mı arkadaslar?

• yüz başım yeri burası değil ikinci el bölümünden ulaşabilirsiniz aradığınız bilgiye

saygılarımla
  • Kizilayda necatibey telefon pazarlarinda bulabilrsn arkadasm
  • privacy uyarın için saol fakat magaza soruyorum burda sadece

Peterez o taraftan almak istemiyodum ama artık pazartesi bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

Kizilayda necatibey telefon pazarlarinda bulabilrsn arkadasm

Birde Kızılayda Sakarya üzerinde bulabilirsin hocam
  • Gecen necatibey i gezdim 10-15tane beyaz gördüm ama temizini bulmak çok zor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkapc yarın bakıcam

umutech sıfır cihaz arıyorum
  • Anladım hocam netten almak istemiyor musun?
  • Nette uygun fiyata bulamadım.Bulduklarımda da beyaz yoktu.Bende o yüzden dükkanda almak istedim.
  • Anladım Hocam sana şöyle bir tavsiye de bulunayım.turkcell bayileri ile iletişime geçersen onlar sana temin eder diye düşünüyorum.Ancak fiyat ne olur bilemem.Bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: UEkinci

Nette uygun fiyata bulamadım.Bulduklarımda da beyaz yoktu.Bende o yüzden dükkanda almak istedim.

Yüzabaşım Yardımcı olabildiysem ne mutlu bna Alırsan Bizide Haberdar edersen Sevirim
  • 3gs almak için yanlış zaman.

hem yüksek fiyata alırsın, hemde cihaz 1 sene sonra neredeyse para etmeyecek hale gelir.

eğer ip4 alabiliyorsan ip4 al. Alamıyorsan samsung wave al. 3gs nin donanım özellikleri günümüz smart phonlarına göre zayıf kaldı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

3gs almak için yanlış zaman.

hem yüksek fiyata alırsın, hemde cihaz 1 sene sonra neredeyse para etmeyecek hale gelir.

eğer ip4 alabiliyorsan ip4 al. Alamıyorsan samsung wave al. 3gs nin donanım özellikleri günümüz smart phonlarına göre zayıf kaldı artık.

Mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.