Şimdi Ara

Ankara - Balıkesir yol üzeri tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün nasipse gece saat 02.00 gibi yola çıkacağız. Ankaradan sarımsaklıya gitmeyi düşünüyoruz. Arabada 4 kişi olacak. Babam , ben , kız kardeşim ve annem. Maksimum 120 ile gideriz , bu yüzden yolumuz uzun sürecektir. Yol üstünde tavsiye edeceğiniz yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Araç : 2004 focus atiker gold lpgli. Yakıt tüketimini gidiş ve dönüşte eklerim. İyi forumlar.

Edit : yazım hatası

Edit 2 : Tatilden bugün döndük Allah'a şükür sağ sağlim bir şekilde. Araç 1400km 300₺ yaktı. Yer yer klima açık ve dolu bir bagajla. Tüketim değerleri iyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 5 Ağustos 2017; 22:18:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzergah manisa uzerimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 28 Temmuz 2017; 16:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArcherAngel A kullanıcısına yanıt
    Sanırım. Eskişehir-Bursa-Balıkesir şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Sanırım. Eskişehir-Bursa-Balıkesir şeklinde.

Kararlastirmadiniz mi?

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Bozuyuk tarafi Kofteci yusuf vardi.Forumun cogunlugu bahsediyor.Herkes ovuyor birde.

• ArcherAngel A kullanıcısına yanıt
    En kısa bura olduğu için kararlaştırdık.

• Yeni geldim ordan. istanbul-sarımsaklı eskihisar-topçular feribotunu kullandım ordan da otobanı takip ederek sarımsaklıya ulaştım. Bütün hız sınırlarına uydum. Balıkesirde susurluk civarında köfteci yusuf var güzel kahvaltı ve yemekleri var fiyatlarıda uygun. Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela göstermesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Antalya Yol tercihi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Yeni geldim ordan. istanbul-sarımsaklı eskihisar-topçular feribotunu kullandım ordan da otobanı takip ederek sarımsaklıya ulaştım. Bütün hız sınırlarına uydum. Balıkesirde susurluk civarında köfteci yusuf var güzel kahvaltı ve yemekleri var fiyatlarıda uygun. Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela göstermesin.

Kofteci yusuf Eskisehir bursa yolundada vardi sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 28 Temmuz 2017; 17:42:24 >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Amin , teşekkürler.

• eskişehirde hız kameralarına dikkat et bir kere gece ceza yazdılar.. ayrıca bir kerede eskişehir çıkışında shell benzinliğinin kenarına gece radar kurmuşlardı gene olabilir eskişehiri yavaş geçmekte fayda var ve bozüyük te sabit kameralar var yolun ortasında flash patlatıyor orda da yavaş :)
  • ankara-06 A kullanıcısına yanıt
    Bunlar 82 radarı gibi mi ? Yoksa uzun yol hız kurallarını aşanlar için mi ? Biz 110km/h ile gideriz. 120yi pek görmeyiz. Dediğiniz yerlerde ki azami sürat ne kadar. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 28 Temmuz 2017; 20:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Yeni geldim ordan. istanbul-sarımsaklı eskihisar-topçular feribotunu kullandım ordan da otobanı takip ederek sarımsaklıya ulaştım. Bütün hız sınırlarına uydum. Balıkesirde susurluk civarında köfteci yusuf var güzel kahvaltı ve yemekleri var fiyatlarıda uygun. Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela göstermesin.

Kofteci yusuf Eskisehir bursa yolundada vardi sanki?

köfteci yusuf susurlukdada var 24 saat açık ve köftesi gerçekten muazzam ve lezzetli

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.