Şimdi Ara

Ankara Aydınlıkevler Kablonet kullananlara ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Ankara Aydınlıkevler de 2 haftadır koblonette yavaşlama yaşıyorum. Burada oturupta bu sorunu yaşayan var mı?



  • Söğütözündeyim şu son 3 haftadır yine başladı Turksat felaket servisine.İkide bir net gidiyor fakat genelde durduk yere değil oyunlarda veri alışverişi başladıktan 15dk 30dk 45dk sonra kafasına göre gidiyor net veya kitleniyor.Sinyaller normal seviyede.Hiçbir şekilde arayamıyorum teknik servisi çünkü hiçbirşey bildikleri yok geçen sefer belki modeminizde sorun vardır bir daha sorun olursa modeminizi değiştirin dediler.3 Aydır modem taş gibi.Enteresandır önceden değişebilen ip,3 haftadan beri değişmiyor.Bu sorunlar başladı ip değiştirmede durdu.Bundan önceki 3 ay önceki yine bu tip anormal arızada forumda kimseden ses çıkmamıştı sadece geçenlerde benimle birlikte yine bu ağrızayı yaşayan birçok kişi olduğunu öğrendim.Yani bu tip anormal arızalarla karşılaşanlar lütfen buraya yazsınlar.


    Not:haydaaa bu yazıyı yollayamadan yine gitti internet.Bu nasıl bir hizmettir böyle.Bu bölgede artık münferit olmaktan çıktı bu olay her 3 ayda bir bu sorunlamı uğraşacağız.Ha birde en az 5 defa teknik servis gelip gidiyor.Tecrübeyle sabittir.




  • Sayın Oo_Xx,

    Aynen benim sorunumu tarif etmişsiniz. Evden bir yere yazı yazarken önce kopyala yapıyorum ki, bağlantı cortlarsa yazdıklarım güme gitmesin diye. Lanet olsun verdikleri hizmete.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munen -- 19 Ağustos 2009; 15:33:35 >
  • Çok sık olmamakla birlikde arada arıza yaşanır ama adsl deki gibi uzun sürmez. İmzamdaki linkden sinyal sevyesine bakıp buraya ss eklermisiniz.

    Anlıyorum zor bir durum ama biraz sabredin
  • Vallahi Bahçelide oturuyorum ancak dediğiniz herşey bende de mevcut.
    Aniden kesilmeleri çok sık yaşamaya başladım son 3-4 gündür. Netin tüm gün gittiği de oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.