Şimdi Ara

ANKARA ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE GİTMEM LAZIM YARDIMM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada sınava gireceğim ve atatürk orman çiftliğinde yer ayırttım(orman genel müdürlüğü) aştiden buraya nasıl ulaşabilirim. aştiden beşevlere gelsem gazi üniverstesi tıp fakültesinin önünde atatürk orman çiftliği tabelasını hatırlıyorum acaba gazi tıp ın önünden otobüsle geçebilirmiyim atatürk orman çiftliğine yada kızılaya mı inmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ve adım adım ne yapacağımı yazarsanız sevinirim ben eğer imkan varsa beşevler üzerinden gitmek istiyorum çünkü sınavada büyük ihtimalle gazi tıp civarlarında gireceğim ve son olarak gazi tıp ın oradan taksiyle geçersem atatürk orman çiftliğine bana ne kadar patlar aradaki mesafeyi tam hatırlamıyorum

• arkadaşım a.o.ç nin tam neresinde olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırız. Sonuçta yüzlerce dönümlük bir alandan bahsediyoruz.
    Otobüs içinhttp://web.ego.gov.tr/map/mapView.asp adresinden faydalanabilirsin..
    hayırlı yolculuklar...
  • beşevlerden taksiyle gidersen gideceğin mesafeye bağlı olarak en fazla 10 lira tutar.
    ama hiç gerek yok,
    beşevlere gel,
    gazi iktisadi idari bilimlerin önünde dur( hemen beşevler metrosunun orası zaten)
    ordan çiftlik dolmuşları geçiyor, böyle sarı tabelaları var.
    1.70 liraya gidersin.dolmuşçuya nerde ineceğini söyle indirir.
  • ya aslında atatürk orman çiftliği dedimde orman genel müdürlüğü misafirhanesinde kalacağım geçen gittiğimde yanlıs yerde indim bir yokustan çıktım millet yokusta çekmiş arabaları bir yandan içiyorlar bir yandan malum valla tırstım başımıza bi iş gelecek diye ulan dedim 3 kuruş için başımıza bir iş gelecek ondan soruyorum taksiyi beşevler metrosunun oradan çıkıp gazi idari bilimlerin önünden minibüse bineceğim değilmi artık numarasını orda sorarım aslında turizm otelcilik lisesinde kalmayı düşündümde bildiğim yerde kalmak daha rahat olur die düşündüm birde başkent öğretmenevinde yer ayırttın annem öğretmen ama bir gece içinde 75-90 arası para vermek istemedim

idari bilimler fakültesinin önünden dolmuşlara biniyorum orman genel müdürlüğünün önüne götürüyor yani değilmi bu arada cevaplar için çok teşekkür ederim kaç gündür nasıl bulacam tekrar diye sıkıntıdaydım

• abi bence aştiden aşşa kaptır git 20 dk yürürsün yeşillik oralar hep ben yürüyoruma ara sıra.. aştiden söğütözü yani tobb etü tarafına kator oaradan düm düz git çıkar karşına müdürlük
  • saol kardeşimde yürüyecek vaktim yok aynı gün 2 farklı yerde sınava gireceğim en kötü 1 tanesinin yerine bakmam lazım ankaranın yabancısıyım normalde 20dk yürünürde yolu bilmeyen için ızdırap olur o yüzden beşevler üzerinden geçmek bana en kolay geçiş zaten en kötü 1 sınava beşevlerde girerim eğer sabah gireceğim sınav beşevlerde olursa meydanda yanlıs hatırlamıyorsam börekçi var mutlaka uğrarım uğuruna inaniyorum oranın
  • pusatbaran bi cevap at be kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler kızılayda ya da altınpark tarafından nasıl gidiliyor bilen var mı ????????????????????
  • hoooorrrttt

beyler Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesine gitmek istiyorum, otobüsle nasıl gidebilirim ulus,kızılay,beşevler civarında yerlerden otobüse binebilirim bu şekilde nasıl ulaşırım acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.