|
Arkadaşlar selam, Haftaya bir aksilik çıkmazsa Ankara'dan Antalya Side bölgesine gideceğim. Geçen sene Belek'e giderken kullandığımız Konya-Beyşehir yolunda yer yer yapım çalışmaları olduğundan ötürü Konya'ya kadar olan hız ortalamam epey düşmüştü. Gideceğim bölge bu sefer farklı olduğundan navigasyona bakayım dedim. 2 farklı rota çıkıyor: ![]() Navigasyonun önerdiği rota Polatlı sonrasında direkt olarak Konya il merkezine uğramayan, tek şeritli bir yol. Bu yolu açıkçası çok kullanmak istemedim çünkü zaten Antalya'ya inerken yol tek şeride düşüyor. O tarafta kaybettiğim zamanı Konya'ya giderken telafi edebiliyordum. Öteki yol ise Konya Kulu'ya kadar otobandan, sonrasında Seydişehir-Akseki rotasını izliyor. Hangi yolu kullanmamı önerirsiniz? Bir abimiz ise bu iki yolu da kullanmayıp, Afyon-Burdur-Merkez istikametinden geçmemi önerdi. Fakat bu yol süreyi ve mesafeyi aşırı uzatıyor. Bu istikamette hangi yoldan gidilmesini önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneralp -- 25 Haziran 2025; 14:39:6 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler