Arkadaşlar selam, Haftaya bir aksilik çıkmazsa Ankara'dan Antalya Side bölgesine gideceğim. Geçen sene Belek'e giderken kullandığımız Konya-Beyşehir yolunda yer yer yapım çalışmaları olduğundan ötürü Konya'ya kadar olan hız ortalamam epey düşmüştü. Gideceğim bölge bu sefer farklı olduğundan navigasyona bakayım dedim. 2 farklı rota çıkıyor: ![]() Navigasyonun önerdiği rota Polatlı sonrasında direkt olarak Konya il merkezine uğramayan, tek şeritli bir yol. Bu yolu açıkçası çok kullanmak istemedim çünkü zaten Antalya'ya inerken yol tek şeride düşüyor. O tarafta kaybettiğim zamanı Konya'ya giderken telafi edebiliyordum. Öteki yol ise Konya Kulu'ya kadar otobandan, sonrasında Seydişehir-Akseki rotasını izliyor. Hangi yolu kullanmamı önerirsiniz? Bir abimiz ise bu iki yolu da kullanmayıp, Afyon-Burdur-Merkez istikametinden geçmemi önerdi. Fakat bu yol süreyi ve mesafeyi aşırı uzatıyor. Bu istikamette hangi yoldan gidilmesini önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneralp -- 25 Haziran 2025; 14:39:6 > |
Ankara - Antalya Side Yol Önerisi

-
-
Otobana para ödemene gerek yok. Devlet yolundan Konya Seydişehir üstü devam et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam akseki yolunun daha çok yorduğunu söylüyorlar. Beyşehir yolundan çıkıp kalanı sahil yolundan gitsek çok trafik olur mu, ya da çok vakit kaybı olur mu?
-
Ankara-Gölbaşı-Kulu-Konya-Seydişehir-Akseki-Manavgat/Side en iyi rota olacaktır. Seydişehir e kadar duble yol sonrasında da en kötü ihtimal sollama şeritli bir yolda seyahat edeceksiniz.
-
Merhabalar ben su an Antalyadayim Afyon üzerinden dönüş yapacağım yol üzerinde fabrika satış magazalari neler var deneyimlemis arkadaslar yazabilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antalya - Afyon istikametinden geçen sene gittim ben de. Bu sene Konya istikametinden gideceğim bakalım, hayırlısı. Hatırladığım kadarıyla Isparta'nın gül ürünleri (Gül Kolonyası, Güllü Lokum vs.) çok meşhurdur. Ama gideceğiniz yola göre Isparta'dan geçip geçmeyeceğiniz değişir. Burdur üstü giderseniz Isparta'yı görmezsiniz. Afyon'da ise güzel bir Özdilek AVM var. Outlet tarzında, makul fiyata giyim ürünleri satılıyor. Onun karşısında da üstü açık bir AVM vardı Park Afyon isminde. Bu iki AVM'de outlet ürünleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Afyon'da Cumhuriyet tesisinde de fabrika satış mağazası vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Oradan da şarküteri - et ürünleri alabilirsiniz.
-
Seydişehir üstü gideceksiniz, Konya’dan side molasız hız sınırları dahilinde 2 saat 15 dk sürüyor. Yolun büyük kesimi bölünmüş yol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Giderken Kulu (Otoban)-Beyşehir-Serik-Manavgat istikametini, dönerken Seydişehir-Konya-Kulu (Karayolu)-Gölbaşı istkametini kullandım. Araç Megane 4 1.5 Blue dCi, 3 kişi olarak gittik. Giderken 4.5, dönerken 5.1 civarında yaktı. Seydişehir istikametinde mesafe ve süre daha kısa ama gerçekten tehlikeli virajlar var. Konfor açısından mesafeyi uzatarak Derebucak tarafını kullanmanızı öneririm. Fakat aman aman da bir fark yok, Beyşehir yönündeki tünel ve yeni yol keskin virajları biraz olsun azaltmış. Ama sahile indiğinizde de trafik lambaları ile uğraşıyorsunuz. Süre olarak aynı hesaba geliyor bu yüzden. Konfor için Beyşehir, kısa mesafe için Seydişehir’i öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X