Ankara - Antalya Side Yol Önerisi
Arkadaşlar selam,
Haftaya bir aksilik çıkmazsa Ankara'dan Antalya Side bölgesine gideceğim. Geçen sene Belek'e giderken kullandığımız Konya-Beyşehir yolunda yer yer yapım çalışmaları olduğundan ötürü Konya'ya kadar olan hız ortalamam epey düşmüştü. Gideceğim bölge bu sefer farklı olduğundan navigasyona bakayım dedim. 2 farklı rota çıkıyor:

Navigasyonun önerdiği rota Polatlı sonrasında direkt olarak Konya il merkezine uğramayan, tek şeritli bir yol. Bu yolu açıkçası çok kullanmak istemedim çünkü zaten Antalya'ya inerken yol tek şeride düşüyor. O tarafta kaybettiğim zamanı Konya'ya giderken telafi edebiliyordum. Öteki yol ise Konya Kulu'ya kadar otobandan, sonrasında Seydişehir-Akseki rotasını izliyor. Hangi yolu kullanmamı önerirsiniz? Bir abimiz ise bu iki yolu da kullanmayıp, Afyon-Burdur-Merkez istikametinden geçmemi önerdi. Fakat bu yol süreyi ve mesafeyi aşırı uzatıyor. Bu istikamette hangi yoldan gidilmesini önerirsiniz?
Arkadaşlar selam,
69.000’de 2021 model dizel otomatik Megane 4 aracım var. Bu zamana kadar 3 yıllık garanti sürecinde hep yetkili serviste yaptırdım bakımını, kendileri arayıp fiyat teklifinde bulundukları için. Ancak aracın garantisi bittikten sonra açıkçası çok yetkili servise götürmek istemiyorum. Daha 2-3 gün evvel araca Adblue, Partikül filtresi iptali yapıldı. Bu işlemi yaptırdığım yerin iddiasına göre yetkili serviste devre dışı bırakılan bu komponentleri geri aktif ettiklerini söylüyor. Hem bu yüzden, hem de fiyat konusundan ötürü aracı özel servise götürmek istiyorum. 2025 için yetkili servis fiyatları nedir, Ankara içinde özel servis tavsiyesi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
0