Şimdi Ara

Ankara Anatolium'a Nasıl Gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yukarı
  • Natoyolu'nda. Abidinpaşa'dan geçersin ben gitmiştim. Şehrin dışında kalıyor. Ne ile gideceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 13 Temmuz 2011; 23:17:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Reyiz

Natoyolu'nda. Abidinpaşa'dan geçersin ben gitmiştim. Şehrin dışında kalıyor. Ne ile gideceksin.

Toplu taşıma araçlarından herhangi biriyle..
  • http://web.ego.gov.tr/map/mapNew.asp

bu yardımcı olur belki
  • dostum ulus denizciler dolmuş duraklarından anatolium doşmuşları var (eski akşemsettin dolmuşları) boğaziçi - su deposu dolmuşları da yakın bi yerde indirir..

nato yolu dolmuşları var aynı durakta onlar da götürüyor..

ego ile gidersen boğaziçi - su deposu - akşemsettin otobüslerine binebilirsin...
  • Ziya Gökalp'ten geçen bir kaç otobüs gidiyor sanırım şoförlere de sora sora gidecez artık teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beykoz'a Nasıl Gidebilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • princes otel war kızılayda ziya gökalpda ordan 340-330 ege mahallesi otobuslerine biniceksin. zaten uzun bi kuyruk warsa bilki 330-340 ha otobusde tost olabılırsın gunun her saati kalabalıktır. Ama gidip gezilecek bi tarafı yok söyleyeyim.
    Natoyolunda oturuyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabulut172

princes otel war kızılayda ziya gökalpda ordan 340-330 ege mahallesi otobuslerine biniceksin. zaten uzun bi kuyruk warsa bilki 330-340 ha otobusde tost olabılırsın gunun her saati kalabalıktır. Ama gidip gezilecek bi tarafı yok söyleyeyim.
    Natoyolunda oturuyorum!

Hıı o ünlü otobüs mü gidiyor.. Alışveriş merkezi için değil de Ikea için gidecez yalnızca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

quote:

princes otel war kızılayda ziya gökalpda ordan 340-330 ege mahallesi otobuslerine biniceksin. zaten uzun bi kuyruk warsa bilki 330-340 ha otobusde tost olabılırsın gunun her saati kalabalıktır. Ama gidip gezilecek bi tarafı yok söyleyeyim.
    Natoyolunda oturuyorum!

Hıı o ünlü otobüs mü gidiyor.. Alışveriş merkezi için değil de Ikea için gidecez yalnızca..

ben sadece uyardım. Binince (binersen) beni daha iyi anlayacaksın hergun ne çektiğimi :)
  • quote:

quote:

quote:

Natoyolunda oturuyorum!

ben sadece uyardım. Binince (binersen) beni daha iyi anlayacaksın hergun ne çektiğimi :)

Vallaa az çok sıradaki insanların arasından geçmişliğim; çıkan olayları, karakola çekilen otobüsleri haberlerde izlemişliğim var. O yüzden az çok anlayabiliyorum acını, Allah sabır versin hepinize

• quote:

quote:

quote:

quote:

Natoyolunda oturuyorum!

Vallaa az çok sıradaki insanların arasından geçmişliğim; çıkan olayları, karakola çekilen otobüsleri haberlerde izlemişliğim var. O yüzden az çok anlayabiliyorum acını, Allah sabır versin hepinize

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.