Şimdi Ara

Ankara - Alaşehir (Manisa) Güzergah yardımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ay sonunda kısmetse Alaşehir'e gitmemiz gerekecek. Ankara'dan hangi güzergahı kullanmamı tavsiye edersiniz?

Yol düz bölünmüş olsun istiyorum. Rahat rahat gidip gelelim. Yola sabah erkenden çıkacağız.

Ek: Bu güzergahı daha önce hiç kullanmadık, ilk defa şahsi aracımızla ş. arası yolculuğa çıkacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Ağustos 2017; 16:58:34 >

• Gezerek gideyim diyorsan dağ yolundan Kula üstünden gösterdiği yoldan gidebilirsin ama yol yorucu, tek şerit, yol üstünde köylü gözlemeciler falan da vardı ben oradan giderken...

Rahat gideyim diyorsan Salihli girişinden Alaşehir çıkışı var oradan devam....
  • Ali hocam merhaba,

Hangi güzergahı kullanmalıyım? Tek şerit olmasın yol, rahat rahat gidelim.

• Alaşehir'den evlenmiş ve orada bir süre yaşamış biri olarak Kula yolunu kesinlikle tavsiye etmem. Çok virajlı, dar ve ölümlü kazalarıyla meşhurdur. Salihli'ye girmeden önce sola doğru Alaşehir, Denizli, Antalya tabelasından döneceksiniz. 33 kilometrelik biri yoldur, %90'ı bölünmüş yol olarak tamamlandı. Güvenle gidebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bu güzergahın ikisi de tercih edilmemeli. Salihli'ye kadar İzmir karayolu 3 şeritli olarak devam ediyor. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim güzergahı izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Alaşehir'den evlenmiş ve orada bir süre yaşamış biri olarak Kula yolunu kesinlikle tavsiye etmem. Çok virajlı, dar ve ölümlü kazalarıyla meşhurdur. Salihli'ye girmeden önce sola doğru Alaşehir, Denizli, Antalya tabelasından döneceksiniz. 33 kilometrelik biri yoldur, %90'ı bölünmüş yol olarak tamamlandı. Güvenle gidebilirsiniz.

@zipmaker Zaten benim 2. alternatif dediğim yol ile sizi dediğiniz yol aynı,

İlk yolu da yine üstte bahsettim, tek şerit ve dağ yolu, ben o yoldan gitme gafletinde bulunmuştum,

Yazın geze geze gidilebilir, hatta yol üstünde bir göl bile vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama sıkıntılı bir yol tabii...

• Teşekkür ederim öncelikle, sanırım şu güzergahı kastediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Ağustos 2017; 17:45:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Konya-Afyon-Uşak-İzmir Hattı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Teşekkür ederim öncelikle, sanırım şu güzergahı kastediyorsunuz?

EKLEME: dönüşte aynı rotadan geleceksen, Kula dan kula ekmeği al, şimdiden sipariş veriyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam, ekmeğin özelliği nedir bilmiyorum ama alırım elbette. (Çocuklar nevrimizi döndürmezde unutmazsam tabi. 2. Kızım oldu, şu an 6 aylık ve pek bi huysuz, yolda ne yapacağız kara kara düşünüyorum.)
  • Ankara-Eskisehir yolu issiz.Mola yeri yok+ yakit istasyonu yok.Az daha yolda kaldiriyordu beni bu yol.

Afyonkarahisar'da baya bir mola yerleri mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.