Şimdi Ara

Ankara 2006 Model Punto 1,3 Multijet(Dizel) SATILIKTIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model Punto 1,3 MJ Shine modeli satılıktır. Otomatik vites bir araç almayı düşündüğüm için satıyorum. Dizel + otomatik vites hatcback bir araçla takas olunabilir. Shine modeline ilaveten araçta direksiyondan kumandalı MP3,CD, radyo çalar, deri direksiyon simidi, 100W subwoofer ses sistemi, 4 airbag mevcuttur. Araç kazasız, boyasız, orjinal, servis bakımlı 20bin kilometredir. 10bin ve 20bin bakımları servisinde yapılmıştır. Resimler en kısa sürede eklenecektir. Fiyat olarak 21.000 YTL düşünmekteyim. Ama pazarlık ve takas yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar13 -- 22 Şubat 2008; 9:42:21 >

• Resim var mı buraya koyabileceğin.
  • nasıl satmaksa artık.
  • quote:

Resim var mı buraya koyabileceğin.

En geç bu akşam resimleri ekleyeceğim. Araba 20bin bakımı için serviste şu an öğlen alıp fotolarını çekeceğim.

quote:

nasıl satmaksa artık.

Seni anlayamadım hocam pardon!!
  • Bence sen bu arabayı satmak istemiosun :)

Bir resim eklemek bu kadar zormu..?
  • BENCEDE RESIMI YOK YAHUUUU....
  • anlayamayacak bisey yok. kimse korlemesine araba almiyor. bir resim bile koymamissin. bu nasil satmak oluyor ? onu demek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aracım POLO 1.9 TDI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araba 20bin bakımında serviste olduğu için fotolarını çekip yükleyemedim. Dün çektiğim fotoları ilk mesajıma yükledim. Ama onlarda büyük resim olarak görünmüyolar. Ekteki dosya kısmıa tıklayınca görünüyo fotolar. Satmama niyetim olsa neden böle bi başlık açayımki. Bal gibi de satacağım arabamı. Otomatik vites, dizel C4 arayışındayım.

• eski kasa punto mümkünü yok bu fiyata satamazsın

bizim tanıdık 2005 ini 15 milyara almıştı:)
  • Araba 2006 model + dizel + 20bin kmde + orjinal + masrafsız + garaj arabası. Ne rezil arabalara bu fiyat istiyolar gördüm.

Bu arada resim isteyen arkadaşlar nerdesiniz yaw??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar13 -- 19 Şubat 2008; 18:43:30 >
  • Arkadaşlar aciliyetten dolayı aracın fiyatı düşürülmüştür.

21.000 YTL Saygılar....
  • Hatta bugün itibarı ile 20.000 YTL oldu
  • Araç satılmıştır. Konu başlığını değiştirmeyi beceremedim. Kusuruma bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.