Şimdi Ara

[ANK]Satılık Asus p5wdh Deluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün bi bakıma full kutuludur sadece sata kabloları, kucuk plastık kumanda askısı, ide kabolsu eksik. Ürün faturalı ve garantlidir. 26.07.2009 kadar garantilidir. ürünü satma nedenim upgrede dir. anakartda sorun yok su an e8200 kullanamkdayım ank ici almak isteyen evimden deneyerek alabilir. Yanlız 45 mn ilemcilere oc yapamamakdadır. dün forumdan gkntr arkdasımızın e6300 işlemcisiyle sorunsuz çalısdı. oc yapmak için volt kabul ettı. ilemci olarak 775 celerondan q serinine kadar desteklemektedir.

Fiyat olrak 110 YTL düsünüyorum. Takas üst seviye 8200 le 510 fps cıkıcagım bı anakartla olur. fiyat pazarlıksızdır. kişiye özel indirim yapılmıyacakdır.
    destekledigi işlemciler
    http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us

fiyatı 100 ytl oldu

temsili resim
     [ANK]Satılık Asus p5wdh Deluxe

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychopatia -- 22 Haziran 2008; 23:14:14 >

• PM
  • Hayırlı Satışlar -- Hocam güzel ürün--Arkadaşlar, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Gözünüz arkada kalmaz merak etmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 18 Haziran 2008; 17:55:11 >
  • tşkler
  • Birkaç ilanda daha gördüm, kişiye özel indirim derken ne kastediyorsunuz? Yönetici, yarbay vs. mi kastınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

Birkaç ilanda daha gördüm, kişiye özel indirim derken ne kastediyorsunuz? Yönetici, yarbay vs. mi kastınız ?

kişiye özel indirim derken pm den istenen indirimler. indirim yapıcaksam tum foruma yaparım.
  • satılmıstır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Satılık Asus Commando
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.