Şimdi Ara

ANK. da Megaworks 550 & Z5300 arayanlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, kolay bulunmayan bu iki sistemin artık son olduklarını düşündügüm bir kaç tanesinin nerelerde satıldıgını biliyorum (Ank.da tabii) Arayan ve bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Haberiniz olsun...

• mega nın fiyatı ne kadar?
  • Nerde kaça satılıyor?
  • Ben de inspire 5700 buldum bir yerden, sıfır ve garantili. İnternette çok sağlam bir yerden üstelik..
  • 5700 NETTE SARALDA VARDI HEMDE 140 YTL GİBİ Bİ FİYATTI GALİBA
  • Mümkün değil o fiyata 5700 bulamazsın. Benim dediğim yer kocpa, orda 5700 var, ilgilenenler bakabilir. Ama 140 YTL'ye inspire 5700 hayatta olmaz...
    quote:

Orijinalden alıntı: DVB

5700 NETTE SARALDA VARDI HEMDE 140 YTL GİBİ Bİ FİYATTI GALİBA
  • valla son kaldıgından mıdır nedir bilmiyorum ama daha öncesine göre az biraz daha pahalı

megaworks 550 -> 455 YTL
    Z5300 -> 420 YTL
    (KDV dahil)

ama neredeyse tüm Ank. yı dolaştım ve Megaworksten bir, Z5300 den ise üç tane buldum (birini ben aldım tabii )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unutun çünkü ben saral kredi kartı bilgilerimi ve siparişimi verdim fakat telefon görüşmemizde bayan internetten satış yapmadıklarını belirtti zaten bu fiyata bana gelseydi size kalmazdı hemen bütün stoğu bitiridim
    bu arada arkadaşlar benim kredi kartı bilgilerimde adamlarda kaldı bi sakatlık olurmu acaba

quote:

Orijinalinden alıntı: DVB

5700 NETTE SARALDA VARDI HEMDE 140 YTL GİBİ Bİ FİYATTI GALİBA

• bu arada wolverine arkadaş daha önce bana aşağıdaki sıralamayı yapmıştın hatırlarsan en iyiler sıralaması

1) Logitech z5500
    2) jazz 9940b
    3) jazz 9940-Megaworks-Logitech z5300
    4) gigaworks

acaba creative 5700 bu sıralamada nereye girer piyasada hiç olmadığı için hakkında pek yorum yapılmıyor birde bu hoparlörle ilgili watt değerleri çok düşük mesela subwoofer ı 30w falan olacak uyular dahada düşük bu ne anlama geliyor bir arkadaştan ikinci el alma ihtimalimiz varda
    şimdiden teşekkürler
  • gigaworks un son sırada olacagını sanmıyorum,hatta 2. sırada olması gerekirdi,sen yanlış hatırlıyo olabilirsin.cunku gigaworks-jazz 99940b topic inde de görüldüğü gibi gigaworks 99940b den daha iyi bir set,bence sıralama cok yanlış
    quote:

Orijinalinden alıntı: tekcig

bu arada wolverine arkadaş daha önce bana aşağıdaki sıralamayı yapmıştın hatırlarsan en iyiler sıralaması

1) Logitech z5500
    2) jazz 9940b
    3) jazz 9940-Megaworks-Logitech z5300
    4) gigaworks

acaba creative 5700 bu sıralamada nereye girer piyasada hiç olmadığı için hakkında pek yorum yapılmıyor birde bu hoparlörle ilgili watt değerleri çok düşük mesela subwoofer ı 30w falan olacak uyular dahada düşük bu ne anlama geliyor bir arkadaştan ikinci el alma ihtimalimiz varda
    şimdiden teşekkürler

• hayır tylor kardeş,sıralama doğru,çünkü Wolvi bu sıralamayı f/p oranına göre yapmıştı hatırladığım kadarıyla,parasının hakkını verene göre
  • ewet o zaman sıralama değişir
    quote:

Orijinalinden alıntı: Affan83

hayır tylor kardeş,sıralama doğru,çünkü Wolvi bu sıralamayı f/p oranına göre yapmıştı hatırladığım kadarıyla,parasının hakkını verene göre

ama fiyat sözkonusu olmayınca sıralama değişir
  • inspire 5700 bu sıralamada en altta yer alır. Her ne kadar uyduların performansı çok iyi de olsa sub'daki yetersizlik seti en sona iter..
    Ama şu an koçpa'daki 500küsür milyonda da değecek bir set değil bence.. gd580den pahalı olabilir ama bu fark çok olmamalı..
  • creative 5700 de bittikten sonra ,dijtal set isteyenleri gd580 ayda ddts-100 almak zorunda bırakıyor.megaworks-gigaworks ayarında bi dijtal set sunsa cok iyi olurdu ama fiyatıda 500-600$ olurdu artık.neyse ben vazgeçtim,analog daha iyi,en azından ucuz(gibi)
    quote:

Orijinalinden alıntı: Wolverine

inspire 5700 bu sıralamada en altta yer alır. Her ne kadar uyduların performansı çok iyi de olsa sub'daki yetersizlik seti en sona iter..
    Ama şu an koçpa'daki 500küsür milyonda da değecek bir set değil bence.. gd580den pahalı olabilir ama bu fark çok olmamalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 10 Ağustos 2005, 15:06:03 >

• HOCAM ADRES BUhttp://www.saral.com.tr/Urun.aspx?ProductID=2272 ADAMLAR 140 YTL DEMİŞ BENDE ARAYIP SORDUM YOK ŞURAYI YOK BURAYI ARAYIN DEDİ HEMEN HEMEN 3 MAĞAZALARINI ARADIM ELLERİNDE YOKMUŞ AMA SİTEDE 7 ADET VAR GÖRÜNÜYO BENCE BUNLAR ARKADAŞ MUHABBETİNDE BİZİMDE SİTEMİZ VAR DİYİP HAVA ATMAK İÇİN AÇMIŞLAR SARAL.COM.TR Yİ
  • way bea,hemde 140ytl demişler,kesin bi yeri eksiktir
    quote:

Orijinalinden alıntı: DVB

HOCAM ADRES BUhttp://www.saral.com.tr/Urun.aspx?ProductID=2272 ADAMLAR 140 YTL DEMİŞ BENDE ARAYIP SORDUM YOK ŞURAYI YOK BURAYI ARAYIN DEDİ HEMEN HEMEN 3 MAĞAZALARINI ARADIM ELLERİNDE YOKMUŞ AMA SİTEDE 7 ADET VAR GÖRÜNÜYO BENCE BUNLAR ARKADAŞ MUHABBETİNDE BİZİMDE SİTEMİZ VAR DİYİP HAVA ATMAK İÇİN AÇMIŞLAR SARAL.COM.TR Yİ

• 140 YTL ye mümkün değil 5700. Sırf decoderi belki o fiyata gelir çünkü 2 sene önce ben 314$ + KDV ye almıştım şimdi eskidi fiyatı düşmüştür ama yine 200-250$ dan aşağı olacağını sanmıyorum.
  • arkadaslar ben inspire 5700 ü satarken google dan arama yaparak o saral denen yeri bulup bana 140 a satıldığını söylüyorlardı yani hiç aklınız alıyor mu o set 140? lütfen yapmayın adamları özellikle aradım onu ellerinde diana varmış o olmaz mı dediler...sırf o yüzden burda satılmadı ha satamadım mı sattım gittigidiyordan 300milyona.bu arada kayseride de megayı sıfır cambridge 325 e aldım 2 yıl garantili.adamların elinde baska yokmus olsa burdan almak isteyene göndercektim.bu konuda biraz şanslıyım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enihat -- 11 Ağustos 2005, 20:01:29 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: enihat

arkadaslar ben inspire 5700 ü satarken google dan arama yaparak o saral denen yeri bulup bana 140 a satıldığını söylüyorlardı yani hiç aklınız alıyor mu o set 140? lütfen yapmayın adamları özellikle aradım onu ellerinde diana varmış o olmaz mı dediler...sırf o yüzden burda satılmadı ha satamadım mı sattım gittigidiyordan 300milyona.bu arada kayseride de megayı sıfır cambridge 325 e aldım 2 yıl garantili.adamların elinde baska yokmus olsa burdan almak isteyene göndercektim.bu konuda biraz şanslıyım galiba

cok iyi fiyata almışsın megaworks 550 yi, burda 450ytl ye bulmuştum ben. hayırlı olsun, güle güle kullan

• 450 milyona nerde buldun dostum. benim buldugum yerler 550 milyona geliyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.